Pucek Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Mnie chodziło o uturbianie 2.8, a nie o zmianę głowic. Zmiana głowic to akurat pozytywna modyfikacja. tam nie ma uturbionego 2.8 tylko na pewno są zmienione głowice i nie ma żadnego wałku w tym ogłoszeniu Miron możesz śmiało kupować :kox: Ja też nie wiem kto takiego dymu narobił, że coś tam ma być nie tak To pewnie z zazdrości :gwizdanie:
gregory Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja się zaraz wyłączam bo robię formata dziś :gwizdanie: jak chcesz zformatowac dysk kompletnie to podczas wyboru partycji do wgrania widnowsa - klikasz na przycisz "zaawanosane" i dopiero tam pojawia się ta opcją Ja zawsze klikam ikonkę zaawansowane Tak będę robił nowe partycje, bo fabrycznie ktoś utworzył dziwne partycje tam. Jest jedna 250Gb na której jest wszystko pomieszane misz masz system itd.. i druga 30mb gdzie są same sterowniki sprzętowe :> Jakaś porażka.
krolu Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opowiem wam historię pewną o naszym narodzie, jak cześć z Was wie mój ojciec handluje samochodami i ma bardzo dobra pamięć do twarzy. Wiec sprowadził 3 tyg. temu zafirkę super stan serwisowana do końca ori przebieg 230 k km... niestety auto nie sprzedawało się już dość długo więc postanowił zmienić przebieg na 180 k km i wyrzucić książkę serwisową do kosza... zmienił przebieg w piątek, dziś na giełdzie auto poszło od strzału i mówił, że kupili je ci sami ludzi co je 2 tyg. temu oglądali tylko im przebieg nie pasował... kupili bez książki serwisowej i bez żadnych informacji, byle by auto miało tylko przebieg poniżej 200 k km :disgust:
Pucek Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opowiem wam historię pewną o naszym narodzie, jak cześć z Was wie mój ojciec handluje samochodami i ma bardzo dobra pamięć do twarzy. Wiec sprowadził 3 tyg. temu zafirkę super stan serwisowana do końca ori przebieg 230 k km... niestety auto nie sprzedawało się już dość długo więc postanowił zmienić przebieg na 180 k km i wyrzucić książkę serwisową do kosza... zmienił przebieg w piątek, dziś na giełdzie auto poszło od strzału i mówił, że kupili je ci sami ludzi co je 2 tyg. temu oglądali tylko im przebieg nie pasował... kupili bez książki serwisowej i bez żadnych informacji, byle by auto miało tylko przebieg poniżej 200 k km :disgust: ciekawe jak ja sprzedam benzynę z przebiegiem przy 300 tyś
krolu Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja się zaraz wyłączam bo robię formata dziś :gwizdanie: jak chcesz zformatowac dysk kompletnie to podczas wyboru partycji do wgrania widnowsa - klikasz na przycisz "zaawanosane" i dopiero tam pojawia się ta opcją Ja zawsze klikam ikonkę zaawansowane Tak będę robił nowe partycje, bo fabrycznie ktoś utworzył dziwne partycje tam. Jest jedna 250Gb na której jest wszystko pomieszane misz masz system itd.. i druga 30mb gdzie są same sterowniki sprzętowe :> Jakaś porażka. no to luz, bo już kiedyś znajomy do mnie dzwonił i mówi, że tam się sformatować nie da bo nie ma guzika "formatuj" [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 14:21_________________________________________________ Opowiem wam historię pewną o naszym narodzie, jak cześć z Was wie mój ojciec handluje samochodami i ma bardzo dobra pamięć do twarzy. Wiec sprowadził 3 tyg. temu zafirkę super stan serwisowana do końca ori przebieg 230 k km... niestety auto nie sprzedawało się już dość długo więc postanowił zmienić przebieg na 180 k km i wyrzucić książkę serwisową do kosza... zmienił przebieg w piątek, dziś na giełdzie auto poszło od strzału i mówił, że kupili je ci sami ludzi co je 2 tyg. temu oglądali tylko im przebieg nie pasował... kupili bez książki serwisowej i bez żadnych informacji, byle by auto miało tylko przebieg poniżej 200 k km :disgust: ciekawe jak ja sprzedam benzynę z przebiegiem przy 300 tyś ja mam kabelek to ci cofnę na 11 tys.
