miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi e tam bedziesz sie pytal wbijesz sie i bedziesz na krzywy ryj, tak jak Miron do Dimana ty wredna fajo
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamietajmy ze Miron jest Vipem i Moderatorem :polew: jak będzie trzeba to i całe forum się wyłączy :polew: no to do srody miron jest bez neta :gwizdanie: a od czwartku nie ma forum zmiana planów - nie jadę w trase bo we wtorek muszę być w KR - więc dostęp do forum będę miał normalnie no wiec troszke postow tez nabijesz i bedzie git nie ma bata żebyście dali rade - nie te lata nie no lata napewno nie te same ale tu ekipa sie wykruszyla lekko ale brednie daaaaaamy raaaaade [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:08_________________________________________________ seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi jak przyprowadzisz 2 fajne d*py, to czuj się zaproszony taaaa d*py na picie bede bral :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi e tam bedziesz sie pytal wbijesz sie i bedziesz na krzywy ryj, tak jak Miron do Dimana ty wredna fajo
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi e tam bedziesz sie pytal wbijesz sie i bedziesz na krzywy ryj, tak jak Miron do Dimana :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi ten który nabije najwiecej postów ma zapewniny transport na miejsce rzezni i gwarantowany wywóz zwłok do domu czyli że robisz za kierowcę? :gwizdanie: :polew: :polew: dooooooooooooooooobre
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi czuj się zaproszony [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:12_________________________________________________ok ja spadam - nie mogę za dużo pisać
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi czuj się zaproszony nie ma stron, nie zapraszaj :>
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi czuj się zaproszony [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:12_________________________________________________ok ja spadam - nie mogę za dużo pisać lalus
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi czuj się zaproszony nie ma stron, nie zapraszaj :> to już nie odemnie zależy :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ale Miron nie bój się, telewizor chyba nie spadnie
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi czuj się zaproszony nie ma stron, nie zapraszaj :> przeciez bez stron tez by nas mogl zaprosic bysmy sie nie obrazili
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi czuj się zaproszony nie ma stron, nie zapraszaj :> to już nie odemnie zależy :gwizdanie: ale w sumie, zaprosiłeś, więc nie potrzeba nam 4000 :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi czuj się zaproszony nie ma stron, nie zapraszaj :> to już nie odemnie zależy :gwizdanie: ta ciekawe
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 pewnie bariera 3900 była by dla Was bardziej realna
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 pewnie bariera 3900 była by dla Was bardziej realna do końca tygodnia by pękła
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ale sie ekipa zleciala tylko nikt nie pisze ino czytaja
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 pewnie bariera 3900 była by dla Was bardziej realna dokladnie mam pomysl jutra na zlota bierzemy lampki i zamiast rozmawiac bedziemy pisac na forum
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 ale Miron nie bój się, telewizor chyba nie spadnie nie spadnie - bo go wyniosę do teściów razem z Dawidkiem :polew: seves, ale się nakręciłeś a w sumie ciekawe, jak mocną masz łeb :> a no wlssnie tego to sam nie wiem :gwizdanie: sie okaze jak mnie tez Miron zaprosi czuj się zaproszony nie ma stron, nie zapraszaj :> przeciez bez stron tez by nas mogl zaprosic bysmy sie nie obrazili
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ale sie ekipa zleciala tylko nikt nie pisze ino czytaja hehhhh ale jak zaczna pisac po tym jak przeczytają to sie okaze ze imra moze byc jutro :polew:
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek, Bulik, egon47, diman, piterra, Kędzior, seves i 0 Gości przegląda ten wątek. mało ludzi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi