Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak byś tak skakał z większej wysokości, to za wczasu weź se numer tel. od Poźka żeby zadzwonić i się zapytać która zaspa miękka, a która twarda. On to pewnie będzie miał już rozpykane, po ostatnim wypadku :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

a na kiedy jest planowany spot w bukowinie?? :mysli:

Opublikowano

ostatni wekend marca

Opublikowano

:hi:Miron

wiesz moze dokładniej kiedy bedzie lista na BT :?:

Opublikowano

ja w ilości 1 szt jadę na pewno :kox:

Opublikowano

kwestia kilku dni :wink4:

Opublikowano

kwestia kilku dni :wink4:

co to tez do kato nie dotarles :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

kolęde miałem - ksiądz miał wyjść o 18.20 ale wychodząc zapytał mnie o wyposażenie mojego samochodu więc mu grzecznie odpowiedziałem ( podyktowałem ) no i wyszedł 20.10 :polew:

Opublikowano

kolęde miałem - ksiądz miał wyjść o 18.20 ale wychodząc zapytał mnie o wyposażenie mojego samochodu więc mu grzecznie odpowiedziałem ( podyktowałem ) no i wyszedł 20.10 :polew:

:polew: :polew: :>
Opublikowano

Posłuchał żeby nie zrobić Ci przykrości ............ na koniec powiedział że jego 10 lat temu miała takie samo wyposażenie :gwizdanie:

Opublikowano

Posłuchał żeby nie zrobić Ci przykrości ............ na koniec powiedział że jego 10 lat temu miała takie samo wyposażenie :gwizdanie:

:evil:
Opublikowano

Taaa bo na kolędzie był ojciec Rydzyk.... :decayed:

Opublikowano

Normalnie qr** koks :decayed:

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 21:30_________________________________________________z autem to jeszcze ciul - z balkonem przesadził

zapytał czy może popatrzeć jaki mamy widok z balkonu - mówię że jasne, nie ma sprawy - a ten podchodzi i patrzy w wyłączony telewizor - więc mu tłumaczę że to TV - okno balkonowe to ten mniejszy prostokąt po jego lewej

:polew:

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 21:30_________________________________________________z autem to jeszcze ciul - z balkonem przesadził

zapytał czy może popatrzeć jaki mamy widok z balkonu - mówię że jasne, nie ma sprawy - a ten podchodzi i patrzy w wyłączony telewizor - więc mu tłumaczę że to TV - okno balkonowe to ten mniejszy prostokąt po jego lewej

A szafy nie pomylił z k..... :decayed:

Opublikowano
:no: