diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox: kasia mówi ze masz w wjebane :gwizdanie: ona to potrafi łatwo dymów narobić :gwizdanie: :gwizdanie: no wiec trzymaj klamor i nie podskakuj te bo tam zaraz wjadę na ten knurków :evil: zapraszam tylko wstap do salonu od stasia i wez te moje czesci to jutro nie bede musial gnac :gwizdanie: ale ja cię jadę pobić :naughty: to zapraszam już stawiam czajnik na kawe :evil:
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox: kasia mówi ze masz w wjebane :gwizdanie: ona to potrafi łatwo dymów narobić :gwizdanie: :gwizdanie: no wiec trzymaj klamor i nie podskakuj te bo tam zaraz wjadę na ten knurków :evil: zapraszam tylko wstap do salonu od stasia i wez te moje czesci to jutro nie bede musial gnac :gwizdanie: ale ja cię jadę pobić :naughty: to zapraszam już stawiam czajnik na kawe :evil: :gwizdanie:
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 że będziesz miał fajnego syna czyli będzie podobny do mnie :kox: kasia mówi ze masz w wjebane :gwizdanie: ona to potrafi łatwo dymów narobić :gwizdanie: :gwizdanie: no wiec trzymaj klamor i nie podskakuj te bo tam zaraz wjadę na ten knurków :evil: zapraszam tylko wstap do salonu od stasia i wez te moje czesci to jutro nie bede musial gnac :gwizdanie: ale ja cię jadę pobić :naughty: to zapraszam już stawiam czajnik na kawe :evil: :gwizdanie: no dawaj bo juz raz sie zagotowalo
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja nie pijam kawy... no to na cole mozesz wpasc mam
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja nie pijam kawy... no to na cole mozesz wpasc mam dziś odpada... byłem tam wczoraj :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 a Wy to jakieś pedały? Diman nikogo innego nie zaprasza
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja nie pijam kawy... no to na cole mozesz wpasc mam dziś odpada... byłem tam wczoraj :gwizdanie: a Wy to jakieś pedały? Diman nikogo innego nie zaprasza nie, on wie, że tylko ja puszczam tak zajebistą muzę w tv :decayed:
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ...którą zmieniasz w ciągu 15 sekund bo ja się szybko nudzę
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 a Wy to jakieś pedały? Diman nikogo innego nie zaprasza a ciebie co h.uj strzela czy co :evil:
gregory Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 heheheh Tata Diman jakiś nabuzowany W rzeczy samej, w rzeczy samej synku. Też to zauważyłem :gwizdanie: Do każdego wyskakuje
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 heheheh Tata Diman jakiś nabuzowany W rzeczy samej, w rzeczy samej synku. Też to zauważyłem :gwizdanie: Do każdego wyskakuje fukasz
gregory Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 heheheh Tata Diman jakiś nabuzowany W rzeczy samej, w rzeczy samej synku. Też to zauważyłem :gwizdanie: Do każdego wyskakuje fukasz
Pucek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Starcze, uspokój się bo jak Ci zrobimy wjazd na chatę to popuścisz w gacie i na tym się skończy Lecę nocka
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Starcze, uspokój się bo jak Ci zrobimy wjazd na chatę to popuścisz w gacie i na tym się skończy Lecę nocka az mnie strach obleciol ty tam uwazej co nie bedziesz musiol czegos znowu przezucic na dole :gwizdanie:
Lukasch44 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 letnie trampki już na aucie kabelek chinol już w domu teraz czytać i uczyć się trzeba
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 letnie trampki już na aucie kabelek chinol już w domu teraz czytać i uczyć się trzeba ucz sie ucz to mi program poprawisz :gwizdanie:
czarny Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 sory ze tak sie wpierniczam ale mam takie zapytanie, czy ma ktoś możliwości zrobienia logów w trybie BS w audi b7 bo ja nie mam takie możliwości a strasznie bym potrzebował tego
Rekomendowane odpowiedzi