Pucek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 gieju ale muszę Ci przyznać rację, sam to zauważyłem, teraz bardzo szybko łapię banię
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 gieju ale muszę Ci przyznać rację, sam to zauważyłem, teraz bardzo szybko łapię banię No niestety coś za coś... To teraz już nie nadajesz się na klubowe imprezy bo po co brać kogoś kto nie umie pić :polew: :polew:
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 no i się zaczyna cholernie nudny wieczór. święta już w pełni Kaśka w szpitalu dziecka na razie ni ma i się za bardzo nie pcha tutaj poniekąd się mu nie dziwie no ja nawet nie mogę się najebać ;( no wiec lipa
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ssij Hyhy no i się zaczyna cholernie nudny wieczór. święta już w pełni Kaśka w szpitalu dziecka na razie ni ma i się za bardzo nie pcha tutaj poniekąd się mu nie dziwie no ja nawet nie mogę się najebać ;( no wiec lipa Ale piwko zawsze możesz walnąć
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ssij Hyhy no i się zaczyna cholernie nudny wieczór. święta już w pełni Kaśka w szpitalu dziecka na razie ni ma i się za bardzo nie pcha tutaj poniekąd się mu nie dziwie no ja nawet nie mogę się najebać ;( no wiec lipa Ale piwko zawsze możesz walnąć no i właśnie to zrobiłem leszek psssyyyt i żeby nie było to z soczkiem
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ssij Hyhy no i się zaczyna cholernie nudny wieczór. święta już w pełni Kaśka w szpitalu dziecka na razie ni ma i się za bardzo nie pcha tutaj poniekąd się mu nie dziwie no ja nawet nie mogę się najebać ;( no wiec lipa Ale piwko zawsze możesz walnąć no i właśnie to zrobiłem leszek psssyyyt i żeby nie było to z soczkiem Jak by nie to że już sobie walnąłem jacka to podjechał bym żebyś się taki samotny nie czuł
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ssij Hyhy no i się zaczyna cholernie nudny wieczór. święta już w pełni Kaśka w szpitalu dziecka na razie ni ma i się za bardzo nie pcha tutaj poniekąd się mu nie dziwie no ja nawet nie mogę się najebać ;( no wiec lipa Ale piwko zawsze możesz walnąć no i właśnie to zrobiłem leszek psssyyyt i żeby nie było to z soczkiem Jak by nie to że już sobie walnąłem jacka to podjechał bym żebyś się taki samotny nie czuł jak ktoś ma ochotę to zapraszam chata wolna co prawda jest jeszcze post ale browarka można zrobić :kox:
Pucek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jak bym mógł prowadzić to bym wpadł :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jak bym mógł prowadzić to bym wpadł :gwizdanie: poproś ojca żeby cie zawiózł podzwoni sie jeszcze po ludziach i może coś stworzymy fajnego :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jak bym mógł prowadzić to bym wpadł :gwizdanie: poproś ojca żeby cie zawiózł podzwoni sie jeszcze po ludziach i może coś stworzymy fajnego :gwizdanie: No zawsze są jeszcze taksówki
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jaaaaaasne i 2 dni na bani a co ci nie pasi to jest
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jaaaaaasne i 2 dni na bani Powiedział byś mamie że tanio wyjdzie śniadanie Wielkanocne bo wszystko jej zwrócisz :polew:
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jaaaaaasne i 2 dni na bani Powiedział byś mamie że tanio wyjdzie śniadanie Wielkanocne bo wszystko jej zwrócisz :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 nie, nie pasuje Guru, nawet mi się nie chce śmiać :>
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 na mnie nie patrzcie - wiecie jak jest - rodzina Ps. o której i gdzie ?
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 nie, nie pasuje Guru, nawet mi się nie chce śmiać :> Oj Pucuś "nie poznaję kolegi" [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:10_________________________________________________ na mnie nie patrzcie - wiecie jak jest - rodzina Ps. o której i gdzie ? No tak typowe
Bulik Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ale kac :sick3: siemano padre jak tam mała zdrowa wszystko wporządalu mama dobrze się czuje pisz co i jak bo nic sie nam tu nie chwalisz mama zdrowa ,była cesarka, mała ma 2,5kg 49cm ,i moze we wtorek bedą w domu ,,,,,,no to jedziemy dalej :drunk: wysłalem ci fotke
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ale kac :sick3: siemano padre jak tam mała zdrowa wszystko wporządalu mama dobrze się czuje pisz co i jak bo nic sie nam tu nie chwalisz mama zdrowa ,była cesarka, mała ma 2,5kg 49cm ,i moze we wtorek bedą w domu ,,,,,,no to jedziemy dalej :drunk: wysłalem ci fotke No to gratualcje "tatusiu" [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:13_________________________________________________Ps. W końcu wytrzeźwiał to coś napisał
Rekomendowane odpowiedzi