Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja też :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: to i ja sie przywitam :wink4:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

BRY! :hi:

Ja mam za daleko do was, żeby w pojedynkę jechać :wink4:

to bierz żonę i będzie Was dwoje :decayed:

Żonę.... tak, hehe :)[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 16:09_________________________________________________Ma ktoś załatwić Gran Turismo 5 na PC ?

Ojjjj przyjacielu... każdy pecetowiec chciałby zagrać w GT 5 na Pc ale to nigdy nie było możliwe i nie bedzie.

Wzmianka o wersji PC wypowiedziana przez samego Yamauchiego brzmi całkiem "owocnie". "Być może użytkownicy pecetów wreszcie będą mieli okazję uruchomić Gran Turismo na swoich maszynach jednakże tylko w trybie B-Spec "

Ten mega symulator jest przewidziany tylko na PS3 i bardzo dobrze bo moim zdaniem zawsze to była gra tylko konsolowa sony i niech tak zostanie. Malo tego Sony nie wyda normalnej wersji na inna platforme niż PS3 ewentualnie jeszcze na najnowsze PSP którego premiera zapowiadana jest na połowe tego roku choćby z tego wzgledu iż wraz w wydaniem tej gry bardzo mocno wzrosła sprzedaż najdrozszej konsoli... bo przeca Xbox i np.Wii sa po prostu tansze mało tego mozna je porezac i mieć gry za free a nie tak jak w przypadku czarnej soni nowosci za 199zł. Ale tez Xbox czy Wii nie maja Blu-raya... a co do dostepnosci i mnogosci akcesorii to również Sony bije konkurencje na łeb i szyje...

Opublikowano

:hi: Cześć

kompletnie nie wyspany, po obiadku, teraz trochę ruchu i zadupiam 4 km z psem :kox:

Opublikowano

Żonę.... tak, hehe :)[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 16:09_________________________________________________Ma ktoś załatwić Gran Turismo 5 na PC ?

Ojjjj przyjacielu... każdy pecetowiec chciałby zagrać w GT 5 na Pc ale to nigdy nie było możliwe i nie bedzie.

Wzmianka o wersji PC wypowiedziana przez samego Yamauchiego brzmi całkiem "owocnie". "Być może użytkownicy pecetów wreszcie będą mieli okazję uruchomić Gran Turismo na swoich maszynach jednakże tylko w trybie B-Spec "

Ten mega symulator jest przewidziany tylko na PS3 i bardzo dobrze bo moim zdaniem zawsze to była gra tylko konsolowa sony i niech tak zostanie. Malo tego Sony nie wyda normalnej wersji na inna platforme niż PS3 ewentualnie jeszcze na najnowsze PSP którego premiera zapowiadana jest na połowe tego roku choćby z tego wzgledu iż wraz w wydaniem tej gry bardzo mocno wzrosła sprzedaż najdrozszej konsoli... bo przeca Xbox i np.Wii sa po prostu tansze mało tego mozna je porezac i mieć gry za free a nie tak jak w przypadku czarnej soni nowosci za 199zł. Ale tez Xbox czy Wii nie maja Blu-raya... a co do dostepnosci i mnogosci akcesorii to również Sony bije konkurencje na łeb i szyje...

Szkoda, nie wiedziałem że wogóle nie ma tego na PC. Grałem w to u kumpla jeden wieczór i muszę powiedzieć że byłem w szoku :shocked::slina: NFS HP w porównaniu z Gran turismo 5 to game boy dla niemowląt :gwizdanie: Coś pięknego ta gra :slina:

Opublikowano

pograj sobie Gregory w Forzę :gwizdanie:

spiertalam na miasto :decayed::hi:

Opublikowano

Jest wogóle, Forza na PC ?

Opublikowano

<bry>

:hi: Cześć

kompletnie nie wyspany, po obiadku, teraz trochę ruchu i zadupiam 4 km z psem :kox:

to kolegów nie masz??

Opublikowano
:hi: wieczorkiem
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Szkoda, nie wiedziałem że wogóle nie ma tego na PC. Grałem w to u kumpla jeden wieczór i muszę powiedzieć że byłem w szoku :shocked::slina: NFS HP w porównaniu z Gran turismo 5 to game boy dla niemowląt :gwizdanie: Coś pięknego ta gra :slina:

Widzisz NFS jest wydawany na wszystkich platformach bo liczy się tylko komercja dla ich wydawców... moim zdaniem ostatni NFs jest bardzo slaby i nawet nie mozna go porównac z GT... jezeli chodzi o serie gier panów z EA to ja czekam na druga odsłone Shifta a takie serie jak własnie Gran Turismo czy Tekken sa wydawane tylko na PS3...i napedzaja rynek konsolowy, pecetowe tytuły nigdy nie dorównają konsolowym z mega tradycjami...[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 21:48_________________________________________________

Jest wogóle, Forza na PC ?

Pucławie... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Forza to również tytuł zastrzeżony dla konsol Microsoftu czy Xboxa i ten tytuł rownierz nigdy nie zostanie wydany na PC... a dlaczego???? Dlatego że Microsoft walczy z Sony właśnie tymi tytułami... czyli odwieczne starcie tytanów jakim jest wojna miedzy Forzą a Sonowym Gran Turismo...

Gregory czekaj na nowego Shifta... on bedzie na PC i na pewno będzie wielkim hitem o niebo wiekszym niż HP.... :good: Shift 2 to Tytuł dla ktorego dzieciaki bedą kupowac mocniejsze karty graficzne... :evil: i nie na daremno producenci nowego Shifta z tytułu wyrzuicli nazwe Need For speed ktory jest już kojarzony niestety z słabymi arkadówkami...

Opublikowano

Mario co za wyczerpująca odpowiedź :good: I już nie muszę szukać po Google :wink4: Tak więc albo zakup konsoli, albo gra u kumpla przy browarku. U niego TV 42" LCD + Gran Turismo 5 i kopara się cieszy jak się bokiem chodzi Golfem R32 z aktywnym dyferencjałem:kox:

Opublikowano

Mario co za wyczerpująca odpowiedź :good: I już nie muszę szukać po Google :wink4: Tak więc albo zakup konsoli, albo gra u kumpla przy browarku.

kup konsole to będziemy u ciebie grac po co do kumpla chodzić jak możesz sam kumpli zapraszać na grę przy piwku :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=181085.msg2119051#msg2119051[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 23:04_________________________________________________jako że często nie korzystam z GG a dzisiaj akurat wszedłem to tak z nudów poprzeglądałem sobie archiwum i patrzcie co znalazłem :decayed: pewnie nie zgadniecie od kogo to :polew:

szkoda że tylko tyle :gwizdanie:

2218826 (9-04-2010 16:02)

miron ty gnojuz jak nie skonczysz na mnie nadawac na forach to mnie popamietasz bo chyba najwidoczniej chcesz wp***dol

2218826 (9-04-2010 16:05)

i ta twoja audiczka lakierek straci[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 23:24_________________________________________________ :polew: :polew:

Pamiętajcie - jestem gnojem przez "z" :polew:

Opublikowano

jako że często nie korzystam z GG a dzisiaj akurat wszedłem to tak z nudów poprzeglądałem sobie archiwum i patrzcie co znalazłem :decayed: pewnie nie zgadniecie od kogo to :polew:

szkoda że tylko tyle :gwizdanie:

2218826 (9-04-2010 16:02)

miron ty gnojuz jak nie skonczysz na mnie nadawac na forach to mnie popamietasz bo chyba najwidoczniej chcesz wp***dol

2218826 (9-04-2010 16:05)

i ta twoja audiczka lakierek straci[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 23:24_________________________________________________ :polew: :polew:

Pamiętajcie - jestem gnojem przez "z" :polew:

:polew: :polew: ale masz wspomnienia :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

Mario, wiem że nie ma Forzy na PC, napisałem mu żeby sobie pograł, wtedy zobaczy różnicę między Forzą a GT

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 00:13_________________________________________________aaa Pitek, kolegów mam, ale mieszkają daleko :decayed:

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 00:13_________________________________________________Miron, Ty bandyto, jak możesz tak niszczyć życie tym biednym znajomym :polew:

noo i to na tyle :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.