tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Gliwice niszczą każdego! [plany na sylwestra] :polew: ale masakra, lepiej na forum spędzić
A4 Mario Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Gliwice niszczą każdego! [plany na sylwestra] :polew: :polew: Dobry Hardcorowy Gracz [br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 18:58_________________________________________________ Mario gdzie Ty wybyłeś w te góry? Mam teraz tydzień wolnego i chciałem też gdzieś wyskoczyć na narty ale nie wiem gdzie jechać żeby jakieś w miare warunki były Dzisiaj wróciłem z Istebnej... i powiem że dzis było mega za***iście... słoneczko pięknie dawało ludzi totalne zero warunki DOBRE. Jak chcesz jechc to wal jutro albo max pojutrze bo tam ciepło więc licze że jak nic nie dopada to to spłynie ale dzis było naprawde super... :good:
talib1990 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 witka, chłopaki kto u Was miał b5 czerwone z czarną maską w sedanie..?
A4 Mario Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 witka, chłopaki kto u Was miał b5 czerwone z czarną maską w sedanie..? Piterra ale w sylwka sprzedał młodej d*pie takiej 21 lat ... :polew: :polew:
talib1990 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 witka, chłopaki kto u Was miał b5 czerwone z czarną maską w sedanie..? Piterra ale w sylwka sprzedał młodej pupie takiej 21 lat ... :polew: :polew: mojej sąsiadce Angelice
A4 Mario Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 witka, chłopaki kto u Was miał b5 czerwone z czarną maską w sedanie..? Piterra ale w sylwka sprzedał młodej pupie takiej 21 lat ... :polew: :polew: mojej sąsiadce Angelice To zapraszaj ją do klubu ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a tnie sie ??? może byc na PW ... :polew: Dawaj namiar na FB
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Możesz jej przekazać, że kupiła świetne auto :polew:
talib1990 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Możesz jej przekazać, że kupiła świetne auto :polew: czemu, nawijaj :decayed:
A4 Mario Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Możesz jej przekazać, że kupiła świetne auto :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ale lalunia ładna ....
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Możesz jej przekazać, że kupiła świetne auto :polew: czemu, nawijaj :decayed: Hyhy nie wiem od czego zacząć :polew:
A4 Mario Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mogę jej zrobić logi :naughty: Pani D zrób se logi a ją ja bede Vagował ...
talib1990 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 nawijaj nawijaj a co to w ogole za silnik ?
krolu Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mogę jej zrobić logi :naughty: Pani D zrób se logi a ją ja bede Vagował ... synek ty masz takie pojęcie o vaginowaniu, że nawet nie wiesz do której dziury się wkłada :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 nawijaj nawijaj a co to w ogole za silnik ? Najmocniejszy 1.6 na forum [br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 19:17_________________________________________________ Mogę jej zrobić logi :naughty: Pani D zrób se logi a ją ja bede Vagował ... synek ty masz takie pojęcie o vaginowaniu, że nawet nie wiesz do której dziury się wkłada :gwizdanie: :polew: Krolu to nie jest tak że On nie wie... jemu po prostu wszystko jedno
A4 Mario Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mogę jej zrobić logi :naughty: Pani D zrób se logi a ją ja bede Vagował ... synek ty masz takie pojęcie o vaginowaniu, że nawet nie wiesz do której dziury się wkłada :gwizdanie: Ale auto Piterry znam lepiej niż ty ... :gwizdanie: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi