diman Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no i widze ze znowu zmeczony od noszenia zeszyta kiedy ty sie do tej roboty przyzwyczaisz wkoncu to juz nie wakacje już nie noszę... zapamiętuję a potem zapisuje no czyli idziesz w dobra stronę rozwijasz sie w pracy a to sie chwali jeszcze troche i bedziesz mógł troche zwolnic nie, bo dyrektor idzie na urlop i przez 2 tyg. będę musiał ogarniać częściowo 2 budowy.... no mialem na mysli nie najblizsze dwa tygodnie ja mowilem o przynajmniej pol roku
krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no mialem na mysli nie najblizsze dwa tygodnie ja mowilem o przynajmniej pol roku trzeba się starać bo jest szansa i możliwości i może w końcu by jakaś chatę wynająć :gwizdanie:
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no mialem na mysli nie najblizsze dwa tygodnie ja mowilem o przynajmniej pol roku trzeba się starać bo jest szansa i możliwości i może w końcu by jakaś chatę wynająć :gwizdanie: no nareszcie bo jakos sie opuscilismy z domowymi imprezkami i jakos smutno sie na duszy robi moze by impreza na chechle teraz na weekend moze byc niezle
krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no mialem na mysli nie najblizsze dwa tygodnie ja mowilem o przynajmniej pol roku trzeba się starać bo jest szansa i możliwości i może w końcu by jakaś chatę wynająć :gwizdanie: no nareszcie bo jakos sie opuscilismy z domowymi imprezkami i jakos smutno sie na duszy robi moze by impreza na chechle teraz na weekend moze byc niezle będzie ciepła norka na zimę
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no mialem na mysli nie najblizsze dwa tygodnie ja mowilem o przynajmniej pol roku trzeba się starać bo jest szansa i możliwości i może w końcu by jakaś chatę wynająć :gwizdanie: no nareszcie bo jakos sie opuscilismy z domowymi imprezkami i jakos smutno sie na duszy robi moze by impreza na chechle teraz na weekend moze byc niezle będzie ciepła norka na zimę tylko musisz wiedziec ze na zime jest mniej roboty w budownictwie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no mialem na mysli nie najblizsze dwa tygodnie ja mowilem o przynajmniej pol roku trzeba się starać bo jest szansa i możliwości i może w końcu by jakaś chatę wynająć :gwizdanie: no nareszcie bo jakos sie opuscilismy z domowymi imprezkami i jakos smutno sie na duszy robi moze by impreza na chechle teraz na weekend moze byc niezle będzie ciepła norka na zimę tylko musisz wiedziec ze na zime jest mniej roboty w budownictwie :gwizdanie: wiem, ale firma jest na tyle spora, że w zimę przerzuca ludzi na wykończeniówkę, bo prowadzi kilka budów naraz...
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no mialem na mysli nie najblizsze dwa tygodnie ja mowilem o przynajmniej pol roku trzeba się starać bo jest szansa i możliwości i może w końcu by jakaś chatę wynająć :gwizdanie: no nareszcie bo jakos sie opuscilismy z domowymi imprezkami i jakos smutno sie na duszy robi moze by impreza na chechle teraz na weekend moze byc niezle będzie ciepła norka na zimę tylko musisz wiedziec ze na zime jest mniej roboty w budownictwie :gwizdanie: wiem, ale firma jest na tyle spora, że w zimę przerzuca ludzi na wykończeniówkę, bo prowadzi kilka budów naraz... no to nie spamuj tylko szukaj tej norki na necie :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Diman, też myślę że impreza na chechle będzie gruba, ale już dzisiaj zostałem poinformowany że weekend spędzę w pracy tak że, pożyjemy zobaczymy
krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no mialem na mysli nie najblizsze dwa tygodnie ja mowilem o przynajmniej pol roku trzeba się starać bo jest szansa i możliwości i może w końcu by jakaś chatę wynająć :gwizdanie: no nareszcie bo jakos sie opuscilismy z domowymi imprezkami i jakos smutno sie na duszy robi moze by impreza na chechle teraz na weekend moze byc niezle będzie ciepła norka na zimę tylko musisz wiedziec ze na zime jest mniej roboty w budownictwie :gwizdanie: wiem, ale firma jest na tyle spora, że w zimę przerzuca ludzi na wykończeniówkę, bo prowadzi kilka budów naraz... no to nie spamuj tylko szukaj tej norki na necie :kox: :kox: jeszcze jest czas muszą mi dac umowę na "stałe"[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 19:33_________________________________________________ Diman, też myślę że impreza na chechle będzie gruba, ale już dzisiaj zostałem poinformowany że weekend spędzę w pracy tak że, pożyjemy zobaczymy ale to w ten weekend znów ma coś być?
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 tak, w ten weekend jest tam dosyć konkretna impreza, tomcraft i reszta śmietanki :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 tak, w ten weekend jest tam dosyć konkretna impreza, tomcraft i reszta śmietanki :gwizdanie: a o to chodzi :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 wiesz, teraz za Tobą nie nadążam jakieś hardy Ci się wkręciły :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 wiesz, teraz za Tobą nie nadążam jakieś hardy Ci się wkręciły :gwizdanie: jego świetność była jakiś czas temu i z teog okresu go znam :gwizdanie: a HS to od nie dawna
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 wiesz, teraz za Tobą nie nadążam jakieś hardy Ci się wkręciły :gwizdanie: jego świetność była jakiś czas temu i z teog okresu go znam :gwizdanie: a HS to od nie dawna :gwizdanie: to co, jedziemy na Qlimaxa?
krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 wiesz, teraz za Tobą nie nadążam jakieś hardy Ci się wkręciły :gwizdanie: jego świetność była jakiś czas temu i z teog okresu go znam :gwizdanie: a HS to od nie dawna :gwizdanie: to co, jedziemy na Qlimaxa? QLIMAX - THE PROPHET :banan3:
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 mówiłem że to muzyka dla ludzi tylko trzeba to czuć
krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 mówiłem że to muzyka dla ludzi tylko trzeba to czuć albo dużo wypić :polew: :polew:
CoLo Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Panowie to jak już jedziecie to może to będzie dla WAS Skazi - XTC stare dobre czasy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi