MAJKI Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 o 23 to już może nikogo nie być Ps. to ta sztuka o której mówiłem na zlocie http://allegro.pl/audi-rs4-idealne-schwarz-paket-i1247898301.html chętnie bym podjechał ją zobaczyć albo może nie bo jeszcze bym był w stanie się zakredycić Mirek to auto sprzedaje koleś u którego bylismy po TT :gwizdanie: nawet zdjecia są zrobione przed ich nowym domem Gość ma syna 22lat, jak bylismy z Rafałem po TTke to sie śmialiśmy że może nas tez zaadoptować jak otworzył garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 o 23 to już może nikogo nie być Ps. to ta sztuka o której mówiłem na zlocie http://allegro.pl/audi-rs4-idealne-schwarz-paket-i1247898301.html chętnie bym podjechał ją zobaczyć albo może nie bo jeszcze bym był w stanie się zakredycić Mirek to auto sprzedaje koleś u którego bylismy po TT :gwizdanie: nawet zdjecia są zrobione przed ich nowym domem Gość ma syna 22lat, jak bylismy z Rafałem po TTke to sie śmialiśmy że może nas tez zaadoptować jak otworzył garaż to mnie też niech adoptuje Miron, chodzi mi o to że teraz jeździsz tanio i dużo a potem? wyrobił byś na paliwo ? pewnie byś się bujał corsą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 dzien dobry miron bierz ta RS4 pojezdzimy :kox: jest piekna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Miron, chodzi mi o to że teraz jeździsz tanio i dużo a potem? wyrobił byś na paliwo ? pewnie byś się bujał corsą korek z gau sie schowa i bedzie gites :polew:siema ziomale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 o 23 to już może nikogo nie być Ps. to ta sztuka o której mówiłem na zlocie http://allegro.pl/audi-rs4-idealne-schwarz-paket-i1247898301.html chętnie bym podjechał ją zobaczyć albo może nie bo jeszcze bym był w stanie się zakredycić V8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jedzie jutro ktos na M1?? ja byłem 2 razy z kolei - jak jechać to na 19 -20 wcześniej nie ma sensu - w sumie cały czas jest kiła ale w tych godzinach jest zawsze mega dużo wiary dokladnie ja tez myslalem w tych godzinach zeby pojechac ja z kilka miesiecy juz niebylem [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 10:48_________________________________________________a RS mega Miron bier go ja kupie od Ciebie jak ktos mi pozyczy 60 tys a 10 tys dam Ci jak sprzedam moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Miron to dzwoń jak kupisz Rs-a, a ja zadzwonię do Maxa - po kredyt na 3 lata na twojego klekota :naughty: po o mi mieszkanie będę mieć kombi a seniorzy mnie nie wyganiają z domu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Miron to dzwoń jak kupisz Rs-a, a ja zadzwonię do Maxa - po kredyt na 3 lata na twojego klekota :naughty: po o mi mieszkanie będę mieć kombi a seniorzy mnie nie wyganiają z domu :kox: krolu to bierz bedziemy jezdzic tym twoim nowym gnojowozem na dyske potem bedziemy sie w nim goscic i spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Miron to dzwoń jak kupisz Rs-a, a ja zadzwonię do Maxa - po kredyt na 3 lata na twojego klekota :naughty: po o mi mieszkanie będę mieć kombi a seniorzy mnie nie wyganiają z domu :kox: krolu to bierz bedziemy jezdzic tym twoim nowym gnojowozem na dyske potem bedziemy sie w nim goscic i spac lajt :decayed: before i after party w bagazniku :kox: i wszyscy będą mogli pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Miron to dzwoń jak kupisz Rs-a, a ja zadzwonię do Maxa - po kredyt na 3 lata na twojego klekota :naughty: po o mi mieszkanie będę mieć kombi a seniorzy mnie nie wyganiają z domu :kox: krolu to bierz bedziemy jezdzic tym twoim nowym gnojowozem na dyske potem bedziemy sie w nim goscic i spac lajt :decayed: before i after party w bagazniku :kox: i wszyscy będą mogli pić dokladnie siedzenia sie rozlozy i bedzie miejsce nawet na jakis maly stół bedzie gdzie stawiac szklo i wodeczke ty ale bedziesz musial przyrezac jeszcze klimatyzowany schowek bo z tego co pamietam to nie ma a musimy schladzac gdzies ta wodeczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bish - kopt Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jedzie jutro ktos na M1?? ja byłem 2 razy z kolei - jak jechać to na 19 -20 wcześniej nie ma sensu - w sumie cały czas jest kiła ale w tych godzinach jest zawsze mega dużo wiary dokladnie ja tez myslalem w tych godzinach zeby pojechac ja z kilka miesiecy juz niebylem [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 10:48_________________________________________________a RS mega Miron bier go ja kupie od Ciebie jak ktos mi pozyczy 60 tys a 10 tys dam Ci jak sprzedam moja To Miron bierze RSA ty od mirona a ja twojego juz dam ci 5 tys a drugie 5 tyś jak sprzedam mojego.... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 dokladnie siedzenia sie rozlozy i bedzie miejsce nawet na jakis maly stół bedzie gdzie stawiac szklo i wodeczke ty ale bedziesz musial przyrezac jeszcze klimatyzowany schowek bo z tego co pamietam to nie ma a musimy schladzac gdzies ta wodeczke to się doreza :kox: miron spuści 10 k z ceny za to, że jego fura to golas [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 11:50_________________________________________________ To Miron bierze RSA ty od mirona a ja twojego juz dam ci 5 tys a drugie 5 tyś jak sprzedam mojego.... :polew: ok ale bez RECARO :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jedzie jutro ktos na M1?? ja byłem 2 razy z kolei - jak jechać to na 19 -20 wcześniej nie ma sensu - w sumie cały czas jest kiła ale w tych godzinach jest zawsze mega dużo wiary dokladnie ja tez myslalem w tych godzinach zeby pojechac ja z kilka miesiecy juz niebylem [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 10:48_________________________________________________a RS mega Miron bier go ja kupie od Ciebie jak ktos mi pozyczy 60 tys a 10 tys dam Ci jak sprzedam moja To Miron bierze RSA ty od mirona a ja twojego juz dam ci 5 tys a drugie 5 tyś jak sprzedam mojego.... :polew: k*twa jak na giełdzie :doh1: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 wychodzi, na to, że jak miron KUPI RS-a to polowa klubu zmieni fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Krolu ale to było do Egona.... za twojego na kołpakach moge dać 75000 zł :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 wychodzi, na to, że jak miron KUPI RS-a to polowa klubu zmieni fury fury zostana dalej w klubie tylko kierowcy sie pozmieniaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Krolu ale to było do Egona.... za twojego na kołpakach moge dać 75000 zł :polew: nie szalej za 60 000 ci go oddam z recaro :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Krolu ale to było do Egona.... za twojego na kołpakach moge dać 75000 zł :polew: nie szalej za 60 000 ci go oddam z recaro :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dobra koniec spamu... ja sie zbieram bo Miron dzwonił że za 10 min podjedzie pomnie i lecimy na Bielsko obadac te RS czy je to warte ty kasy.... potem zdamy relacje nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi