Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zostaw kobitkę w spokoju OK dam jej spokój do 15 stycznia , kiedy to obiecała przyjechać swoją S8 :gwizdanie: ... a najgorsze jest że wszyscy w to wierzą :gwizdanie: no to ja tez bede :kox:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 23:21_________________________________________________ ja już połówkę kończę a ja wlasnie nie wiem co teraz zapodac mam gin zubrowke ale nie mam ani jablka ani toniku masz jakies propozycje no i wóde oczywiscie czysta + herbata fuj to nie ma smaku pewnie zaparzyłeś herbatę zieloną jakos mi herbata z gorzala nie lezy bo Ty pewnie lejesz 80 % herbaty i resztę wódki, a to trzba na odwrót
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurna u mnie jest jakaś zorza polarna czy coś, jedna strona nieba jest jasno żółta, a druga ciemno niebieska
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurna u mnie jest jakaś zorza polarna czy coś, jedna strona nieba jest jasno żółta, a druga ciemno niebieska U mnie nie
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zostaw kobitkę w spokoju OK dam jej spokój do 15 stycznia , kiedy to obiecała przyjechać swoją S8 :gwizdanie: ... a najgorsze jest że wszyscy w to wierzą :gwizdanie: no to ja tez bede :kox:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 23:21_________________________________________________ ja już połówkę kończę a ja wlasnie nie wiem co teraz zapodac mam gin zubrowke ale nie mam ani jablka ani toniku masz jakies propozycje no i wóde oczywiscie czysta + herbata fuj to nie ma smaku pewnie zaparzyłeś herbatę zieloną jakos mi herbata z gorzala nie lezy bo Ty pewnie lejesz 80 % herbaty i resztę wódki, a to trzba na odwrót no to mnie masz pomylilem sie
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurna u mnie jest jakaś zorza polarna czy coś, jedna strona nieba jest jasno żółta, a druga ciemno niebieska ja nie wiem co Ty Grzesiu pijesz :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurna u mnie jest jakaś zorza polarna czy coś, jedna strona nieba jest jasno żółta, a druga ciemno niebieska ja nie wiem co Ty Grzesiu pijesz :gwizdanie: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 to pewnie łuna nad oczyszczlnią ścieków
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 jestem w sumie trzeźwy, chciałem temu zdjęcie zrobić, ale aparat mam za słaby żeby w ciemni robił zdjęcia....
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 to pewnie łuna nad oczyszczlnią ścieków
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 gregor sie obrazil i uciekl albo robi foty :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurna u mnie jest jakaś zorza polarna czy coś, jedna strona nieba jest jasno żółta, a druga ciemno niebieska odsłoń firanki
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurna u mnie jest jakaś zorza polarna czy coś, jedna strona nieba jest jasno żółta, a druga ciemno niebieska odsłoń firanki :polew:
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurna u mnie jest jakaś zorza polarna czy coś, jedna strona nieba jest jasno żółta, a druga ciemno niebieska odsłoń firanki Jeeeebany :polew:
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurna u mnie jest jakaś zorza polarna czy coś, jedna strona nieba jest jasno żółta, a druga ciemno niebieska odsłoń firanki u mnie tam nic nie widać oprócz kominów z elektrowni :gwizdanie: :kox:
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 nie nadrabiam, widze podwujenieee Pucek
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Pucek się udziela na Katowickich ku7rwqy :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 błahahah aled bym sie nakurwiwwkał ku***a co tekst to lepszy :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 00:17_________________________________________________Ej Pucek ile jest 7 pomnożone przez 8 :?:
Rekomendowane odpowiedzi