krolu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ej ludki kto jest biegły w kartach graficznych bo się muszę poradzić :gwizdanie: Muszę kupić nową grafę bo stara już nie daje rady i zastanawiam się nad tą: http://www.proline.pl/?p=GIGA+GV-N56GOC-1GI Wiem że chciał bym coś z Gigabyta tak do 700 zł i ta wydaje mi się najlepsza jeżeli chodzi o parametry ale proszę o potwierdzenie (tak Krolu pytanie skierowane głównie do Ciebie bo ty jesteś w tym bieglejszy ode mnie ) wybacz ale wypadłem z obiegu jakiś czas temu
Guregoru Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ej ludki kto jest biegły w kartach graficznych bo się muszę poradzić :gwizdanie: Muszę kupić nową grafę bo stara już nie daje rady i zastanawiam się nad tą: http://www.proline.pl/?p=GIGA+GV-N56GOC-1GI Wiem że chciał bym coś z Gigabyta tak do 700 zł i ta wydaje mi się najlepsza jeżeli chodzi o parametry ale proszę o potwierdzenie (tak Krolu pytanie skierowane głównie do Ciebie bo ty jesteś w tym bieglejszy ode mnie ) wybacz ale wypadłem z obiegu jakiś czas temu Kurna właśnie ja tez nie ogarniam tego co pojawia się na rynku bo jest tego zdecydowanie za dużo i pojawia się za szybko:confused4:
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kup se jakąś najtańszą i daj resztę na alkohol
Guregoru Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kup se jakąś najtańszą i daj resztę na alkohol też jest wyjście
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 przecież masz okulary więc i tak nie widzisz różnicy
Guregoru Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 przecież masz okulary więc i tak nie widzisz różnicy ja ją mam czuć a nie widzieć
tomaszstn Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ej ludki kto jest biegły w kartach graficznych bo się muszę poradzić :gwizdanie: Muszę kupić nową grafę bo stara już nie daje rady i zastanawiam się nad tą: http://www.proline.pl/?p=GIGA+GV-N56GOC-1GI Wiem że chciał bym coś z Gigabyta tak do 700 zł i ta wydaje mi się najlepsza jeżeli chodzi o parametry ale proszę o potwierdzenie (tak Krolu pytanie skierowane głównie do Ciebie bo ty jesteś w tym bieglejszy ode mnie ) Guru dobry wybór Powiedz mi tylko co Ty chcesz robić na tym kombajnie ?? Wiesz dobra grafa musi być biorąc pod uwagę nowe gry no i renderowanie filmików Witam Jak masz tyle kasy to kupuj. Grafa bardzo dobra. Jeśli chodzi o sprzęt komputerowy to ja zajmuję się tym od kilkunastu lat a dokładnie od 1995 roku Jeśli już inwestujesz w taką grafę to nie zapomnij o dobrym zasilaczu. Trzeba by było jeszcze pogadać o reszcie podzespołów bo trzeba dograć tak aby to dobrze chulało. Jak Ci się nie spieszy to pogadamy w piątek pod Areną
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 rankiem Ej ludki kto jest biegły w kartach graficznych bo się muszę poradzić :gwizdanie: Muszę kupić nową grafę bo stara już nie daje rady i zastanawiam się nad tą: http://www.proline.pl/?p=GIGA+GV-N56GOC-1GI Wiem że chciał bym coś z Gigabyta tak do 700 zł i ta wydaje mi się najlepsza jeżeli chodzi o parametry ale proszę o potwierdzenie (tak Krolu pytanie skierowane głównie do Ciebie bo ty jesteś w tym bieglejszy ode mnie ) Guru dobry wybór Powiedz mi tylko co Ty chcesz robić na tym kombajnie ?? Wiesz dobra grafa musi być biorąc pod uwagę nowe gry no i renderowanie filmików Witam Jak masz tyle kasy to kupuj. Grafa bardzo dobra. Jeśli chodzi o sprzęt komputerowy to ja zajmuję się tym od kilkunastu lat a dokładnie od 1995 roku Jeśli już inwestujesz w taką grafę to nie zapomnij o dobrym zasilaczu. Trzeba by było jeszcze pogadać o reszcie podzespołów bo trzeba dograć tak aby to dobrze chulało. Jak Ci się nie spieszy to pogadamy w piątek pod Areną O widzisz możemy pogadać w piątek Dziś pojadę zobaczyć/dowiedzieć się w sklepie jak moja płyta główna zareaguje na tą grafę bo zasilacz idzie na pewno do zmiany Mam nadzieję że płyta będzie git bo jak będę musiał ją zmienić to razem z prockiem i ramem a to już jest kasa
hubtychy Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ej ludki kto jest biegły w kartach graficznych bo się muszę poradzić :gwizdanie: Muszę kupić nową grafę bo stara już nie daje rady i zastanawiam się nad tą: http://www.proline.pl/?p=GIGA+GV-N56GOC-1GI Wiem że chciał bym coś z Gigabyta tak do 700 zł i ta wydaje mi się najlepsza jeżeli chodzi o parametry ale proszę o potwierdzenie (tak Krolu pytanie skierowane głównie do Ciebie bo ty jesteś w tym bieglejszy ode mnie ) Karta niczego sobie.Jedna z bardziej wydajnych w grafie 3D.Myślę że za te pieniądze można ją wziąć.
