Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byłem 2 razy - kicha na maxa - więc nam tu nie ściemniaj że warto

:decayed:

za każdym razem dodatkowo obwiozłeś kilku chętnych więc Ci się nie dziwię ,że masz dość przepałów :decayed:

............

...............

..................

z drugiej strony Ci co mieli jechać już jechali więc teraz pewnie damy Ci spokój :wink4::decayed:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 10:11_________________________________________________chyba ,że spadnie śnieg :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam :hi:

:przebiegly:

:hi: w końcu poznamy kolege w Bukowinie :gwizdanie: jak mnie oczy nie myliły

właśnie :> też się cieszę

napisz PW do Jarko żeby zaliczał Cię do naszej ekipy :naughty: :>

a jakie będą z tego profity, albo utrudnienia?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Witam :hi:

:przebiegly:

:hi: w końcu poznamy kolege w Bukowinie :gwizdanie: jak mnie oczy nie myliły

właśnie :> też się cieszę

napisz PW do Jarko żeby zaliczał Cię do naszej ekipy :naughty: :>

a jakie będą z tego profity, albo utrudnienia?? :decayed:

:mysli:

w sumie same wady:

- będziesz z nami na piętrze

- będziesz z nami pić ( czyli mało co będziesz ze zlotu pamiętać )

- będziesz pił za swoje

- my będziemy pić za Twoje

Opublikowano

:kox:

O ile dobrze pamiętam to w tamtym roku diman miał termin na bobaska w okresie zlotu w Bukowinie. Pojechał w końcu na zlot??

Opublikowano

Z rana :decayed::hi:

Opublikowano
  • Autor

O ile dobrze pamiętam to w tamtym roku diman miał termin na bobaska w okresie zlotu w Bukowinie. Pojechał w końcu na zlot??

nie - a potem się okazało że spokojnie mógł[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 14:37_________________________________________________do dziś ze swoją z tego powodu nie gada :kox:

Opublikowano

nie - a potem się okazało że spokojnie mógł[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 14:37_________________________________________________do dziś ze swoją z tego powodu nie gada :kox:

:polew:

jak Diman coś sobie postanowi to minimum rok trwa w tym postanowieniu :decayed:

Opublikowano

Diman daj spokój już :polew:

kolega z Rzeszowa ma teraz taką samą sytuację więc go pocieszę przykładem taty dimana :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Diman od tego czasu robi to już tylko w trakcie zlotów ogólnopolskich - że jak by w razie czego to narodziny nie trafią w kolejny zlot tylko 3 miesiące wcześniej :decayed:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 14:54_________________________________________________Ponoć ma smaki częściej ale pedzioł: "pier**la nie ryzykuja" :polew:

Opublikowano

Diman od tego czasu robi to już tylko w trakcie zlotów ogólnopolskich - że jak by w razie czego to narodziny nie trafią w kolejny zlot tylko 3 miesiące wcześniej :decayed:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 14:54_________________________________________________Ponoć ma smaki częściej ale pedzioł: "pier**la nie ryzykuja" :polew:

A mówiłem mu, możesz dymać w Zatorze lub ewentualnie w Szymocicach, to nie posłuchał :gwizdanie:

Opublikowano

Mo chłop łep na karku :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A mówiłem mu, możesz dymać w Zatorze lub ewentualnie w Szymocicach, to nie posłuchał :gwizdanie:

Ja Wy wszyscy macie taka taktyke a potem te wasze baby dzwonia do kogo ... ????? No do Mario i przyjedz przyjedz przyjedz bo stary w robocie... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja Wy wszyscy macie taka taktyke a potem te wasze baby dzwonia do kogo ... ????? No do Mario i przyjedz przyjedz przyjedz bo stary w robocie... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

To jak to teraz? diman Ci synka wychowuje :blink:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no to różowy narazie nie będę :decayed:

Mirek co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza? Bo podstawowe sprawy miałem zaliczone.

Tylko bez szyderstw :decayed: :decayed:

Opublikowano

no to różowy narazie nie będę :decayed:

Mirek co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza? Bo podstawowe sprawy miałem zaliczone.

Tylko bez szyderstw :decayed: :decayed:

Niby wszystkie warunki spełniłeś ale jest jeszcze jeden warunek o którym się głosno nie mówi na forum a mianowicie musisz być przystojny... :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

To Mario ty nawet o klubowicza nie pytaj... :decayed:

Opublikowano

To Mario ty nawet o klubowicza nie pytaj... :decayed:

Ani mi się śni... ja nawet Audi nie mam ... :tongue4::decayed:

Opublikowano

Wiedziałem że będziesz sobie jaja robić :decayed: aż tak źle to chyba nie wyglądam :tongue4: przynajmniej nie mam bębna jak Ty :decayed: :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.