tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Gliwicki Może go znacie :nabijasie: :nabijasie: Raxis Ty i Ja On wogóle jest podobny do Bulika :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 15:56_________________________________________________a tak pozatym ide w ślady Mirona tez zmieniam body na wiosne ale co całe auto? czy tylko dodatki Dodatki zderzaki przód tył, grill lotka na tyl <LOL> masz jakiś przypływ lewej kasy Po prostu stwierdzilem ze niezmieniam auta i w to inwestuje <LOL> Jak dobre to po co zmieniać a jedziesz dzisiaj do Żor? Jakby co to mam miejsce wolne nie niejade niechce mi sie leń :bicz3: Chodź pojedziemy moim bo mam kierowcę na powrót to możemy co
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Gliwicki Może go znacie :nabijasie: :nabijasie: Raxis Ty i Ja On wogóle jest podobny do Bulika :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 15:56_________________________________________________a tak pozatym ide w ślady Mirona tez zmieniam body na wiosne ale co całe auto? czy tylko dodatki Dodatki zderzaki przód tył, grill lotka na tyl <LOL> masz jakiś przypływ lewej kasy Po prostu stwierdzilem ze niezmieniam auta i w to inwestuje <LOL> Jak dobre to po co zmieniać a jedziesz dzisiaj do Żor? Jakby co to mam miejsce wolne nie niejade niechce mi sie leń :bicz3: Chodź pojedziemy moim bo mam kierowcę na powrót to możemy co Słyszałem, że twój kierowca boi się jeździć ośkami bo to strasznie mało przyczepne w zakrętach i w ogóle nie chce ruszać :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie: Pewnie był pijany :polew:
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie: Pewnie był pijany :polew: No w sumie jedno piwo wypił może to i racja, cienki zawodnik był to go oszołomiło :polew:
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie: Pewnie był pijany :polew: No w sumie jedno piwo wypił może to i racja, cienki zawodnik był to go oszołomiło :polew: A bana chcesz :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie: Pewnie był pijany :polew: No w sumie jedno piwo wypił może to i racja, cienki zawodnik był to go oszołomiło :polew: A bana chcesz :polew: :polew: :polew: A co też kropki będziesz dawał Ja tam się nie boję różowych
Polko_V Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie: Pewnie był pijany :polew: No w sumie jedno piwo wypił może to i racja, cienki zawodnik był to go oszołomiło :polew: no nie gadaj, że potrafi się ta sponiewierać po jednym piwie :decayed:
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie: Pewnie był pijany :polew: No w sumie jedno piwo wypił może to i racja, cienki zawodnik był to go oszołomiło :polew: A bana chcesz :polew: :polew: :polew: A co też kropki będziesz dawał Ja tam się nie boję różowych Ponieważ Cię lubię to pozwolę Ci wybrać... którą chcesz :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie: Pewnie był pijany :polew: No w sumie jedno piwo wypił może to i racja, cienki zawodnik był to go oszołomiło :polew: no nie gadaj, że potrafi się ta sponiewierać po jednym piwie :decayed: Ja tam nic nie wiem Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie: Pewnie był pijany :polew: No w sumie jedno piwo wypił może to i racja, cienki zawodnik był to go oszołomiło :polew: A bana chcesz :polew: :polew: :polew: A co też kropki będziesz dawał Ja tam się nie boję różowych Ponieważ Cię lubię to pozwolę Ci wybrać... którą chcesz :polew: :polew: A różowej nie ma ? :polew:
Polko_V Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie: Pewnie był pijany :polew: No w sumie jedno piwo wypił może to i racja, cienki zawodnik był to go oszołomiło :polew: A bana chcesz :polew: :polew: :polew: A co też kropki będziesz dawał Ja tam się nie boję różowych Ponieważ Cię lubię to pozwolę Ci wybrać... którą chcesz :polew: :polew: tyle kolorów, że normalnie szok [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:20_________________________________________________ trzy razy zacytowaliśmi i strona już do przodu
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie: Pewnie był pijany :polew: No w sumie jedno piwo wypił może to i racja, cienki zawodnik był to go oszołomiło :polew: A bana chcesz :polew: :polew: :polew: A co też kropki będziesz dawał Ja tam się nie boję różowych Ponieważ Cię lubię to pozwolę Ci wybrać... którą chcesz :polew: :polew: A różowej nie ma ? :polew: Zawsze może być
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja słyszałem że był pod wrażeniem ośki :gwizdanie: Pewnie był pijany :polew: No w sumie jedno piwo wypił może to i racja, cienki zawodnik był to go oszołomiło :polew: A bana chcesz :polew: :polew: :polew: A co też kropki będziesz dawał Ja tam się nie boję różowych Ponieważ Cię lubię to pozwolę Ci wybrać... którą chcesz :polew: :polew: tyle kolorów, że normalnie szok Ja też znam trzy kolory ale red, green i blue [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:22_________________________________________________albo czerwona, będzie mi do auta pasować
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Tomek a o ktorej chcial bys wyjechac??
Polko_V Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 i będziesz miał w podpisie >MOJA NIUNIA< i >MOJA KROPA<
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Tomek a o ktorej chcial bys wyjechac?? 18.15 będę na Rybnickiej więc jakby co to mów gdzie to podjadę
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 tyle kolorów, że normalnie szok Wcale nie dużo Ostrzeżony Moderowany Uciszony[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:25_________________________________________________ albo czerwona, będzie mi do auta pasować :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi