krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 i pierwsze i drugie szczera prawda......życie jest trudne no ale nie dla nas : alternatywą dla S4 B6 może być porezane 1.8T bądź 1.9 TDI powiem ci, ze 1,8T nie jedzie - nie ma tego pierdolniecia mimo ze TDi ma mniejsza moc... trzeba by miec z 250 koni a wtedy ciagle sie cos jebie w tym silniku :gwizdanie: :gwizdanie: a TDi + soft równa się spokój - takie moje zdanie które wynikło z obserwacji... ja jeżdżąc ostatnio pierwszy raz dieslem na wyłączność...na dłużej Yarisem 1.4 D4D była frajda i jak każdy diesel tak "ciągnie" (bez skojarzeń geje) to bierę diesla właśnie to jest fajne w dieslach - wydaje się, że fajnie jeżdżą... mimo że mogą dostać baty na kresce od 1,8T... ale w 1,8T czujesz ze te auto nie chce jechać.. a TDi - za***rdala
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Czysto teoretyczne rozważania człowieka który czegoś nie przeżył, a powtarza zasłyszane. To tak jakby ktoś mówił, seks to za***ista przyjemność, ale ja tak tylko słyszałem od kumpla :gwizdanie: taaaaaaaaa to tak jak lód w gumie i bez.......w gumie to jak jedzenie cukierka w papierku....... a ostatnio na CB radiu zasłyszałem cenę loda w gumie i bez.......... to tak jak 1.8 i 1.8T 50 i 100 zł
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Czysto teoretyczne rozważania człowieka który czegoś nie przeżył, a powtarza zasłyszane. To tak jakby ktoś mówił, seks to za***ista przyjemność, ale ja tak tylko słyszałem od kumpla :gwizdanie: taaaaaaaaa to tak jak lód w gumie i bez.......w gumie to jak jedzenie cukierka w papierku....... a ostatnio na CB radiu zasłyszałem cenę loda w gumie i bez.......... to tak jak 1.8 i 1.8T 50 i 100 zł
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Czysto teoretyczne rozważania człowieka który czegoś nie przeżył, a powtarza zasłyszane. To tak jakby ktoś mówił, seks to za***ista przyjemność, ale ja tak tylko słyszałem od kumpla :gwizdanie: jeździłem wieloma furmankami... i to jest moja prywatna opinia... nie chce mi się dyskutować dłużej - masz racje... jesteś za***isty...
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Czysto teoretyczne rozważania człowieka który czegoś nie przeżył, a powtarza zasłyszane. To tak jakby ktoś mówił, seks to za***ista przyjemność, ale ja tak tylko słyszałem od kumpla :gwizdanie: taaaaaaaaa to tak jak lód w gumie i bez.......w gumie to jak jedzenie cukierka w papierku....... a ostatnio na CB radiu zasłyszałem cenę loda w gumie i bez.......... to tak jak 1.8 i 1.8T 50 i 100 zł :polew:
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 troche klotni i juz strony do przodu mkną
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Czysto teoretyczne rozważania człowieka który czegoś nie przeżył, a powtarza zasłyszane. To tak jakby ktoś mówił, seks to za***ista przyjemność, ale ja tak tylko słyszałem od kumpla :gwizdanie: jeździłem wieloma furmankami... i to jest moja prywatna opinia... nie chce mi się dyskutować dłużej - masz racje... jesteś za***isty... to se pogadali [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 22:36_________________________________________________ troche klotni i juz strony do przodu mkną fajnie że jesteś - musimy ich jeszcze trochę na siebie nakręcić - do bukowiny będzie 5 tyś jak nic
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Czysto teoretyczne rozważania człowieka który czegoś nie przeżył, a powtarza zasłyszane. To tak jakby ktoś mówił, seks to za***ista przyjemność, ale ja tak tylko słyszałem od kumpla :gwizdanie: jeździłem wieloma furmankami... i to jest moja prywatna opinia... nie chce mi się dyskutować dłużej - masz racje... jesteś za***isty... to se pogadali [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 22:36_________________________________________________ troche klotni i juz strony do przodu mkną fajnie że jesteś - musimy ich jeszcze trochę na siebie nakręcić - do bukowiny będzie 5 tyś jak nic spoko cza jaks zadyme tu rozpetac i bedzie git
