gregory Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Cześć kurfa, ale mnie wczoraj pozamiatało musiałem odreagować no i z kuzynem i trzema wujkami wypiliśmy 2,5l wódki :> dalej mnie nosi To tylko po 0,5L na łebka, co to na ciebie :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Cześć kurfa, ale mnie wczoraj pozamiatało musiałem odreagować no i z kuzynem i trzema wujkami wypiliśmy 2,5l wódki :> dalej mnie nosi Dojechałeś sobie wątrobę po takiej ilości ............ zapewne żona kuzyna i żony wujków piły drinki
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Cześć kurfa, ale mnie wczoraj pozamiatało musiałem odreagować no i z kuzynem i trzema wujkami wypiliśmy 2,5l wódki :> dalej mnie nosi O kto to wstał
Skydiver Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Cześć kurfa, ale mnie wczoraj pozamiatało musiałem odreagować no i z kuzynem i trzema wujkami wypiliśmy 2,5l wódki :> dalej mnie nosi O kto to wstał Wstał wysikał się ........... i musiał się znowu szybko położyć :polew:
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Cześć kurfa, ale mnie wczoraj pozamiatało musiałem odreagować no i z kuzynem i trzema wujkami wypiliśmy 2,5l wódki :> dalej mnie nosi O kto to wstał Wstał wysikał się ........... i musiał się znowu szybko położyć :polew:
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Żony wujków prowadziły samochody ogólnie nie miałem aż takiej bani, jak nie narzygałem w pokoju to jest git
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Żony wujków prowadziły samochody ogólnie nie miałem aż takiej bani, jak nie narzygałem w pokoju to jest git
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 no dobra, sorry za wczoraj, ale chyba nikogo nie obrażałem :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 no dobra, sorry za wczoraj, ale chyba nikogo nie obrażałem :gwizdanie: Nie no spoko byłeś tak samo nie miły jak po trzeźwemu więc luuuuzik
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 no dobra, sorry za wczoraj, ale chyba nikogo nie obrażałem :gwizdanie: No co ty ja sobie humor poprawiłem na max [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 13:40_________________________________________________ no dobra, sorry za wczoraj, ale chyba nikogo nie obrażałem :gwizdanie: Nie no spoko byłeś tak samo nie miły jak po trzeźwemu więc luuuuzik
gregory Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 no dobra, sorry za wczoraj, ale chyba nikogo nie obrażałem :gwizdanie: Jak nadrobisz to będziesz wiedział :>
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 no dobra, sorry za wczoraj, ale chyba nikogo nie obrażałem :gwizdanie: Jak nadrobisz to będziesz wiedział :> I tak nic z większości nie zrozumie zresztą tak jak my wczoraj
Skydiver Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 no dobra, sorry za wczoraj, ale chyba nikogo nie obrażałem :gwizdanie: Jak nadrobisz to będziesz wiedział :> Raczej nie rozszyfruje języka którym się posługiwał .........
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 żłoby Tak to spróbuj przetłumaczyć wszystko co wczoraj pisałeś
Skydiver Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 żłoby Żul się przywitał :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 13:56_________________________________________________ żłoby Tak to spróbuj przetłumaczyć wszystko co wczoraj pisałeś Co tu tłumaczyć Po prostu cały czas nam ubliżał
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 zaraz żul Nie ma to jak dobry "byczek" co
Rekomendowane odpowiedzi