Pucek Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 no to zaczynam weekend a jutro do roboty
diman Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 no to zaczynam weekend a jutro do roboty ty to nie bedziesz wiedzial co z kasa zrobic :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 no to zaczynam weekend a jutro do roboty ty to nie bedziesz wiedzial co z kasa zrobic :gwizdanie: ja yhyym
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 tez takie mam hahaha u mnie jest więcej "niebieskiego" btw. będę zamawiał tajle z respektu, więc jak coś potrzebujesz... Diman, nie ma lekko, przynajmniej znalazłem dziurawą złączkę
egon47 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 tez takie mam hahaha u mnie jest więcej "niebieskiego" btw. będę zamawiał tajle z respektu, więc jak coś potrzebujesz... Diman, nie ma lekko, przynajmniej znalazłem dziurawą złączkę Wiem i jestes fajniejszy ;( zobacze ich oferte co by tu zamowic ale narazie niemam juz na nic checi ;p
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 metr wężyka podciśnienia kosztuje 15-20 zł więc nie przesadzaj, ja teraz wymieniam wszystkie, bo znalazłem parę wadliwych
egon47 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ile wyjdzie za wszystkie gdzies??:>
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ile wyjdzie za wszystkie gdzies??:> policz na oko ile potrzebujesz pomyliłem się, metr wężyka kosztuje od 10 do 15 zł więc jeszcze taniej ja zamawiam w przyszłym tygodniu więc pomyśl
egon47 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ile wyjdzie za wszystkie gdzies??:> policz na oko ile potrzebujesz pomyliłem się, metr wężyka kosztuje od 10 do 15 zł więc jeszcze taniej ja zamawiam w przyszłym tygodniu więc pomyśl no ok ok trzeba myslec
Bulik Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 i po filmie . Obecny ale macie te klamory nic dziwnego ze to nie jedzie [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 19:30_________________________________________________i kolejny LESZEK pssyt
seves Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 :naughty: http://kiwi.kz/watch/u8ton5kj0q7u zakochalem sie znowu :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 :naughty: http://kiwi.kz/watch/u8ton5kj0q7u zakochalem sie znowu :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
seves Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 oczywiscie w tej jurorce jest przekonkretnie wypasiona z twarzy... slodziutka mmmmm poza tym po twarzy wnioskuje ze ma super figurke :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi