Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 pitek ładnie ci w bląąąąąąąd kudłach :oklaski:
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 pewnie bariera 3900 była by dla Was bardziej realna do końca tygodnia by pękła :polew: chyba żartujesz
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 pewnie bariera 3900 była by dla Was bardziej realna do końca tygodnia by pękła :polew: chyba żartujesz jak by mi się chciało to by pękło
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 pewnie bariera 3900 była by dla Was bardziej realna do końca tygodnia by pękła :polew: chyba żartujesz a ten znow podpuszcza
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pucek, Bulik, egon47, diman, piterra, Kędzior, seves i 0 Gości przegląda ten wątek. mało ludzi :gwizdanie: nie no luz ludzi duzo tylko nic nie pisza
miron78 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 ale sie ekipa zleciala tylko nikt nie pisze ino czytaja hehhhh ale jak zaczna pisac po tym jak przeczytają to sie okaze ze imra moze byc jutro :polew: i zamiast w domu to będę musiał wynająć sale gimnastyczną w knurowie
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a kto powie rudi ze u mirka jest impra ?
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a kto powie rudi ze u mirka jest impra ? :polew: :polew: a ten znowu swoje
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a kto powie rudi ze u mirka jest impra ? a Ty się odpier**l od Rudi, to taka miła dziewczyna
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ale sie ekipa zleciala tylko nikt nie pisze ino czytaja hehhhh ale jak zaczna pisac po tym jak przeczytają to sie okaze ze imra moze byc jutro :polew: i zamiast w domu to będę musiał wynająć sale gimnastyczną w knurowie kombinujesz montaz na piątek na conajmniej 100.000 krzeseł i 100.000 ławek mam Cie [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:23_________________________________________________ a kto powie rudi ze u mirka jest impra ? a Ty się odpier**l od Rudi, to taka miła dziewczyna narzeczona para nana nana nana Pucek ma dziooooooooooooooołche :polew:
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a kto powie rudi ze u mirka jest impra ? a Ty się odpier**l od Rudi, to taka miła dziewczyna dokladnie zawsze ja lubialem :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a kto powie rudi ze u mirka jest impra ? a Ty się odpier**l od Rudi, to taka miła dziewczyna dokladnie zawsze ja lubialem :gwizdanie: sori
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ale sie ekipa zleciala tylko nikt nie pisze ino czytaja hehhhh ale jak zaczna pisac po tym jak przeczytają to sie okaze ze imra moze byc jutro :polew: i zamiast w domu to będę musiał wynająć sale gimnastyczną w knurowie kombinujesz montaz na piątek na conajmniej 100.000 krzeseł i 100.000 ławek mam Cie [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:23_________________________________________________ a kto powie rudi ze u mirka jest impra ? a Ty się odpier**l od Rudi, to taka miła dziewczyna narzeczona para nana nana nana Pucek ma dziooooooooooooooołche :polew: pucek nie ma szans ona ma meza :polew:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:26_________________________________________________ a kto powie rudi ze u mirka jest impra ? a Ty się odpier**l od Rudi, to taka miła dziewczyna dokladnie zawsze ja lubialem :gwizdanie: sori spoko wybaczam
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 pucek nie ma szans ona ma meza :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: spadneeełem ze stołka
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 pucek nie ma szans ona ma meza :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: spadneeełem ze stołka nie dotknął bym jej 2 metrowym patykiem na zdalne sterowanie
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 pucek nie ma szans ona ma meza :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: spadneeełem ze stołka poscie sobie na meczyk lecha na TV4 nawet dobrze graja
Rekomendowane odpowiedzi