tomaszstn Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 rankiem Ej ludki kto jest biegły w kartach graficznych bo się muszę poradzić :gwizdanie: Muszę kupić nową grafę bo stara już nie daje rady i zastanawiam się nad tą: http://www.proline.pl/?p=GIGA+GV-N56GOC-1GI Wiem że chciał bym coś z Gigabyta tak do 700 zł i ta wydaje mi się najlepsza jeżeli chodzi o parametry ale proszę o potwierdzenie (tak Krolu pytanie skierowane głównie do Ciebie bo ty jesteś w tym bieglejszy ode mnie ) Guru dobry wybór Powiedz mi tylko co Ty chcesz robić na tym kombajnie ?? Wiesz dobra grafa musi być biorąc pod uwagę nowe gry no i renderowanie filmików Witam Jak masz tyle kasy to kupuj. Grafa bardzo dobra. Jeśli chodzi o sprzęt komputerowy to ja zajmuję się tym od kilkunastu lat a dokładnie od 1995 roku Jeśli już inwestujesz w taką grafę to nie zapomnij o dobrym zasilaczu. Trzeba by było jeszcze pogadać o reszcie podzespołów bo trzeba dograć tak aby to dobrze chulało. Jak Ci się nie spieszy to pogadamy w piątek pod Areną O widzisz możemy pogadać w piątek Dziś pojadę zobaczyć/dowiedzieć się w sklepie jak moja płyta główna zareaguje na tą grafę bo zasilacz idzie na pewno do zmiany Mam nadzieję że płyta będzie git bo jak będę musiał ją zmienić to razem z prockiem i ramem a to już jest kasa Witam wieczorkiem Jutro na spociku pogadamy [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 22:53_________________________________________________Tylko mogę troszkę później wpaść, tak około 19.00-19.30. Postaram się jak najwcześniej
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 rankiem Ej ludki kto jest biegły w kartach graficznych bo się muszę poradzić :gwizdanie: Muszę kupić nową grafę bo stara już nie daje rady i zastanawiam się nad tą: http://www.proline.pl/?p=GIGA+GV-N56GOC-1GI Wiem że chciał bym coś z Gigabyta tak do 700 zł i ta wydaje mi się najlepsza jeżeli chodzi o parametry ale proszę o potwierdzenie (tak Krolu pytanie skierowane głównie do Ciebie bo ty jesteś w tym bieglejszy ode mnie ) Guru dobry wybór Powiedz mi tylko co Ty chcesz robić na tym kombajnie ?? Wiesz dobra grafa musi być biorąc pod uwagę nowe gry no i renderowanie filmików Witam Jak masz tyle kasy to kupuj. Grafa bardzo dobra. Jeśli chodzi o sprzęt komputerowy to ja zajmuję się tym od kilkunastu lat a dokładnie od 1995 roku Jeśli już inwestujesz w taką grafę to nie zapomnij o dobrym zasilaczu. Trzeba by było jeszcze pogadać o reszcie podzespołów bo trzeba dograć tak aby to dobrze chulało. Jak Ci się nie spieszy to pogadamy w piątek pod Areną O widzisz możemy pogadać w piątek Dziś pojadę zobaczyć/dowiedzieć się w sklepie jak moja płyta główna zareaguje na tą grafę bo zasilacz idzie na pewno do zmiany Mam nadzieję że płyta będzie git bo jak będę musiał ją zmienić to razem z prockiem i ramem a to już jest kasa Witam wieczorkiem Jutro na spociku pogadamy [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 22:53_________________________________________________Tylko mogę troszkę później wpaść, tak około 19.00-19.30. Postaram się jak najwcześniej Spoko ja zwykle jestem aż do końca to będzie czas
A4-Tomek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Bulik sorry ale nie wiem czy dziś się zjawię z tymi tweeterami dla Ciebie Dziś rano pod robotą pier*** mi przegub bo na postoju na włączonym biegu półośka po stronie kierowcy się kręci a po stronie pasażera stoi w miejscu Musiałem zostać zholowany na osiedle bo nigdzie bym nie zajechał dalej
Rekomendowane odpowiedzi