seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 jaki tysiąc, to tylko 150 stron nie no mi chodzilo ze rowny tysiac ze 4000
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 no właśnie, Miron i usuwanie postów, skąd my to znamy
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 no właśnie, Miron i usuwanie postów, skąd my to znamy
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew:
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 nie no bez jaj - gra musi być fer
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a właśnie, dzisiaj na tvn leci Twój film
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!! problem w tym że mi nie zależy, pracuję na 01:30 więc koryto i do domu NO NIE PITOL - moja propocyzja jest na mega poważnie - już załatwiaj wolne ćwoku jak się nie wywiążę z umowy to każdemu na korycie daję finlandie 0,7 to ja prosze Finke Limon chyba lemon jeden kij wazne ze kopie i smakuje
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a właśnie, dzisiaj na tvn leci Twój film teraz miałem to pisac :polew: :polew:
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 nawet Wam pomogę ze stronami taaa bedzie ciagle 3999 a pozniej po usuwasz swoje posty :polew: przeszło mi to przez myśl Pucek - piszę mega mega poważnie i nie są to jaja piszę to oficjalnie pzy wszystkich i do wglądu wszystkich: JAK DO NASTĘPNEGO PIĄTKU BĘDZIE 4000 STRON TO PO KORYCIE PIJEMY U MNIE !!! problem w tym że mi nie zależy, pracuję na 01:30 więc koryto i do domu NO NIE PITOL - moja propocyzja jest na mega poważnie - już załatwiaj wolne ćwoku jak się nie wywiążę z umowy to każdemu na korycie daję finlandie 0,7 hmm tu chyba gdzies jest jakies drugie dno czy cos... Sie Miron napalil na te tysiac stron Hugo daje mi premie 2000zł no najwazniejsze zebys nie byl stratny :gwizdanie: :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 nie no bez jaj - gra musi być fer to oddaj immunitet
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew:
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew: no to do srody miron jest bez neta :gwizdanie: a od czwartku nie ma forum
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a tam ja bym sprobowal.. gra warta swieczki
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy jak potrzebujecie cos wylaczyc to walcie do krola on ma praktyke
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew: no to do srody miron jest bez neta :gwizdanie: a od czwartku nie ma forum zmiana planów - nie jadę w trase bo we wtorek muszę być w KR - więc dostęp do forum będę miał normalnie
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a tam ja bym sprobowal.. gra warta swieczki dobra [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:03_________________________________________________ Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: zawsze sie wykręci od roboty jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew: no to do srody miron jest bez neta :gwizdanie: a od czwartku nie ma forum zmiana planów - nie jadę w trase bo we wtorek muszę być w KR - więc dostęp do forum będę miał normalnie
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy jak potrzebujecie cos wylaczyc to walcie do krola on ma praktyke
Rekomendowane odpowiedzi