Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

A ja tam w oddali widzę jakiś ciekawy silnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Też na to zwróciłem uwagę :decayed:

a jak by na zdjęciu była blondynka z dużym dekoltem to byś cie nic nie zauważyli :decayed:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Witam! Towarzystwo, jakiś czas mnie tu nie było :gwizdanie:

siemanko po rezaniu

cooler podłączony na aucie i tu jeszcze raz podziękowania dla mistrza Gregora za na prawdę dobrą robotę :notworthy: :notworthy: :notworthy:

A tak to powstało.....Diman nieźle na-pierdalał wczoraj :lol1::kox: By the way, niezła poza :decayed:

zdjcie0043e.jpg

pełna profeska :kox:

Opublikowano

Wybiera się ktoś dzisiaj na M1 ?

Opublikowano

Witam Pany z Francyji :naughty::hi: cholera tu nawet klawiature maja inna :shocked:

Opublikowano

jaki tu spokój :tongue4: spamerów nie ma :decayed:

Opublikowano

Cześć

A ja tam w oddali widzę jakiś ciekawy silnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

A ja widze silnik... i postepy bo jeszcze niedawno taki ładny nie był także robota idzie ostro do przodu.... :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: w poniedziałkowy poranek
Opublikowano

Pochwalony :hi:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Moskal :kox: :kox: ciekawe kto obok mnie siedział :mysli:

Gracjan - dzieki za linka :wink4:

Byłem na M1 ale tylko do 20.45 - pały były i nic się nie działo

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Cześć

To foto montaż :polew:

A tak serio to trza było wpaść, to byś sam zobaczył wszystko... :gwizdanie:

Opublikowano

Cześć

To foto montaż :polew:

A tak serio to trza było wpaść, to byś sam zobaczył wszystko... :gwizdanie:

Nie żartuj sobie tak głupio bo wiesz dlaczego nie wpadłem :thumbdown:

Opublikowano

:hi: dobry z wieczorka

dzionek mega udany a na pewno jego druga połowa spędzona na rezanku w garażu i efekt taki że przednie drzwi podłączone pod pakiecik oświetlenie kosmetyka na zderzaku dopracowana znaczki z klapy zniknęły jutro dalsze prace będą postępować spróbuje odpalić po wieśniacku na razie te DRL'e w końcu :kox: :kox: no i tylne drzwi w lansiarskich lampkach :naughty:

IMAG0068.jpg

IMAG0066.jpg

IMAG0067.jpg

Opublikowano

dzionek mega udany a na pewno jego druga połowa spędzona na rezanku w garażu i efekt taki że przednie drzwi podłączone pod pakiecik oświetlenie kosmetyka na zderzaku dopracowana znaczki z klapy zniknęły jutro dalsze prace będą postępować spróbuje odpalić po wieśniacku na razie te DRL'e w końcu :kox: :kox: no i tylne drzwi w lansiarskich lampkach :naughty:

IMAG0068.jpg

IMAG0066.jpg

IMAG0067.jpg

mam takie same w b5 więc czy się tu chwalisz :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

IMAG0068.jpg

IMAG0066.jpg

IMAG0067.jpg

mam takie same w b5 więc czy się tu chwalisz :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

bo w b5 są w standardzie a w b7 jest przyjemność rezania :naughty:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:45_________________________________________________teraz jeszcze przestrzeń nóg cza podrezac i będzie gites :kox:

Opublikowano

IMAG0068.jpg

IMAG0066.jpg

IMAG0067.jpg

bo w b5 są w standardzie a w b7 jest przyjemność rezania :naughty:

to ja mam chyba jakąś wersję "young" jak w cinquecento były :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

IMAG0068.jpg

IMAG0066.jpg

IMAG0067.jpg

z tego co wiem to też rezałeś u siebie, ja miałem w standardzie :naughty:

Opublikowano

IMAG0068.jpg

IMAG0066.jpg

IMAG0067.jpg

z tego co wiem to też rezałeś u siebie, ja miałem w standardzie :naughty:

podobno Krolu musiał tylko spalone żarówki wymienić :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.