Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gieju :decayed:

ale muszę Ci przyznać rację, sam to zauważyłem, teraz bardzo szybko łapię banię :disgust:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gieju :decayed:

ale muszę Ci przyznać rację, sam to zauważyłem, teraz bardzo szybko łapię banię :disgust:

No niestety coś za coś... :cool1:

To teraz już nie nadajesz się na klubowe imprezy bo po co brać kogoś kto nie umie pić :polew: :polew: :polew: :polew:

:wink4:

Opublikowano

ssij :decayed:

Opublikowano

no i się zaczyna cholernie nudny wieczór. święta już w pełni Kaśka w szpitalu dziecka na razie ni ma i się za bardzo nie pcha tutaj poniekąd się mu nie dziwie :decayed: no ja nawet nie mogę się najebać ;( no wiec lipa :disgust:

Opublikowano

Hyhy :kox:

no i się zaczyna cholernie nudny wieczór. święta już w pełni Kaśka w szpitalu dziecka na razie ni ma i się za bardzo nie pcha tutaj poniekąd się mu nie dziwie :decayed: no ja nawet nie mogę się najebać ;( no wiec lipa :disgust:

Ale piwko zawsze możesz walnąć :wink4:

Opublikowano

no i właśnie to zrobiłem leszek psssyyyt i żeby nie było to z soczkiem :tongue4:

Opublikowano

no i właśnie to zrobiłem leszek psssyyyt i żeby nie było to z soczkiem :tongue4:

Jak by nie to że już sobie walnąłem jacka to podjechał bym żebyś się taki samotny nie czuł :kox:

Opublikowano

Jak by nie to że już sobie walnąłem jacka to podjechał bym żebyś się taki samotny nie czuł :kox:

:notworthy:

jak ktoś ma ochotę to zapraszam chata wolna co prawda jest jeszcze post ale browarka można zrobić :kox: :kox:

Opublikowano

jak bym mógł prowadzić to bym wpadł :gwizdanie:

Opublikowano

poproś ojca żeby cie zawiózł podzwoni sie jeszcze po ludziach i może coś stworzymy fajnego :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

poproś ojca żeby cie zawiózł podzwoni sie jeszcze po ludziach i może coś stworzymy fajnego :gwizdanie: :naughty:

No zawsze są jeszcze taksówki :kox:

Opublikowano

jaaaaaasne i 2 dni na bani :sick3:

Opublikowano

a co ci nie pasi to jest :kox:

Opublikowano

Powiedział byś mamie że tanio wyjdzie śniadanie Wielkanocne bo wszystko jej zwrócisz :polew: :polew:

Opublikowano

Powiedział byś mamie że tanio wyjdzie śniadanie Wielkanocne bo wszystko jej zwrócisz :polew: :polew:

:polew: :polew:

Opublikowano

nie, nie pasuje :decayed:

Guru, nawet mi się nie chce śmiać :>

Opublikowano

na mnie nie patrzcie - wiecie jak jest - rodzina :confused4:

Ps. o której i gdzie ?

:polew:

Opublikowano

nie, nie pasuje :decayed:

Guru, nawet mi się nie chce śmiać :>

Oj Pucuś "nie poznaję kolegi" :decayed:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:10_________________________________________________

na mnie nie patrzcie - wiecie jak jest - rodzina :confused4:

Ps. o której i gdzie ?

:polew:

No tak typowe :polew:

Opublikowano

:hi:

ale kac :sick3: :sick3:

siemano padre jak tam mała zdrowa wszystko wporządalu :mysli: mama dobrze się czuje pisz co i jak bo nic sie nam tu nie chwalisz :wink4:

mama zdrowa ,była cesarka, mała ma 2,5kg 49cm ,i moze we wtorek bedą w domu ,,,,,,no to jedziemy dalej :drunk: :drunk: :drunk:

wysłalem ci fotke :mysli:

Opublikowano

:hi:

ale kac :sick3: :sick3:

siemano padre jak tam mała zdrowa wszystko wporządalu :mysli: mama dobrze się czuje pisz co i jak bo nic sie nam tu nie chwalisz :wink4:

mama zdrowa ,była cesarka, mała ma 2,5kg 49cm ,i moze we wtorek bedą w domu ,,,,,,no to jedziemy dalej :drunk: :drunk: :drunk:

wysłalem ci fotke :mysli:

No to gratualcje "tatusiu" :good:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:13_________________________________________________Ps. W końcu wytrzeźwiał to coś napisał :polew: