diman Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Diman na liście do BT no jak narazie proforma zobaczymy jak sie rodzina zachowa czy poczeka na mnie czy bedzie cza wracac ciac pepowine
Skydiver Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Diman na liście do BT no jak narazie proforma zobaczymy jak sie rodzina zachowa czy poczeka na mnie czy bedzie cza wracac ciac pepowine Rodzina nie pozwoli Ci wyjechać przed czasem z Bukowiny
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Diman na liście do BT no jak narazie proforma zobaczymy jak sie rodzina zachowa czy poczeka na mnie czy bedzie cza wracac ciac pepowine Rodzina nie pozwoli Ci wyjechać przed czasem z Bukowiny
Pucek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobra już tu nie zaglądam Wstyd Ci za Pucka co sobie znowu ubzdurałeś? :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobra już tu nie zaglądam Wstyd Ci za Pucka co sobie znowu ubzdurałeś? :gwizdanie: Spadł na głowę :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 jak myszoskoczek? tylko z większej wysokości
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 wracając do BT - nieźle się lista zapełniła - a dopiero 2 godziny temat na ogólnym
Pucek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 wracając do BT - nieźle się lista zapełniła - a dopiero 2 godziny temat na ogólnym a jeszcze nie wszyscy chętni o tym wiedzą
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 wracając do BT - nieźle się lista zapełniła - a dopiero 2 godziny temat na ogólnym W zeszłym roku było chyba ze 3 dni i brakło miejsc
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana
MAJKI Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 No diman jak zobaczyłem wpis na liscie do BT to szacun Ja juz pusciłem zaliczke zeby mi sie Ewa nie rozmyśliła :gwizdanie:
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no trudno za pozno zrobili ten wyjazd niestety ;( za późno ? PS. ja mam 28 marca urodziny a moja ma rodzic okolo tej daty wiec bede musial byc w domu i czuwac Ja bym na twoim miejscu jechał z twoją i nic nie pił. A jakby się zaczęło to do szpitala i tyle. Jakby się już rozwiązało tam, to twoje dziecko miało by miejsce urodzenia wbite Bukowina Tatrzańska lub Zakopane
Rekomendowane odpowiedzi