diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 To zapodaj jakis sensowny temat..... to forum jest nudne... :tongue4: :polew: dla was żaden nie jest sensowny Hmmm to pogadajmy o d*pach... :polew: spoko jak cos to sie pisze :kox:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 20:40_________________________________________________ To zapodaj jakis sensowny temat..... to forum jest nudne... :tongue4: :polew: dla was żaden nie jest sensowny Nie dziw mu się... jeździ nissanem Tos mi fest teraz pojechał.... tylko ten nissan jest i tak wiecej warty niz twój chabaź.... :polew: :polew: i przynajmniej wygląda :gwizdanie: :polew:
Mario22 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Pierwszy wieczór mam taki luźny od dłuzszego czasu a tu taka lipa... zero spamu... [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 20:41_________________________________________________ To zapodaj jakis sensowny temat..... to forum jest nudne... :tongue4: :polew: dla was żaden nie jest sensowny Hmmm to pogadajmy o d*pach... :polew: spoko jak cos to sie pisze :kox:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 20:40_________________________________________________ To zapodaj jakis sensowny temat..... to forum jest nudne... :tongue4: :polew: dla was żaden nie jest sensowny Nie dziw mu się... jeździ nissanem Tos mi fest teraz pojechał.... tylko ten nissan jest i tak wiecej warty niz twój chabaź.... :polew: :polew: i przynajmniej wygląda :gwizdanie: :polew: :good:
Bulik Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Pierwszy wieczór mam taki luźny od dłuzszego czasu a tu taka lipa... zero spamu... a co masz sraczke :gwizdanie: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Pierwszy wieczór mam taki luźny od dłuzszego czasu a tu taka lipa... zero spamu... a co masz sraczke :gwizdanie: :polew: :polew: Nie po prostu moja ma na 14 a ja dziś byłem mniej niż 10h w pracy.... i nie wiem co ze sobą zrobic.... nawet juz grałem na PS3...
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Pierwszy wieczór mam taki luźny od dłuzszego czasu a tu taka lipa... zero spamu... a co masz sraczke :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Ściagnołem najnowszą płyte Iron maiden i przesłuchałem ale jakos mi to nie podeszło.... nie ma to jak stary poczciwy Bruce Dickinson i jego fear of the dark itd. itp.
Bulik Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Pierwszy wieczór mam taki luźny od dłuzszego czasu a tu taka lipa... zero spamu... a co masz sraczke :gwizdanie: :polew: :polew: Nie po prostu moja ma na 14 a ja dziś byłem mniej niż 10h w pracy.... i nie wiem co ze sobą zrobic.... nawet juz grałem na PS3... wiem mówiła mi :gwizdanie: pstrowski to sie dychnij bo na pakerhali nie dosz rady
Guregoru Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 To zapodaj jakis sensowny temat..... to forum jest nudne... :tongue4: :polew: dla was żaden nie jest sensowny Nie dziw mu się... jeździ nissanem Tos mi fest teraz pojechał.... tylko ten nissan jest i tak wiecej warty niz twój chabaź.... :polew: :polew: i przynajmniej wygląda :gwizdanie: :polew: Ale mój przynajmniej jedzie
diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 To zapodaj jakis sensowny temat..... to forum jest nudne... :tongue4: :polew: dla was żaden nie jest sensowny Nie dziw mu się... jeździ nissanem Tos mi fest teraz pojechał.... tylko ten nissan jest i tak wiecej warty niz twój chabaź.... :polew: :polew: i przynajmniej wygląda :gwizdanie: :polew: Ale mój przynajmniej jedzie wlasnie tak jak mówisz przynajmniej mój już też sie porusza wiec sie nie napinaj a oprócz tego że jedzie to jeszcze wygląda :evil:
Guregoru Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 To zapodaj jakis sensowny temat..... to forum jest nudne... :tongue4: :polew: dla was żaden nie jest sensowny Nie dziw mu się... jeździ nissanem Tos mi fest teraz pojechał.... tylko ten nissan jest i tak wiecej warty niz twój chabaź.... :polew: :polew: i przynajmniej wygląda :gwizdanie: :polew: Ale mój przynajmniej jedzie wlasnie tak jak mówisz przynajmniej mój już też sie porusza wiec sie nie napinaj a oprócz tego że jedzie to jeszcze wygląda :evil: O twoim nie gadamy [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 21:13_________________________________________________Dobrze że kolo skakał nad wodą... http://www.smog.pl/wideo/29595/chcesz_skoczyc_na_bungee/
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 coś dal Mirona :gwizdanie: http://www.quattroholic.com/2011/03/spied-new-audi-rs4-avant-caught-lapping.html
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 dziś Arena czy forum ? pytam mimo że może mnie ne być
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Diman jak tam małżonka :?: zaczyna już odczuwać ciężar ale się jeszcze trzyma dziękuje, to już chyba na dniach będzie coś mi się tak wydaje :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 11:11_________________________________________________ dziś Arena czy forum ? pytam mimo że może mnie ne być wydaje mi się, że na te pięć minut, które tam spędzimy to może być forum
Rekomendowane odpowiedzi