Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 a ktoś inny opatrunki i apteczke No to się chyba bardziej przyda [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 12:02_________________________________________________ Gregory a ty sprawdzałeś czy doszło to co Ci wysłałem :?: Yes. Yes. Good, Good
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Gregor wpadasz jutro A gdzie finalnie będzie kulig?
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Gregor wpadasz jutro A gdzie finalnie będzie kulig? No na Knurkowie pod interem
Bulik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Gregor wpadasz jutro A gdzie finalnie będzie kulig? to zalezy kiedy sie sanki zetrą :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 Gregor wpadasz jutro A gdzie finalnie będzie kulig? zależy od warunków - ale w Knurowie - może na mojej drodze - tam gdzie mam garaż
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Gregor wpadasz jutro A gdzie finalnie będzie kulig? to zalezy kiedy sie sanki zetrą :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 Gregor wpadasz jutro A gdzie finalnie będzie kulig? to zalezy kiedy sie sanki zetrą :polew: :polew:
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Musiałbym zabrać jakieś stare lumpy bo jakbym tak kurtkę narciarską potargał jutro to nie będę miał w czym jeździć w poniedziałek nie no - kulturalnie będzie
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Gregor wpadasz jutro A gdzie finalnie będzie kulig? zależy od warunków - ale w Knurowie - może na mojej drodze - tam gdzie mam garaż Kurde wziął bym młodszego bracika ale jakoś się o niego boję jak ty będziesz prowadził
Bulik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Musiałbym zabrać jakieś stare lumpy nie no - kulturalnie będzie zadnych kolegów tylko A4klub :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Musiałbym zabrać jakieś stare lumpy nie no - kulturalnie będzie zadnych kolegów tylko A4klub
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ten kto zmienił mój post ma jaja urwane :gwizdanie: Jak to był Mirek no cóż musi ci styknąć jeden synek. A jeśli to był glut to jaja ci i tak nie są potrzebne.
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 szkoda Pucek i Gregor że w SGL nie ma noclegu - nie musielibyście do domu dybać - moglibyście prosto na narty w poniedziałek jechać [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 12:10_________________________________________________ Ten kto zmienił mój post ma jaja urwane :gwizdanie: Jak to był Mirek no cóż musi ci styknąć jeden synek. A jeśli to był glut to jaj ci i tak nie są potrzebne. jaki post ? Gregory - to widać kto go zmienił - o kóry chodzi ?
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ten kto zmienił mój post ma jaja urwane :gwizdanie: Jak to był Mirek no cóż musi ci styknąć jeden synek. A jeśli to był glut to jaj ci i tak nie są potrzebne. No to przecież widać kto zmienił :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ten kto zmienił mój post ma jaja urwane :gwizdanie: Jak to był Mirek no cóż musi ci styknąć jeden synek. A jeśli to był glut to jaja ci i tak nie są potrzebne. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Aha, faktycznie widać [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 12:12_________________________________________________Gregor ty się najpierw Doroty spytaj czy jej starczy :polew:
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 Aha, faktycznie widać szkoda że z babami tak nie jest - że widać kto ją ostatni bzykał
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 No, jakby był nocleg w SG, czy SGL to można by jakąś imprezkę zmontować jutro i potem prosto na stok No ,ale noclegu brak.
Bulik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ja sie zwijam bede wieczorkiem z %%%% humorkiem :decayed: nawet sie człowiek niezorintuje jak mu sie mowa rymuje :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi