miron78 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 ok - ja tam myć furki lubię a 500zł drogą nie chodzi
diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 no i Koks nie masz wyjścia musi nam fury odszczelic [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 14:57_________________________________________________ ok - ja tam myć furki lubię a 500zł drogą nie chodzi to co ty chcesz za flachę
krolu Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 na dyskoteki nie chodzą porządne dziołchy co ty dupisz... :polew: :polew:
gregory Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 baaa nawet postawię browar a ja nawet flachę :kox: memory 5 -Gregor
mech15 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 ta czarna a4 co miron wrzucił to faktycznie niezła sztuka, ale kroby z tyłu w takim wypasie ? nie rozumie tego
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 ta czarna a4 co miron wrzucił to faktycznie niezła sztuka, ale kroby z tyłu w takim wypasie ? nie rozumie tego Korby mogą być .............. gorzej by było jak by miał jeszcze kaseciaka :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 ta czarna a4 co miron wrzucił to faktycznie niezła sztuka, ale kroby z tyłu w takim wypasie ? nie rozumie tego RS4 mają korby to co 2.0tdi ma nie mieć
gregory Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 ta czarna a4 co miron wrzucił to faktycznie niezła sztuka, ale kroby z tyłu w takim wypasie ? nie rozumie tego Przez to nigdy nie kupie takiej B7, wolę nie schodzić z wypasu w dół i się nie zniżać Pewnie jak ma korby z tyłu to i nie ma składanych lusterek [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 09:29_________________________________________________ dobry Cześć pracuś!
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Cześć pracuś! siemano kolego tak sobie zerkłem do mojego portfela i chyba będę musiał sobie Czeko odpuścić niestety nie ma za co iść ;(
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 jol Cześć pracuś! siemano kolego tak sobie zerkłem do mojego portfela i chyba będę musiał sobie Czeko odpuścić niestety nie ma za co iść ;( masz ten sam problem co ja
gregory Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 "Wiedziałem q***wa... wiedziałem, że się spier***i ":gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 "Wiedziałem q***wa... wiedziałem, że się spier***i " :gwizdanie: kurde dzisiaj zekłem do mojego portfela masakra ;( ale wózek jest :kox: ale się nie martw coś wymyśle do wieczora jeszcze daleko :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 "Wiedziałem q***wa... wiedziałem, że się spier***i " :gwizdanie: kurde dzisiaj zekłem do mojego portfela masakra ale wózek jest :kox: dasz sie karnac? "Wiedziałem q***wa... wiedziałem, że się spier***i " :gwizdanie: zycie
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 "Wiedziałem q***wa... wiedziałem, że się spier***i " :gwizdanie: kurde dzisiaj zekłem do mojego portfela masakra ale wózek jest :kox: dasz sie karnac? "Wiedziałem q***wa... wiedziałem, że się spier***i " :gwizdanie: zycie jasne ze dam jak przyjedziesz i będzie już kogo wozić to pewnie
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 "Wiedziałem q***wa... wiedziałem, że się spier***i " :gwizdanie: kurde dzisiaj zekłem do mojego portfela masakra ;( ale wózek jest :kox: ale się nie martw coś wymyśle do wieczora jeszcze daleko :gwizdanie: tylko żeby Ci nie przyszło do głowy tak czasem przypomnieć sobie że 11 razy mi kasowałeś poduszkę x 50zł .............................. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi