Lukasch44 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jak Forum to znów przyjdę w kapciach dżem dobry wszystkim
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 i po robocie :gwizdanie: ale nie wpadne na spota ,padam na pysk [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 17:47_________________________________________________Snoop Dogg - Wet [OFFICIAL MUSIC VIDEO] (HQ) [New 2011] i pssyt tyskie [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 19:10_________________________________________________ pucol ile zes sciepnął (kg) jak patyk i max 18 lat :polew: :polew:
gregory Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 http://img220.imageshack.us/img220/4688/dsc0369p.jpg[/img][/url] pucol ile zes sciepnął (kg) jak patyk i max 18 lat :polew: :polew: Fajne foto Skąd je masz wogóle? Są już gdzieś foty na forum z BT? Pucek to teraz wygląda jak chłopczyk z podstawówki
Pucek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Kufra widziałem to foto... od razu tak samo pomyślałem, trza przybrać masy chyba a na poważnie, nie jem bo nie mam kiedy prosto po robocie i od razu spać
gregory Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 trza przybrać masy chyba Nie ma lipy, nie ma opierdalania się. Trza wp***dalać stejki Widziałem foty od Chudineze i od Bart-S, ale wiadomo każdy się skupia na swoim i mało nas tam było na tych fotkach. Od naszych Śląskich fotosów nie ma jeszcze chyba, a pewnie nas tam będzie duuużo
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No Grzesiu, wątpię że tam będę na fotach, chyba nikt nie robił mi fot jak latałem po tym dachu na "lekkiej fazie" zobaczymy
Bulik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No wreszcie odespałem BT coooo ,boli d*pa ?
Guregoru Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No wreszcie odespałem BT coooo ,boli pupa ? współczuje Ci twoich wyjazdów jak masz takie wspomnienia
Bulik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No wreszcie odespałem BT coooo ,boli pupa ? współczuje Ci twoich wyjazdów jak masz takie wspomnienia sam wiesz ze mnie tam nie było a Ty i owszem :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 19:16_________________________________________________ :polew:
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ja mam takie małe pytanko czy Gliwice planują zmienić miejsce letnich spotkań :?:
Rekomendowane odpowiedzi