Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mam na jutro plany i muszę być w pełni sił :gwizdanie: Panowie, szczególnie Miron, zobacz sobie Ps. Stasiu, o tym pisałem Ci na gg
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mam na jutro plany i muszę być w pełni sił :gwizdanie: Panowie, szczególnie Miron, zobacz sobie Ps. Stasiu, o tym pisałem Ci na gg spoko środek :kox:
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ta niebieska buteleczka wystarcza na jedno auto, tak twierdził koleś, no i kosztuje 200 zł
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron błotniki są w ori lakierze :?: bo jeśli nie to poszerzenie jest bez gwarancji :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 biorę ja mam to w butelkach 0,5 po tyskim, sprzedaje tylko w czteropaku
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 biorę ja mam to w butelkach 0,5 po tyskim, sprzedaje tylko w czteropaku :polew: :polew: tyś sie jednak mamie udał
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 biorę godzina roboty i 2 buteleczki są w garażu :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 biorę ja mam to w butelkach 0,5 po tyskim, sprzedaje tylko w czteropaku :polew: :polew: tyś sie jednak mamie udał tobie odłożyłem w 0,66l :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 biorę ja mam to w butelkach 0,5 po tyskim, sprzedaje tylko w czteropaku :polew: :polew: tyś sie jednak mamie udał tobie odłożyłem w 0,66l :gwizdanie: no to biorę :kox:
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron błotniki są w ori lakierze :?: bo jeśli nie to poszerzenie jest bez gwarancji :gwizdanie: tak ponoć dobrze w trakcie nagrzewać lakier - dodaje to pewności udania zabiegu
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron błotniki są w ori lakierze :?: bo jeśli nie to poszerzenie jest bez gwarancji :gwizdanie: tak ponoć dobrze w trakcie nagrzewać lakier - dodaje to pewności udania zabiegu Miron o to się nie musisz martwić, maszynka w środę będzie u mnie, a pierwszy klient to CC
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 damy radę [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:12_________________________________________________autko dawno już po gwarancji więc nie ma strachu
siemian Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kurffa zablokuj sobie klawiature w telefonie...
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kurffa zablokuj sobie klawiature w telefonie... Siemian kiedy mi ten central zakodujesz
siemian Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kurffa zablokuj sobie klawiature w telefonie... Siemian kiedy mi ten central zakodujesz jak przyjade do was n spota to zakoduje (cięzko z czasem). Albo Ty wpadnij w środe na spota do BB to to zrobimy. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi