gregory Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobry psyyt kasztelan Wszędzie musisz tym kasztelanem psyczeć?
Skydiver Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 psyyt kasztelan Czy to jakieś nowe piwo z Lidla
diman Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobry psyyt kasztelan Wszędzie musisz tym kasztelanem psyczeć? nie wszędzie tylko w browarze czyli u żródła [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:10_________________________________________________ psyyt kasztelan Czy to jakieś nowe piwo z Lidla nie browar sierpc
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kasztelan dobre piwko ostatnio też się na niego przerzuciłem
diman Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kasztelan dobre piwko ostatnio też się na niego przerzuciłem ja tam sie nie przerzuciłem tylko degustacja prosto od producenta jest to czemu nie
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja zmieniłem na nie z Carlsberga
gregory Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Heineken jest też dobry, ten w butelkach 0,6 . Kiedyś heniek u nas w PL smakował daremnie jak dla mnie, całkiem inaczej jak ori w Holandii. Ale teraz smak tego w 0,6 butelce się u nas o wiele poprawił
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Heineken jest też dobry, ten w butelkach 0,6 . Kiedyś heniek u nas w PL smakował daremnie jak dla mnie, całkiem inaczej jak ori w Holandii. Ale teraz smak tego w 0,6 butelce się u nas o wiele poprawił Chyba dla tego że już dawno nie piłeś tego holenderskiego
gregory Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgadza się nie piłem już dawno tego Holenderskiego, na napiłbym się Jest wyjebane w kosmos
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgadza się nie piłem już dawno tego Holenderskiego, na napiłbym się Jest wyjebane w kosmos Pamiętam jak ojciec przywiózł z Holandii ori Heinekena nasz to nawet koło niego nie stał
Skydiver Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kasztelan dobre piwko ostatnio też się na niego przerzuciłem Coś musiałeś pokręcić ........ bo Kasztelan nie jest bezalkoholowy
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kasztelan dobre piwko ostatnio też się na niego przerzuciłem Coś musiałeś pokręcić ........ bo Kasztelan nie jest bezalkoholowy ty pewnie pijasz lecha free
gregory Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Pod Heinekena należą jeszcze takie marki jak Bavaria, Amstel. Bavaria też nieźle smakuje. Ale najlepszy jest Heniek. Muszę wykombinować jak by tutaj załatwić skrzynkę tego browca Zwaliłem bo na święta przyjechała jedna kumpelka z NL do PL.
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Pod Heinekena należą jeszcze takie marki jak Bavaria, Amstel. Bavaria też nieźle smakuje. Ale najlepszy jest Heniek. Muszę wykombinować jak by tutaj załatwić skrzynkę tego browca Zwaliłem bo na święta przyjechała jedna kumpelka z NL do PL. Nic tylko trzeba jechać do nl po skrzyneczkę
miron78 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 spać a nie o browarach pitolić pppsyyyttt po hali tyskie
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 spać a nie o browarach pitolić pppsyyyttt po hali tyskie Sam idź spać.... w końcu to ty masz rodzinę
Skydiver Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kasztelan dobre piwko ostatnio też się na niego przerzuciłem Coś musiałeś pokręcić ........ bo Kasztelan nie jest bezalkoholowy ty pewnie pijasz lecha free I tu masz rację lubię Lecha i staram sie go pić za FREE
Rekomendowane odpowiedzi