miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!!
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Miron już wymięka jak byśmy chcieli to te 4000 jest walnięte ..............jasne............. ani nie wymiękam ani nie dalibyście rady ....a tym bardziej nie podpuszcza :polew:
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Miron już wymięka jak byśmy chcieli to te 4000 jest walnięte ..............jasne............. ani nie wymiękam ani nie dalibyście rady ....a tym bardziej nie podpuszcza :polew:
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!! no to kij w mrowisku teraz to do poniedziałku bedzie limit wykorzystany
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!! problem w tym że mi nie zależy, pracuję na 01:30 więc koryto i do domu
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!! problem w tym że mi nie zależy, pracuję na 01:30 więc koryto i do domu L-4 :gwizdanie:
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Miron bo wiesz ze ja mam teraz duuuzo czasu
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!! problem w tym że mi nie zależy, pracuję na 01:30 więc koryto i do domu NO NIE PITOL - moja propocyzja jest na mega poważnie - już załatwiaj wolne ćwoku jak się nie wywiążę z umowy to każdemu na korycie daję finlandie 0,7
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!! problem w tym że mi nie zależy, pracuję na 01:30 więc koryto i do domu L-4 :gwizdanie: chyba żartujesz
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Miron bo wiesz ze ja mam teraz duuuzo czasu nie widzę problemu
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 na tą chwilę jest powiedziane że pracujemy, a jak będzie w rzeczywistości to się okaże moja wina że trzeba tyle węgla? :gwizdanie: btw. w tą niedzielę idę na nockę
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 nawet Wam pomogę ze stronami
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!! problem w tym że mi nie zależy, pracuję na 01:30 więc koryto i do domu NO NIE PITOL - moja propocyzja jest na mega poważnie - już załatwiaj wolne ćwoku jak się nie wywiążę z umowy to każdemu na korycie daję finlandie 0,7 to ja prosze Finke Limon
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!! problem w tym że mi nie zależy, pracuję na 01:30 więc koryto i do domu NO NIE PITOL - moja propocyzja jest na mega poważnie - już załatwiaj wolne ćwoku jak się nie wywiążę z umowy to każdemu na korycie daję finlandie 0,7 to ja prosze Finke Limon chyba lemon
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!! problem w tym że mi nie zależy, pracuję na 01:30 więc koryto i do domu NO NIE PITOL - moja propocyzja jest na mega poważnie - już załatwiaj wolne ćwoku jak się nie wywiążę z umowy to każdemu na korycie daję finlandie 0,7 hmm tu chyba gdzies jest jakies drugie dno czy cos... Sie Miron napalil na te tysiac stron
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 nawet Wam pomogę ze stronami taaa bedzie ciagle 3999 a pozniej po usuwasz swoje posty
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 nawet Wam pomogę ze stronami taaa bedzie ciagle 3999 a pozniej po usuwasz swoje posty :polew: przeszło mi to przez myśl Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!! problem w tym że mi nie zależy, pracuję na 01:30 więc koryto i do domu NO NIE PITOL - moja propocyzja jest na mega poważnie - już załatwiaj wolne ćwoku jak się nie wywiążę z umowy to każdemu na korycie daję finlandie 0,7 hmm tu chyba gdzies jest jakies drugie dno czy cos... Sie Miron napalil na te tysiac stron Hugo daje mi premie 2000zł
Rekomendowane odpowiedzi