Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 piłem wino kupne do kolacji, zostało pół butelki więc wypiłem, teraz nalałem sobie wina robionego przez ojca z białych winogron - :kox: 3x mocniejsze :>
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 piłem wino kupne do kolacji, zostało pół butelki więc wypiłem, teraz nalałem sobie wina robionego przez ojca z białych winogron - :kox: 3x mocniejsze :> Żebyś nie musiał pokoju rano sprzątać
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 piłem wino kupne do kolacji, zostało pół butelki więc wypiłem, teraz nalałem sobie wina robionego przez ojca z białych winogron - :kox: 3x mocniejsze :> Żebyś nie musiał pokoju rano sprzątać idź opierdolić bigos a mi tu nie panikuj
moskal Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 piłem wino kupne do kolacji, zostało pół butelki więc wypiłem, teraz nalałem sobie wina robionego przez ojca z białych winogron - :kox: 3x mocniejsze :> Żebyś nie musiał pokoju rano sprzątać idź opierdolić bigos a mi tu nie panikuj :polew: :polew: :polew: Guru , widze ze lubia cie chłopaki , nic sie nie zmieniło a długo tu nie zaglądalem :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Moskal, tak w rzeczywistości to wszyscy lubią Guregoru :gwizdanie: polew musi być
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 piłem wino kupne do kolacji, zostało pół butelki więc wypiłem, teraz nalałem sobie wina robionego przez ojca z białych winogron - :kox: 3x mocniejsze :> Żebyś nie musiał pokoju rano sprzątać idź opierdolić bigos a mi tu nie panikuj Tak się nawpierdalałem że nie myślę już o jedzeniu Guru , widze ze lubia cie chłopaki , nic sie nie zmieniło a długo tu nie zaglądalem :kox: :kox: No strasznie długo Cię nie było (jakieś 2 godziny) Moskal, tak w rzeczywistości to wszyscy lubią Guregoru :gwizdanie: Ty się nie podlizuj
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ok, sam tego chciałeś GEJU No co pedałku
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ok, sam tego chciałeś GEJU No co pedałku gówno [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 21:41_________________________________________________ach te święta
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ok, sam tego chciałeś GEJU No co pedałku gówno [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 21:41_________________________________________________ach te święta Świąteczna atmosfera musi być :polew:
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 baa no i niezła faza Faza to będzie po północy na razie to tak delikatnie
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 a co, idziesz na spotkanie z kolegą? A co jesteś o mnie zazdrosny
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 zazdrosny o Ciebie może być tylko prosiak w oborze
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 zazdrosny o Ciebie może być tylko prosiak w oborze Tzn że się tak nisko cenisz
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ściul zamówiłem sobie film na Nce więc zaraz uciekam na seans z winem :>
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ściul zamówiłem sobie film na Nce więc zaraz uciekam na seans z winem :> Tzn pierwszą połowę obejrzysz a resztę prześpisz
Rekomendowane odpowiedzi