Pucek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Miron i nasi moderatorzy są leniami i nie chce im się zmienić tytułu wątku
Bulik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Miron i nasi moderatorzy są leniami i nie chce im się zmienić tytułu wątku ja bym powiedzial ze w tym wieku to jest juz skleroza :polew:
Bulik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 jeszcze 2 miechy i znowu zima to poco zmieniac
Pucek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 :> [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 11:17_________________________________________________No nic, trzeba się powoli wybierać do roboty
Bulik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 :> [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 11:17_________________________________________________No nic, trzeba się powoli wybierać do roboty pier**l nie idz
krolu Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 ja się boje grzebać w wątku mirona :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Bulik, nie chcę ale muszę Ty tylko kasa i kasa Pucek te d*py Cie wykończą :>
diman Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 a ty jak Bulik widziałem status na gg ze niewyspany chodzisz
Bulik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 a ty jak Bulik widziałem status na gg ze niewyspany chodzisz juz jest lepiej ale byla masakra juz sie unormowała z tym niewysypianiem ,,,,, a u Was jak forma
diman Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 a ty jak Bulik widziałem status na gg ze niewyspany chodzisz juz jest lepiej ale byla masakra juz sie unormowała z tym niewysypianiem ,,,,, a u Was jak forma no u mnie też się już pomału normuje może zacznę go na spoty zabierać :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 a ty jak Bulik widziałem status na gg ze niewyspany chodzisz juz jest lepiej ale byla masakra juz sie unormowała z tym niewysypianiem ,,,,, a u Was jak forma no u mnie też się już pomału normuje może zacznę go na spoty zabierać :gwizdanie: jak sie wyrobie po robocie, to jutro przywioze moje "pasozyty" na zakupy
diman Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 a ty jak Bulik widziałem status na gg ze niewyspany chodzisz juz jest lepiej ale byla masakra juz sie unormowała z tym niewysypianiem ,,,,, a u Was jak forma no u mnie też się już pomału normuje może zacznę go na spoty zabierać :gwizdanie: jak sie wyrobie po robocie, to jutro przywioze moje "pasozyty" na zakupy no a ja nie wiem jak będzie się okaże przed samym ewentualnym wyjazdem
Bulik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 a ty jak Bulik widziałem status na gg ze niewyspany chodzisz juz jest lepiej ale byla masakra juz sie unormowała z tym niewysypianiem ,,,,, a u Was jak forma no u mnie też się już pomału normuje może zacznę go na spoty zabierać :gwizdanie: jak sie wyrobie po robocie, to jutro przywioze moje "pasozyty" na zakupy no a ja nie wiem jak będzie się okaże przed samym ewentualnym wyjazdem wpadnijcie mały poogląda furacze a mam kupi nową koszulke i wszyscy beda zadowoleni :polew:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 11:53_________________________________________________spadam do wieczora
Pucek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Bulik, nie chcę ale muszę Ty tylko kasa i kasa Pucek te d*py Cie wykończą :> taaaaaaaaaaak ja i d*py po co mi ta kasa skoro nie mam kiedy jej wydawać?
diman Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 a ty jak Bulik widziałem status na gg ze niewyspany chodzisz juz jest lepiej ale byla masakra juz sie unormowała z tym niewysypianiem ,,,,, a u Was jak forma no u mnie też się już pomału normuje może zacznę go na spoty zabierać :gwizdanie: jak sie wyrobie po robocie, to jutro przywioze moje "pasozyty" na zakupy no a ja nie wiem jak będzie się okaże przed samym ewentualnym wyjazdem wpadnijcie mały poogląda furacze a mam kupi nową koszulke i wszyscy beda zadowoleni :polew: no jak się wyrobie to czemu nie tyle że jutro mały ma USG nerek na 16.30 i zobaczę jaka kolejka będzie [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 11:54_________________________________________________ Bulik, nie chcę ale muszę Ty tylko kasa i kasa Pucek te d*py Cie wykończą :> taaaaaaaaaaak ja i d*py po co mi ta kasa skoro nie mam kiedy jej wydawać? możesz np. dać ją mi ja ją już dobrze spożytkuje
Pucek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 taaaa to by był opłacalny interes, za***rdalać w syfie żeby dać Ci kasę odkładam, z wiosny będzie moto
Rekomendowane odpowiedzi