Pucek Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 no będę musiał bo jak dalej ludzie są tak głupi to niestety ale trzeba kombinować
gregory Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opowiem wam historię pewną o naszym narodzie, jak cześć z Was wie mój ojciec handluje samochodami i ma bardzo dobra pamięć do twarzy. Wiec sprowadził 3 tyg. temu zafirkę super stan serwisowana do końca ori przebieg 230 k km... niestety auto nie sprzedawało się już dość długo więc postanowił zmienić przebieg na 180 k km i wyrzucić książkę serwisową do kosza... zmienił przebieg w piątek, dziś na giełdzie auto poszło od strzału i mówił, że kupili je ci sami ludzi co je 2 tyg. temu oglądali tylko im przebieg nie pasował... kupili bez książki serwisowej i bez żadnych informacji, byle by auto miało tylko przebieg poniżej 200 k km :disgust: To jest właśnie jak laicy kupują auto Jakby ktoś postawił R8 za 30tyś zł, wysmarowane gównem całe to by go nie wzięli tylko dlatego że chwilowo brzydko pachnie.[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 14:23_________________________________________________Krolu ile zajmuje zainstalowny Win 7 Ultimate? Bo home premium zajmuje 13Gb już :gwizdanie: Chyba zrobię ze partycję z 50Gb na sam system.[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 14:26_________________________________________________ ciekawe jak ja sprzedam benzynę z przebiegiem przy 300 tyś Pucek nie przejmuj się, ja cię powoli gonię bo na budziku już mam 244tyś. Co z tego że to już 3 blok i 2 głowicę mam
krolu Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Krolu ile zajmuje zainstalowny Win 7 Ultimate? Bo home premium zajmuje 13Gb już :gwizdanie: \ ja jestem 2 tyg. po formacie i zajmuje 11,2 Gba jak ktoś pyka w gierki polecam nowego need for speeda - miażdzy suty :kox:
Pucek Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 jeździsz jak wariat to i silniki padają
diman Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Krolu ile zajmuje zainstalowny Win 7 Ultimate? Bo home premium zajmuje 13Gb już :gwizdanie: \ ja jestem 2 tyg. po formacie i zajmuje 11,2 Gba jak ktoś pyka w gierki polecam nowego need for speeda - miażdzy suty :kox: ja chce ja chce wez mi zgraj na plytke :kox: :kox:
gregory Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja bym też nie pogardził nowym speed-em :gwizdanie: Jak ktoś ma to chętnie zassam. Tera mam kompa do gier to może pociągnie tą gierkę
diman Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja bym też nie pogardził nowym speed-em :gwizdanie: Jak ktoś ma to chętnie zassam. Tera mam kompa do gier to może pociągnie tą gierkę krolu ma ale on to juz sie nigdzie nie pokazuje oprocz forum i nie idzie go dorwac zakochany chyba na maxa juz :gwizdanie:
gregory Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Jakie wogóle są wymagania sprzętowe tej gry? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Nowy speed zajmuje ponad 8 gb... jedyna opcja 2 warstwowa dvd - ale nagram wam wymagania ma nie zbyt wysokie choc ja gram na niskich detalach, żeby była super płynność... mój lapek ma już prawie 2 lata... na średnich tez daje radę krolu ma ale on to juz sie nigdzie nie pokazuje oprocz forum i nie idzie go dorwac zakochany chyba na maxa juz :gwizdanie: ten nowy speed ostatnio mnie pochłonął .. a z zakochanie to u mnie słabo ostatnio... :gwizdanie:
