Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaje sobie sprawe że w 19 i wyżej były by ladniejsze

nie o to chodzi, po prostu ten wzór w 17" nie wygląda dobrze :wink4:

w 17" te felgi ładnie wyglądają

http://moto.allegro.pl/audi-a4-a6-s-line-sline-rs-polecam-i1675993446.html

http://moto.allegro.pl/felga-felgi-alufelga-mercedes-slk-5x112-et-42-i1676687277.html

http://moto.allegro.pl/alufelgi-audi-4d0-17-5x112-i1677130092.html

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zdaje sobie sprawe że w 19 i wyżej były by ladniejsze

nie o to chodzi, po prostu ten wzór w 17" nie wygląda dobrze :wink4:

w 17" te felgi ładnie wyglądają

http://moto.allegro.pl/audi-a4-a6-s-line-sline-rs-polecam-i1675993446.html

http://moto.allegro.pl/felga-felgi-alufelga-mercedes-slk-5x112-et-42-i1676687277.html

http://moto.allegro.pl/alufelgi-audi-4d0-17-5x112-i1677130092.html

Te co pierwsze wysłałeś mam teraz i powiem Ci że przeszło mi przez mysl żeby se takie właśnie kupic, ładniejsze zostawiłbym na lato a te bardziej porysowane na zime :tongue4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: CZESTER
Opublikowano

za***ista jesien tego lata :facepalm:

Opublikowano

pogoda do :wallbash:

Opublikowano

pogoda do :wallbash:

tia nic ino iść spać :tongue4:

Opublikowano

:hi: rankiem :decayed:

Wiem Diman, wiem po polerce będzie to jakoś wyglądało ale na razie nie mam za bardzo czasu na takie zabawy

Krolu musisz przyjechać na następnego spota... wezmę butelkę z wodą, wiadro i kupiłem Ci papier wodny bo ten klej nie chce niczym zejść :cool1:

Wczoraj byłem na "Auta 2" z bracikiem i powiem wam, że bajka dojebana :kox: Według mnie nie jest ani trochę gorsza niż pierwsza część. Najlepszy był tekst "Ludziska ale urwał" :kox: Jak ktoś chce iść z dzieckiem to polecam :decayed:

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

apropo usuwania znaczków z klapy to w razie czego wystarczy papier ścierny o ziarnistości 2000 czy lepiej 2500? Bo mi pewnie też zostanie klej jak na aucie od Gurego :tongue4: mam zamiar podgrzać znaczki suszarką ale zobaczymy jak to pójdzie :decayed:

Opublikowano

apropo usuwania znaczków z klapy to w razie czego wystarczy papier ścierny o ziarnistości 2000 czy lepiej 2500? Bo mi pewnie też zostanie klej jak na aucie od Gurego :tongue4: mam zamiar podgrzać znaczki suszarką ale zobaczymy jak to pójdzie :decayed:

jak nie będziesz miał mega stwardniałego kleju to zejdzie samą szmatką a jak nie to papierem 2500 zejdzie na pewno potem wypoleruj jakąś pastą ścierną i woskiem i będzie jak nowe :wink4:

Opublikowano

jak nie będziesz miał mega stwardniałego kleju to zejdzie samą szmatką a jak nie to papierem 2500 zejdzie na pewno potem wypoleruj jakąś pastą ścierną i woskiem i będzie jak nowe :wink4:

Jeśli jutro nie bedzie padać to sie za to biore :naughty:

Opublikowano

bierz bierz będziesz miał tak za***iście jak ja :bag:

Opublikowano

bierz bierz będziesz miał tak za***iście jak ja :bag:

:toon: nie

jak ja :naughty:

Opublikowano

Napinacze i rezacze :decayed:

ja to miałem seryjnie :polew:

Opublikowano

Napinacze i rezacze :decayed:

ja to miałem seryjnie :polew:

bo poprzedni właściciel sępił kasiory na znaczki :decayed:

Opublikowano

gdybyście nie zaczeli z gluta zrywać znaczków to pewnie sam bym sie za to tez nie wziął :decayed: no ale to Krolu zaczął :>

Opublikowano

gdybyście nie zaczeli z gluta zrywać znaczków to pewnie sam bym sie za to tez nie wziął :decayed: no ale to Krolu zaczął :>