Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja na spota wpadnę dopiero koło 20

to nas już nie będzie całe szczęście :evil: :evil:

panowie wpadać zrobimy grilla pogoda ładna :kox:

ja już wieki nie byłem w SG :cool1:

dziś na 30-tkę do kumpla idę :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to pany szykować się Diman wpada na spota dzisiejszego wieczoru :evil::decayed:

:shocked: hehe a to z bejbikiem przyjedziesz??

Opublikowano

no to pany szykować się Diman wpada na spota dzisiejszego wieczoru :evil::decayed:

:shocked: hehe a to z bejbikiem przyjedziesz??

nie moja poszła na spacera i się nim zajmie dała mi dyspensę dzisiaj :kox: :kox: :gwizdanie:

panowie wpadać zrobimy grilla pogoda ładna :kox:

ja już wieki nie byłem w SG :cool1:

dziś na 30-tkę do kumpla idę :decayed:

piernicz kumpla wpadaj do glajwic :naughty:

Opublikowano

:gwizdanie: chyba że z buta bo szczerze to wątpie że na 20 bedziesz miał gotowe auto, wczoraj ze wspaniałą Alfą walczylismy do 1 w nocy :wallbash:

Opublikowano

:hi:

Siema z wieczora.

Dzionek mega udany Leon porezany dzięki Gregorowi także Oficjalne DZIĘKUJE i szacun dla Gregor Garage... :wink4:

Teraz nudna nocka... :confused4: a o 10 rano wizyta u Patryka i.... More Horse Power.... :naughty: :naughty: :naughty:

Jaki oficjalny, a miałeś mnie pojechać, że ci tapicerkę w jednym miejscy zbrudziłem nieco :decayed:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 17:14_________________________________________________

Ja też wpadnę, i zjadłbym grilla :gwizdanie:

Opublikowano

:shocked: o k*rwa zapomniałem o spocie :doh1: :doh1:

:embarrassed:

Opublikowano

:hi:

Siema z wieczora.

Dzionek mega udany Leon porezany dzięki Gregorowi także Oficjalne DZIĘKUJE i szacun dla Gregor Garage... :wink4:

Teraz nudna nocka... :confused4: a o 10 rano wizyta u Patryka i.... More Horse Power.... :naughty: :naughty: :naughty:

Jaki oficjalny, a miałeś mnie pojechać, że ci tapicerkę w jednym miejscy zbrudziłem nieco :decayed:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 17:14_________________________________________________

Ja też wpadnę, i zjadłbym grilla :gwizdanie:

No tak ale już sobie wyczyściłem i dopieściłem... także wybaczam twoją chwile zapomnienia... :decayed:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 22:28_________________________________________________Gregor i jeszcze jedno.... teraz mi turbo pompuje 1,8 bar prawie i mi non stop piszczy ten wajzer... Pucek mnie dziś instruował jak wyłączyć głos ale tym sposobem nie dałem rady... musze poszukać knifu na necie o tym...

Opublikowano
:hi: po spocie :)
Opublikowano

Jak tam frekwencja???

Diman się chwalił że go Hiszpański Temperament Odstawił... :decayed: :decayed: :decayed:

:wink4:

Opublikowano
  • Autor

i dodał że kopci jak traktor rolnika z Orny[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 23:36_________________________________________________a jak dojdą do mnie słuchy że ktoś po knurowie zapitala czarnym leonem i pokazuje jakim jest kozakiem na drodze to Ci się załatwi jeszcze jeden program - ale na 90ps :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 23:37_________________________________________________to tak dla jasności żeby potem nie było....ale....

Opublikowano

i dodał że kopci jak traktor rolnika z Orny

No ponoć ale chyba Patryk wiedział co robi... także luz i nie kopci tylko puszcza dymka... fakt faktem kat jest wycięty i może przez to też chociaż u Dimana też nie ma kata i nie kopci... ale cóż widocznie tak ma być... :) jeszcze zaślepić EGR i jest wszystko jak być powinno... [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 23:38_________________________________________________P.S. Był już ktoś na nowym Kac Vegas??? Jedynka zabijała śmiechem jutro się wybieram na dwójke i się zastanawiam czy nie skopali... bo różnie bywa... :gwizdanie:

Opublikowano

Jak tam frekwencja???

Diman się chwalił że go Hiszpański Temperament Odstawił... :decayed: :decayed: :decayed:

:gwizdanie: :embarrassed: ale już nie długo :kox: :kox:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 03:11_________________________________________________ :hi: dzień dobry

Opublikowano

Jak tam frekwencja???

:gwizdanie: :embarrassed: ale już nie długo :kox: :kox:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 03:11_________________________________________________ :hi: dzień dobry

GROZISZ MI ???? :decayed:

Opublikowano
:hi: w tą niewyspaną sobote :)
Opublikowano

:hi: w tą niewyspaną sobote :)

Niewyspana bo??? Zajmowałeś sie dzieckiem czy żonką??? :tongue4: :tongue4:

:decayed:

Opublikowano

:hi: w sobotni poranek

Żebym Cię czasem w Knurkowie nie najechał niespodziewanie :tongue4:

:gwizdanie: chyba że z buta bo szczerze to wątpie że na 20 bedziesz miał gotowe auto, wczoraj ze wspaniałą Alfą walczylismy do 1 w nocy :wallbash:

No i oczywiście musiałeś wykrakać :decayed:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 10:23_________________________________________________No i kółka na aucie :)

Efekt dokładnie taki jak się spodziewałem tzn na kolana nie powala (choć to bardziej wina auta a nie kół :decayed:) ale według mnie pasują idealnie :)

Opublikowano

Jak tam frekwencja???

GROZISZ MI ???? :decayed:

nieeee poprostu obiecuję :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 10:43_________________________________________________

:hi: w sobotni poranek

Żebym Cię czasem w Knurkowie nie najechał niespodziewanie :tongue4:

No i oczywiście musiałeś wykrakać :decayed:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 10:23_________________________________________________No i kółka na aucie :)

Efekt dokładnie taki jak się spodziewałem tzn na kolana nie powala (choć to bardziej wina auta a nie kół :decayed:) ale według mnie pasują idealnie :)

zrób jakąś fotę tego śruta obadamy jak to wygląda :cool1:

Opublikowano

Witam :) wpadłem na spota czekałem ponad godzinę , ale nikogo nie spotkałem :confused4:, no dobra było parę ładnych koleżanek :gwizdanie: może następnym razem :evil:

Opublikowano

Witam :) wpadłem na spota czekałem ponad godzine , ale nikogo nie spotkałem :confused4: może następnym razem :D

bo byliśmy na grillu kawałek dalej a teraz jak są krzaki to nas nie było widać mogłeś przedzwonić do Mirona na tel. nr w pierwszym poście :gwizdanie: to byśmy po ciebie wyjechali szkoda :(

Opublikowano

Witam :) wpadłem na spota czekałem ponad godzinę , ale nikogo nie spotkałem :confused4: może następnym razem :D

bo byliśmy na grillu kawałek dalej a teraz jak są krzaki to nas nie było widać mogłeś przedzwonić do Mirona na tel. nr w pierwszym poście :gwizdanie: to byśmy po ciebie wyjechali szkoda :(

Nic sie nie stało nie ma problemu, dawno mnie nie było na forum ani na spocie więc trochę do tyłu jestem. Luzik nie 1 i nie ostatni spot :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.