diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 "Wiedziałem q***wa... wiedziałem, że się spier***i " :gwizdanie: kurde dzisiaj zekłem do mojego portfela masakra ;( ale wózek jest :kox: ale się nie martw coś wymyśle do wieczora jeszcze daleko :gwizdanie: tylko żeby Ci nie przyszło do głowy tak czasem przypomnieć sobie że 11 razy mi kasowałeś poduszkę x 50zł .............................. :gwizdanie: haha i pewnie cza ją jeszcze skasować :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Dzień Dobry same szkody, wczoraj jadąc z tych zapiziałych Katowic zaświeciła mi się informacja o zmianie klocków hamulcowych dzisiaj w robocie zapięte, znowu ledwo co ruszam ręką, tak leczy nasza służba zdrobia
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Dzień Dobry same szkody, wczoraj jadąc z tych zapiziałych Katowic zaświeciła mi się informacja o zmianie klocków hamulcowych dzisiaj w robocie zapięte, znowu ledwo co ruszam ręką, tak leczy nasza służba zdrobia przesadzasz przyjedz do knurowa do przychodni mnie trochę plecy odpuściły :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 tak, mnie też odpuściło, do czasu aż nie musiałem zapieprzać "na łopacie"
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 tak, mnie też odpuściło, do czasu aż nie musiałem zapieprzać "na łopacie" łopacie sztajger zmianowy chyba żartujesz
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 skończcie już pitolić "sztajger zmianowy" to inaczej kierownik :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 skończcie już pitolić "sztajger zmianowy" to inaczej kierownik :gwizdanie: wiem inaczej bym do tego nie bił zdałeś egzaminy wiec jesteś sztajger
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 buheheh a niech Wam będzie :gwizdanie: uderzył bym do tej czekolady
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 buheheh a niech Wam będzie :gwizdanie: uderzył bym do tej czekolady to dawaj ja ide jutro do roboty i krolu tez wiec tobie tez nic nie bedzie a siedziec tam i tk nie bedziemy dlugo najdalej do 2.00 wiec czekam na ciebie u mnie o 20.30 :kox:
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 NIE :gwizdanie: TO NIE LALUSIU :polew:
krolu Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 NIE :gwizdanie: TO NIE LALUSIU my widzimy się w czeko
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ja wpadnę tam chyba dziś też.... [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 18:44_________________________________________________to moja ostatnia impreza wiec cza sie dzisiaj wybawic :kox:
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 co wy gadacie, przecież w sobotę balujemy http://www.megaclub.pl/events,221,MOH_ZLOT_HARDFORUM
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 co wy gadacie, przecież w sobotę balujemy http://www.megaclub.pl/events,221,MOH_ZLOT_HARDFORUM ja juz niestety nie ostatnia impreza dziękuje za te co były
gregory Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 co wy gadacie, przecież w sobotę balujemy http://www.megaclub.pl/events,221,MOH_ZLOT_HARDFORUM Znaczy że co, jedziesz do tej stodoły na rzeźnie
Rekomendowane odpowiedzi