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Czysto teoretyczne rozważania człowieka który czegoś nie przeżył, a powtarza zasłyszane. To tak jakby ktoś mówił, seks to za***ista przyjemność, ale ja tak tylko słyszałem od kumpla :gwizdanie: jeździłem wieloma furmankami... i to jest moja prywatna opinia... nie chce mi się dyskutować dłużej - masz racje... jesteś za***isty... Rywalizujesz na to kto jest bardziej za***isty? Bo ja nie, jebe mnie to
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Diman - napisz Gregorowi na GG że Krolu Ci napisał na GG że Gregor to ciołas, mądrala i kaleciok z wiedzą o fiatach 126p
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Czysto teoretyczne rozważania człowieka który czegoś nie przeżył, a powtarza zasłyszane. To tak jakby ktoś mówił, seks to za***ista przyjemność, ale ja tak tylko słyszałem od kumpla :gwizdanie: jeździłem wieloma furmankami... i to jest moja prywatna opinia... nie chce mi się dyskutować dłużej - masz racje... jesteś za***isty... Rywalizujesz na to kto jest bardziej za***isty? Bo ja nie, jebe mnie to przyznałem ci racje bo się napinasz :notworthy:
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Diman - napisz Gregorowi na GG że Krolu Ci napisał na GG że Gregor to ciołas, mądrala i kaleciok z wiedzą o fiatach 126p
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Diman - napisz Gregorowi na GG że Krolu Ci napisał na GG że Gregor to ciołas, mądrala i kaleciok z wiedzą o fiatach 126p :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Diman - napisz Gregorowi na GG że Krolu Ci napisał na GG że Gregor to ciołas, mądrala i kaleciok z wiedzą o fiatach 126p :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Diman - napisz Gregorowi na GG że Krolu Ci napisał na GG że Gregor to ciołas, mądrala i kaleciok z wiedzą o fiatach 126p co karwa mi też to napisał
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Czysto teoretyczne rozważania człowieka który czegoś nie przeżył, a powtarza zasłyszane. To tak jakby ktoś mówił, seks to za***ista przyjemność, ale ja tak tylko słyszałem od kumpla :gwizdanie: jeździłem wieloma furmankami... i to jest moja prywatna opinia... nie chce mi się dyskutować dłużej - masz racje... jesteś za***isty... Rywalizujesz na to kto jest bardziej za***isty? Bo ja nie, jebe mnie to przyznałem ci racje bo się napinasz :notworthy: Adamie, nie napinam się. Ale nie lubię czegoś takiego jak ktoś pisze o czymś co słyszał lub przeczytał, a sam nie przeżył. To taki głuchy telefon
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 no i po dymach............myślałem że to dłużej potrwa. Krolu mi pisał że znika z forum i jedzie najebać Gregorowi
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Czysto teoretyczne rozważania człowieka który czegoś nie przeżył, a powtarza zasłyszane. To tak jakby ktoś mówił, seks to za***ista przyjemność, ale ja tak tylko słyszałem od kumpla :gwizdanie: jeździłem wieloma furmankami... i to jest moja prywatna opinia... nie chce mi się dyskutować dłużej - masz racje... jesteś za***isty... Rywalizujesz na to kto jest bardziej za***isty? Bo ja nie, jebe mnie to przyznałem ci racje bo się napinasz :notworthy: Adamie, nie napinam się. Ale nie lubię czegoś takiego jak ktoś pisze o czymś co słyszał lub przeczytał, a sam nie przeżył. To taki głuchy telefon ale ja już to widzę i doświadczam 2 lata.. - swoją drogą - JA pier**le ile czasu straciłem :wallbash: :wallbash:
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no i po dymach............myślałem że to dłużej potrwa. Krolu mi pisał że znika z forum i jedzie najebać Gregorowi esa :polew:
Rekomendowane odpowiedzi