Pucek Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 wiesz cooo zaprosić Koksa na imprezę a nas nie...
diman Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 wiesz cooo zaprosić Koksa na imprezę a nas nie... nie impreze tylko interesy [br]Dopisany: 25 Luty 2011, 22:54_________________________________________________a i mam pytanie czy ja moge w tym moim wozidle ladowac akumulator na samochodzie czy musze go wyciagnac bo wyciagnac niestety nie dam rady i dlatego pytam
Pucek Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 ja nigdy nie odpinam klem przecież podczas odpalania awaryjnego z kabli też nie wyciągasz akumulatora :gwizdanie: jedyne zalecenie, dobrze podłącz bieguny
miron78 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 możesz Diman Ps. nie gadaj reszcie że jutro imprezujemy
diman Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 ja nigdy nie odpinam klem przecież podczas odpalania awaryjnego z kabli też nie wyciągasz akumulatora :gwizdanie: jedyne zalecenie, dobrze podłącz bieguny ja wiem ze starterem nie odpinasz ale mam obawy czy jakis zasrany komputer sie nie sp***doli
Pucek Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Diman, wyciągnij kluczyk ze stacyjki, wyłącz radio, ogólnie niczego nie ruszaj, podłącz akumulator i niech się ładuje, nie ma prawa żeby coś się spaliło
diman Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 możesz Diman Ps. nie gadaj reszcie że jutro imprezujemy spoko niech sobie robia nadzieje na dobra zabawe [br]Dopisany: 25 Luty 2011, 23:12_________________________________________________ Diman, wyciągnij kluczyk ze stacyjki, wyłącz radio, ogólnie niczego nie ruszaj, podłącz akumulator i niech się ładuje, nie ma prawa żeby coś się spaliło no i tak zrobie jutro bede mial ladowanie za darmoche na parkingu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 żebyś nie przeładował tym darmowym prądem
diman Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 żebyś nie przeładował tym darmowym prądem nie ma mowy mam ori prostownik
Pucek Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 ok, ja lecę, od rana znowu ciągnę metrami wooongiel
krolu Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 ok, ja lecę, od rana znowu ciągnę metrami wooongiel
diman Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 ok, ja lecę, od rana znowu ciągnę metrami wooongiel no to powodzenia co cie nie zawali tam podklady podladaj znaczy sie ringi
krolu Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 po kebabiku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 po kebabiku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mniam dobry był i z mojej diety znowu nici dobry
Bulik Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 możesz Diman Ps. nie gadaj reszcie że jutro imprezujemy spoko niech sobie robia nadzieje na dobra zabawe [br] stroje obowiązkowe plus kryki-balkoniki i wózki :polew: :polew: :polew: :polew: czesc
diman Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 możesz Diman Ps. nie gadaj reszcie że jutro imprezujemy spoko niech sobie robia nadzieje na dobra zabawe [br] stroje obowiązkowe plus kryki-balkoniki i wózki :polew: :polew: :polew: :polew: czesc te gadżety o których piszesz są w stan darcie
Bulik Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 możesz Diman Ps. nie gadaj reszcie że jutro imprezujemy spoko niech sobie robia nadzieje na dobra zabawe [br] stroje obowiązkowe plus kryki-balkoniki i wózki :polew: :polew: :polew: :polew: czesc te gadżety o których piszesz są w stan darcie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to zajebi*cie musi wyglądac dancing :naughty:
diman Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 możesz Diman Ps. nie gadaj reszcie że jutro imprezujemy spoko niech sobie robia nadzieje na dobra zabawe [br] stroje obowiązkowe plus kryki-balkoniki i wózki :polew: :polew: :polew: :polew: czesc te gadżety o których piszesz są w stan darcie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to zajebi*cie musi wyglądac dancing :naughty: i tak właśnie wygląda :kox:
Rekomendowane odpowiedzi