diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 siemano pucek to nie masz L4 w takim razie czyli nici z środy
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 no nie mam L4, mój bark jest prawie zdrowy, jutro do roboty
diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 no nie mam L4, mój bark jest prawie zdrowy, jutro do roboty no to dobrze a na jaka zmianę idziesz
diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 I no to lipa nie wyrwiesz żadnej porządnej dziołchy w czeko
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 na dyskoteki nie chodzą porządne dziołchy
diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 na dyskoteki nie chodzą porządne dziołchy oj bracie mówię ci teraz były cała gromada, koleżanka od krola robiła urodziny mega dużo fajnych dziołszek :kox:
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 jutro w nocy lecę znowu do DE furka już zarezerwowana dla mojego szwagra, Stasiu sprawdził co trzeba - więc myślę że będzie git i kolejna mega furka z rodziny audi będzie w rodzinie http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=141842653&__lp=14&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&transmissions=MANUAL_GEAR&siteId=GERMANY&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&maxMileage=200000&customerIdsAsString=&categories=EstateCar&lang=de&pageNumber=1
diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 jutro w nocy lecę znowu do DE furka już zarezerwowana dla mojego szwagra, Stasiu sprawdził co trzeba - więc myślę że będzie git i kolejna mega furka z rodziny audi będzie w rodzinie http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=141842653&__lp=14&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&transmissions=MANUAL_GEAR&siteId=GERMANY&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&maxMileage=200000&customerIdsAsString=&categories=EstateCar&lang=de&pageNumber=1 widziałem ją juz na wątku który założyłeś za***ista sztuka :kox:
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 wygląda na za***iście utrzymaną - zobaczymy na żywo - ale wypas ma powalający
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 wygląda na za***iście utrzymaną - zobaczymy na żywo - ale wypas ma powalający jeszcze się okaże że ta fura będzie bardziej zadbana niż Twoja :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 wygląda na za***iście utrzymaną - zobaczymy na żywo - ale wypas ma powalający jeszcze się okaże że ta fura będzie bardziej zadbana niż Twoja :gwizdanie: wg mnie na podstawie samych zdjęć już wiem na 99% że jest w dużo lepszym stanie - tym bardziej że kosmetyki maguires już u szwagra w garażu czekają
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 kolejny psychopata :gwizdanie: chyba też będę musiał zainwestować w megłajersa
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 mi właśnie przyszła ostatnia z zamówionych pierdół czyli rękawica-mikrofibra do mycia karoserii
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 mi właśnie przyszła ostatnia z zamówionych pierdół czyli rękawica-mikrofibra do mycia karoserii jako że lubisz latać koło auta, podjadę kiedyś na mycie + polerowanie
diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 mi właśnie przyszła ostatnia z zamówionych pierdół czyli rękawica-mikrofibra do mycia karoserii jako że lubisz latać koło auta, podjadę kiedyś na mycie + polerowanie ja tez się pisze :kox:
diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 baaa nawet postawię browar a ja nawet flachę :kox:
Rekomendowane odpowiedzi