Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 A koksa ni ma bo pewnie już ma pełną synchronizacje... :polew: jak nie quattro... :polew: :decayed:
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 A koksa ni ma bo pewnie już ma pełną synchronizacje... :polew: jak nie quattro... :polew: :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:czuje ban w nowym roku
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Glut nie wstydz sie -napisz cos Telefon synchronizuję z kompem bo odebrałem z naprawy Ty lepiej zsynchronizuj kieliszek z żołądkiem :polew: I zanim przepalisz rurę, pamiętaj że trza się rozgrzać Tak jak z autem
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 pojeby :gwizdanie: Kto ?? Co?? Za co???
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 pojeby :gwizdanie: kilometr do sklepu a niebyło Go 3h :wallbash: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:40_________________________________________________aaaaa zapomniał deche zciepnąc (sorry) [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:41_________________________________________________albo jechał APU
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Bulik włoncz se poprawa ortografiiii..... :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 w hurtownii bardz fajne ceny :gwizdanie: nie potrafiłem tak szybko wyjść odwiedziłem też C.H. Forum, ale o 16 zamknęli
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 w hurtownii bardz fajne ceny :gwizdanie: nie potrafiłem tak szybko wyjść odwiedziłem też C.H. Forum, ale o 16 zamknęli Były jakieś Galerianki lecące na B5?????
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Bulik włoncz se poprawa ortografiiii..... :polew: :polew: :polew: dlaczemu
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 w hurtownii bardz fajne ceny :gwizdanie: nie potrafiłem tak szybko wyjść odwiedziłem też C.H. Forum, ale o 16 zamknęli Były jakieś Galerianki lecące na B5????? siara mi było pokazywać kluczyki jak gacie mi wiszą
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 w hurtownii bardz fajne ceny :gwizdanie: nie potrafiłem tak szybko wyjść odwiedziłem też C.H. Forum, ale o 16 zamknęli no to żeś pozwiedzał :polew: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:46_________________________________________________ w hurtownii bardz fajne ceny :gwizdanie: nie potrafiłem tak szybko wyjść odwiedziłem też C.H. Forum, ale o 16 zamknęli Były jakieś Galerianki lecące na B5????? siara mi było pokazywać kluczyki jak gacie mi wiszą :polew: jeeebanyyyy :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 w hurtownii bardz fajne ceny :gwizdanie: nie potrafiłem tak szybko wyjść odwiedziłem też C.H. Forum, ale o 16 zamknęli Były jakieś Galerianki lecące na B5????? siara mi było pokazywać kluczyki jak gacie mi wiszą Trzeba było rezac jakaś panienke... przynajmniej bys miał z kim uczcić nowy rok.... :rolleyes:
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 jeżdżę k**wa audi, h*j że otwieram z kluczyka, a gacie mi wiszą, jak wieśniakowi [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:48_________________________________________________ w hurtownii bardz fajne ceny :gwizdanie: nie potrafiłem tak szybko wyjść odwiedziłem też C.H. Forum, ale o 16 zamknęli Były jakieś Galerianki lecące na B5????? siara mi było pokazywać kluczyki jak gacie mi wiszą Trzeba było rezac jakaś panienke... przynajmniej bys miał z kim uczcić nowy rok.... :rolleyes: ja nie lubię się prosić, MNIE LASKI ZAPRASZAJĄ :naughty: dzisiaj to znowu się potwierdziło :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dokladnie !!!! Olej to !!! Jestes wkońcu prostym RYLYM Z RYBNIKA :polew: :polew: :polew: Taaaaa ???? A co Cie niewidoma zaprosila do wspólnego spaceru przez droge po pasach jak nic nie pojedzie ????? :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dokladnie !!!! Olej to !!! Jestes wkońcu prostym RYLYM Z RYBNIKA :polew: :polew: :polew: hamuj bajer, jak już to "pomoc dołowa" a już niedługo "Górnik"
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Prosze "Górniku" Kabaret Mlodych Panow - górnik
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 przez takie kabarety zawód górnika jest wyśmiewany przez wiele osób
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 przez takie kabarety zawód górnika jest wyśmiewany przez wiele osób jak i policjanta,budowlanca itd
Rekomendowane odpowiedzi