diman Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Nowy speed zajmuje ponad 8 gb... jedyna opcja 2 warstwowa dvd - ale nagram wam wymagania ma nie zbyt wysokie choc ja gram na niskich detalach, żeby była super płynność... mój lapek ma już prawie 2 lata... na średnich tez daje radę krolu ma ale on to juz sie nigdzie nie pokazuje oprocz forum i nie idzie go dorwac zakochany chyba na maxa juz :gwizdanie: ten nowy speed ostatnio mnie pochłonął .. a z zakochanie to u mnie słabo ostatnio... :gwizdanie: no ja tam mam dwuwarstwowa nagrywarke jak cos
krolu Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Nowy speed zajmuje ponad 8 gb... jedyna opcja 2 warstwowa dvd - ale nagram wam wymagania ma nie zbyt wysokie choc ja gram na niskich detalach, żeby była super płynność... mój lapek ma już prawie 2 lata... na średnich tez daje radę krolu ma ale on to juz sie nigdzie nie pokazuje oprocz forum i nie idzie go dorwac zakochany chyba na maxa juz :gwizdanie: ten nowy speed ostatnio mnie pochłonął .. a z zakochanie to u mnie słabo ostatnio... :gwizdanie: no ja tam mam dwuwarstwowa nagrywarke jak cos ja też mam - ważne, żebyście mogli odtwarzać
A-rek Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Mnie chodziło o uturbianie 2.8, a nie o zmianę głowic. Zmiana głowic to akurat pozytywna modyfikacja. tam nie ma uturbionego 2.8 tylko na pewno są zmienione głowice i nie ma żadnego wałku w tym ogłoszeniu Miron możesz śmiało kupować :kox: Ja też nie wiem kto takiego dymu narobił, że coś tam ma być nie tak To pewnie z zazdrości panowie przeciez w RS4 oryginalnie wychodzily dwa silniki o tej samej mocy 2.7 BiT (oznaczenie ASJ) i 2.8 BiT (oznaczenie AZR). 2.7 byl produkowany w 2000 roku, a w 2001 byl juz 2.8
krolu Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Mnie chodziło o uturbianie 2.8, a nie o zmianę głowic. Zmiana głowic to akurat pozytywna modyfikacja. tam nie ma uturbionego 2.8 tylko na pewno są zmienione głowice i nie ma żadnego wałku w tym ogłoszeniu Miron możesz śmiało kupować :kox: Ja też nie wiem kto takiego dymu narobił, że coś tam ma być nie tak To pewnie z zazdrości panowie przeciez w RS4 oryginalnie wychodzily dwa silniki o tej samej mocy 2.7 BiT (oznaczenie ASJ) i 2.8 BiT (oznaczenie AZR). 2.7 byl produkowany w 2000 roku, a w 2001 byl juz 2.8 teraz to mnie zaskoczyłeś :blink: :shocked:
gregory Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Mnie chodziło o uturbianie 2.8, a nie o zmianę głowic. Zmiana głowic to akurat pozytywna modyfikacja. tam nie ma uturbionego 2.8 tylko na pewno są zmienione głowice i nie ma żadnego wałku w tym ogłoszeniu Miron możesz śmiało kupować :kox: Ja też nie wiem kto takiego dymu narobił, że coś tam ma być nie tak To pewnie z zazdrości panowie przeciez w RS4 oryginalnie wychodzily dwa silniki o tej samej mocy 2.7 BiT (oznaczenie ASJ) i 2.8 BiT (oznaczenie AZR). 2.7 byl produkowany w 2000 roku, a w 2001 byl juz 2.8 AZR jak i ASJ mają pojemność 2.7 Arku Nie wiem gdzie to wyczytałeś :gwizdanie: Wszystkie silniki S4/RS4 B5 miały pojemność 2671ccm AGB/ASJ/AZR/AJK/ARE/AZA/AZB/BES Stopień sprężania: 8,5:1 średnica tłoka: 81,5mm wykorbienie wału: 86,4mm sworznie tłoka: 21mm Jeszcze jakieś pytania :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi