diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 no i poszli a mieli strony do 3900 dokulac :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 nie poszli :gwizdanie: niektórzy za godzinę jadą do roboty
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 nie poszli :gwizdanie: niektórzy za godzinę jadą do roboty a ja wlasnie smigam spac ja jutro na 7 wiec spadam narazie pucek spokojnej nocki zycze narka
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 nie poszli :gwizdanie: niektórzy za godzinę jadą do roboty a ja wlasnie smigam spac ja jutro na 7 wiec spadam narazie pucek spokojnej nocki zycze narka Dzięki i Wzajemnie
krolu Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 jaki spam :oklaski: :oklaski: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:47_________________________________________________trzeba coś napisać bo mnie miron na imprezę nie wpuści, ze względu na mała aktywność :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 jaki spam :oklaski: :oklaski: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:47_________________________________________________trzeba coś napisać bo mnie miron na imprezę nie wpuści, ze względu na mała aktywność :gwizdanie: za późno
krolu Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 jaki spam :oklaski: :oklaski: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:47_________________________________________________trzeba coś napisać bo mnie miron na imprezę nie wpuści, ze względu na mała aktywność :gwizdanie: za późno nigdy nie ma za późno na takie rzeczy a pamiętaj, zawsze mogę załatwić, że imprezy na bank nie będzie :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 jaki spam :oklaski: :oklaski: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:47_________________________________________________trzeba coś napisać bo mnie miron na imprezę nie wpuści, ze względu na mała aktywność :gwizdanie: za późno nigdy nie ma za późno na takie rzeczy a pamiętaj, zawsze mogę załatwić, że imprezy na bank nie będzie :gwizdanie: :gwizdanie: jak Ty nam to załatwisz, to my Cie inaczej załatwimy idę na kawę i potem do roboty
krolu Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 jaki spam :oklaski: :oklaski: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:47_________________________________________________trzeba coś napisać bo mnie miron na imprezę nie wpuści, ze względu na mała aktywność :gwizdanie: za późno nigdy nie ma za późno na takie rzeczy a pamiętaj, zawsze mogę załatwić, że imprezy na bank nie będzie :gwizdanie: :gwizdanie: jak Ty nam to załatwisz, to my Cie inaczej załatwimy idę na kawę i potem do roboty
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 jaki spam :oklaski: :oklaski: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:47_________________________________________________trzeba coś napisać bo mnie miron na imprezę nie wpuści, ze względu na mała aktywność :gwizdanie: za późno nigdy nie ma za późno na takie rzeczy a pamiętaj, zawsze mogę załatwić, że imprezy na bank nie będzie :gwizdanie: :gwizdanie: hahaha no z Krolem nie wolno zadzierac :polew:
blant88 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 z ranca cos tu zajs cicho SG i niektórych SR
Skydiver Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Wy tu gadu gadu .......... a konkurencja nie śpi http://www.demotywacje.pl/?id=8301
Rekomendowane odpowiedzi