Guregoru Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Ty idź zobacz czy Cie nie ma w drugim pokoju ...niema A byłeś sprawdzić czy pytałeś się twojej
Pucek Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Cześć No i remont układu hamulcowego zakończony
Guregoru Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Cześć No i remont układu hamulcowego zakończony Znaczy się na razie nie masz hamulców tak :?:
Pucek Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Znaczy że praktycznie tak, jakieś 500km zanim je dobrze dotrę
Guregoru Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Znaczy że praktycznie tak, jakieś 500km zanim je dobrze dotrę E tam ja moje dotarłem w 3 dni po wymianie jak się z szefem pościgałem
Pucek Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja postaram się tak nie zrobić Chociaż dzisiaj wieczorem jadę do Katowic, więc różnie to może być
Guregoru Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja postaram się tak nie zrobić Chociaż dzisiaj wieczorem jadę do Katowic, więc różnie to może być Będziesz musiał jechać jak stary dziadek
Guregoru Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 normalnie pojadę, bez hamowania :gwizdanie: ciekawe jak daleko zajedziesz
Guregoru Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Jak to jak daleko :gwizdanie: Do katowic No do Katowic ale chodziło mi o to jak długo będziesz jechał stylem "na dziadka"
Pucek Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Eeee nauczyłem się tak jeździć odkąd założyłem 19'' Spalanie drastycznie wzrosło
Guregoru Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Eeee nauczyłem się tak jeździć odkąd założyłem 19'' Spalanie drastycznie wzrosło :polew: to mówisz że oszczędzasz paliwo/gaz w końcu wszystko drożeje
Pucek Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 A no oszczędzam, ale ogólnie auto, nie chce mi się już w niego pakować kasy, a zawsze jak szaleję to coś się sp***doli
Guregoru Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 A no oszczędzam, ale ogólnie auto, nie chce mi się już w niego pakować kasy, a zawsze jak szaleję to coś się spieprzy To jak ty teraz będziesz jeździł jak dziadek to jak ty będziesz jeździł jak będziesz dziadek
Pucek Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Coś chyba źle skleciłeś Jeżdżę normalnie, zgodnie z przepisami z granicą tolerancji :>
Guregoru Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Coś chyba źle skleciłeś Jeżdżę normalnie, zgodnie z przepisami z granicą tolerancji :> No no
Bulik Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 glut podgrzewacz pochytany [br]Dopisany: 07 Maj 2011, 20:24_________________________________________________ z wieczorka diman jak nocki ??
Rekomendowane odpowiedzi