diman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 dobra wiec strony se ponabijaliście wiec idę wozidło zawieść na parking
Guregoru Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 dobra wiec strony se ponabijaliście wiec idę wozidło zawieść na parking No szkoda że tak późno jest
Pucek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Bo mam dobry humor No i wyczaiłem, że w Pomarańczy szykuje się parę bardzo fajnych imprez
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Bo mam dobry humor No i wyczaiłem, że w Pomarańczy szykuje się parę bardzo fajnych imprez kiedy bo jak dzisiaj to moze jeszcze sie wybierzemy
Pucek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 29.04 MR. X czyli africa islam 27.05 K - Paul z duetu Lexy and.... tak na już
gregory Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 29.04 MR. X czyli africa islam 27.05 K - Paul z duetu Lexy and.... tak na już No i co z tego, zaś będzie tyle ludzi tam nawalone, że nie pójdzie normalnie nawet postać, a co dopiero gadać żeby się pobawić. Pi***ole takie balety :gwizdanie: Niech się tam ci ludzie gniotą.
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 29.04 MR. X czyli africa islam 27.05 K - Paul z duetu Lexy and.... tak na już No i co z tego, zaś będzie tyle ludzi tam nawalone, że nie pójdzie normalnie nawet postać, a co dopiero gadać żeby się pobawić. Pi***ole takie balety :gwizdanie: Niech się tam ci ludzie gniotą. imprezowiczowe wypowiedzi
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a ja jak tylko będzie z kim to pójdę potem mi sie dziecko urodzi i w domu będę siedzieć (przez pierwsze 3 m-ce)
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 29.04 MR. X czyli africa islam 27.05 K - Paul z duetu Lexy and.... tak na już No i co z tego, zaś będzie tyle ludzi tam nawalone, że nie pójdzie normalnie nawet postać, a co dopiero gadać żeby się pobawić. Pi***ole takie balety :gwizdanie: Niech się tam ci ludzie gniotą. kup se krykę i kapelusz Ja w piątek się wybieram, podjedzie się o 21 to na bank będzie miejsce, nie mam zamiaru nikogo namawiać Cześć
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 29.04 MR. X czyli africa islam 27.05 K - Paul z duetu Lexy and.... tak na już No i co z tego, zaś będzie tyle ludzi tam nawalone, że nie pójdzie normalnie nawet postać, a co dopiero gadać żeby się pobawić. Pi***ole takie balety :gwizdanie: Niech się tam ci ludzie gniotą. kup se krykę i kapelusz Ja w piątek się wybieram, podjedzie się o 21 to na bank będzie miejsce, nie mam zamiaru nikogo namawiać Cześć to se jedz :evil:
Rekomendowane odpowiedzi