Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Cześć siema rezacz kiedy rezamy lampki daj mi żyć człowieku, ledwo siedzę
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 UWAGA !!! Jest ktoś chętny za zbiorowe zamówienie do Meguiar's na kosmetyki lub inne pierdoły??? Ja kupuje na 100% Water Magnet Microfiber Drying Towel
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 link do google? Cycu nie śmiej się tylko zamawiasz coś czy cie nie stac???? :decayed:
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 na 90% w czerwcu zamawiam cały zestaw z maszyną polerską czekam do czwartku - wypłata i decyduję
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 na 90% w czerwcu zamawiam cały zestaw z maszyną polerską czekam do czwartku - wypłata i decyduję Ja chce tą szmate do wycierania na sucho i mysle żeby wziąśc coś do kokpitu i siedzeń... tylko musze najpierw wybadac co... no i może szampon..
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 eeeeee to jak tak mało to zamawiaj spokojnie sam
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 eeeeee to jak tak mało to zamawiaj spokojnie sam A co Ty zamawiasz dokładnie??
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 trochę więcej niż Miron, no i chcę też kupić maszynę polerską, ale nie wiem czy aż tak szaleć
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 trochę więcej niż Miron, no i chcę też kupić maszynę polerską, ale nie wiem czy aż tak szaleć Je mam wybrane na razie to: Quik Interior Detailer Quik Out Water Magnet Microfiber Drying Towel Hot Rims All Wheel Cleaner NXT Generation Car Wash I ja mam komplet... :>
diman Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Cześć siema rezacz kiedy rezamy lampki daj mi żyć człowieku, ledwo siedzę no kolo miałeś być rześki po rannej szychcie :gwizdanie: no ale jak ci się nie chce to trudno
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Mario, nie chce mi się pisać co mam wybrane Diman, w czym ja Ci mam pomóc skoro ja nie wiem nawet jak się za to zabrać w b7 Ty wiesz więcej niż ja na ten temat Taaa po rannej zmianie rześki, nie po takiej pracy
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Mario, nie chce mi się pisać co mam wybrane Diman, w czym ja Ci mam pomóc skoro ja nie wiem nawet jak się za to zabrać w b7 Ty wiesz więcej niż ja na ten temat Taaa po rannej zmianie rześki, nie po takiej pracy Luz ja juz mam pochytane i jutro albo pojutrze jade osobiscie do przedstawiciela do katowic... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 oo jest przedstawiciel, a są jakieś gifty przy odpowiednich zakupach?
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 oo jest przedstawiciel, a są jakieś gifty przy odpowiednich zakupach? Nie wiem ale się dowiem... jest Firmowy sklep blisko 3 stawów...
A4-Tomek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pany ja chce coś na rysy kupić i do polerowania lakieru ale nie wiem czy w tym miesiacu cos kupie czy dopiero w przyszłym [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 19:59_________________________________________________nie wiem czy kupić czystą politure czy jakąś paste polerską czy może wosk co daje lepszy efekt Napewno będe chciał kupić ScratchX 2.0
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Tomek, to nie jest tak chop siup, dużo ostatnio o tym czytam i niestety bez całego pakietu kosmetyków będzie mega zapieprz, a efekt słaby umyj dobrze auto, nałóż politurę i tyle, coś się polepszy, ale fakt, 3 mycia i znowu to samo
Rekomendowane odpowiedzi