Pucek Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 przegląd... Diman, ja mam tylko jeden z trzech tłumików :decayed: jedynie sprawa sondy, musi być w tym samym miejscu, chociaż w sumie, nie powinno nic wyskakiwać jakiej sondy ?? :gwizdanie: nie ma sondy w klekocie? nie wiem, nigdy nie grzebałem w dieslu, a tym bardziej nie miałem
krolu Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 przegląd... Diman, ja mam tylko jeden z trzech tłumików :decayed: jedynie sprawa sondy, musi być w tym samym miejscu, chociaż w sumie, nie powinno nic wyskakiwać jakiej sondy ?? :gwizdanie: nie ma sondy w klekocie? nie wiem, nigdy nie grzebałem w dieslu, a tym bardziej nie miałem :no:
Lukasch44 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=192920.0 Panowie zerknijcie na to fachowym okiem bo ja jeszcze nie posiadam takowej wiedzy tajemnej
ROBERT Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 przegląd... Diman, ja mam tylko jeden z trzech tłumików :decayed: jedynie sprawa sondy, musi być w tym samym miejscu, chociaż w sumie, nie powinno nic wyskakiwać jakiej sondy ?? :gwizdanie: nie ma sondy w klekocie? nie wiem, nigdy nie grzebałem w dieslu, a tym bardziej nie miałem sondy są w klekotach z DPF-em
Pucek Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 że gała zostanie opier.... widziałem to, dojebane
Pucek Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 to mnie położyło na łopatki Tragiczny wypadek F1 (Uwaga mocne!!!)
Bulik Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 to mnie położyło na łopatki Tragiczny wypadek F1 (Uwaga mocne!!!) yebany :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: faktycznie poważny :polew:
diman Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 to mnie położyło na łopatki Tragiczny wypadek F1 (Uwaga mocne!!!) :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 ale dojebany teledysk, nawet mi się nuta wkręciła
diman Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 ale dojebany teledysk, nawet mi się nuta wkręciła :wallbash: ale szajs
Bulik Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 ale dojebany teledysk, nawet mi się nuta wkręciła jaaaa yhyym podbają Ci sie te dwa gieje :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi