A4-Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 loża szyderców się rozkręca już nie tylko Miron żarty sobie robi :decayed: Bierzemy przykład od naszego [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:14_________________________________________________Jeszcze nam to tak nie wychodzi ale mam nadzieję że szybko sie uczymy oj tak miron jest mistrzem ciężko mu dorównać Było sie odzywać, teraz zainteresowanie wzbudziłeś :polew: :polew: :polew: :polew: mianowicie? teraz na mnie będzie najazd? :decayed:
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 loża szyderców się rozkręca już nie tylko Miron żarty sobie robi :decayed: Bierzemy przykład od naszego [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:14_________________________________________________Jeszcze nam to tak nie wychodzi ale mam nadzieję że szybko sie uczymy oj tak miron jest mistrzem ciężko mu dorównać Było sie odzywać, teraz zainteresowanie wzbudziłeś :polew: :polew: :polew: :polew: mianowicie? teraz na mnie będzie najazd? :decayed: może może
A4-Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 loża szyderców się rozkręca już nie tylko Miron żarty sobie robi :decayed: Bierzemy przykład od naszego [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:14_________________________________________________Jeszcze nam to tak nie wychodzi ale mam nadzieję że szybko sie uczymy oj tak miron jest mistrzem ciężko mu dorównać Było sie odzywać, teraz zainteresowanie wzbudziłeś :polew: :polew: :polew: :polew: mianowicie? teraz na mnie będzie najazd? :decayed: może może a mam Ci oddać grill i żądać zwrotu kasy? :decayed:
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 loża szyderców się rozkręca już nie tylko Miron żarty sobie robi :decayed: Bierzemy przykład od naszego [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:14_________________________________________________Jeszcze nam to tak nie wychodzi ale mam nadzieję że szybko sie uczymy oj tak miron jest mistrzem ciężko mu dorównać Było sie odzywać, teraz zainteresowanie wzbudziłeś :polew: :polew: :polew: :polew: mianowicie? teraz na mnie będzie najazd? :decayed: może może a mam Ci oddać grill i żądać zwrotu kasy? :decayed: a mam Ci nie oddać Twojego :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
A4-Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 loża szyderców się rozkręca już nie tylko Miron żarty sobie robi :decayed: Bierzemy przykład od naszego [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:14_________________________________________________Jeszcze nam to tak nie wychodzi ale mam nadzieję że szybko sie uczymy oj tak miron jest mistrzem ciężko mu dorównać Było sie odzywać, teraz zainteresowanie wzbudziłeś :polew: :polew: :polew: :polew: mianowicie? teraz na mnie będzie najazd? :decayed: może może a mam Ci oddać grill i żądać zwrotu kasy? :decayed: a mam Ci nie oddać Twojego :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: o Tyyyyy kurde :decayed: jaki cwany [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:34_________________________________________________zapomniałem że masz mój grill :polew:
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 loża szyderców się rozkręca już nie tylko Miron żarty sobie robi :decayed: Bierzemy przykład od naszego [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:14_________________________________________________Jeszcze nam to tak nie wychodzi ale mam nadzieję że szybko sie uczymy oj tak miron jest mistrzem ciężko mu dorównać Było sie odzywać, teraz zainteresowanie wzbudziłeś :polew: :polew: :polew: :polew: mianowicie? teraz na mnie będzie najazd? :decayed: może może a mam Ci oddać grill i żądać zwrotu kasy? :decayed: a mam Ci nie oddać Twojego :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :polew: [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:37_________________________________________________ loża szyderców się rozkręca już nie tylko Miron żarty sobie robi :decayed: Bierzemy przykład od naszego [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:14_________________________________________________Jeszcze nam to tak nie wychodzi ale mam nadzieję że szybko sie uczymy oj tak miron jest mistrzem ciężko mu dorównać Było sie odzywać, teraz zainteresowanie wzbudziłeś :polew: :polew: :polew: :polew: mianowicie? teraz na mnie będzie najazd? :decayed: Kogoś musimy sobie upatrzyć
A4-Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 najlepszy jest do tego Mario :decayed:
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 loża szyderców się rozkręca już nie tylko Miron żarty sobie robi :decayed: Bierzemy przykład od naszego [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:14_________________________________________________Jeszcze nam to tak nie wychodzi ale mam nadzieję że szybko sie uczymy oj tak miron jest mistrzem ciężko mu dorównać Było sie odzywać, teraz zainteresowanie wzbudziłeś :polew: :polew: :polew: :polew: mianowicie? teraz na mnie będzie najazd? :decayed: może może a mam Ci oddać grill i żądać zwrotu kasy? :decayed: a mam Ci nie oddać Twojego :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: o Tyyyyy kurde :decayed: jaki cwany [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:34_________________________________________________zapomniałem że masz mój grill :polew: No więc nie pyskuj mi tutaj :bicz3: :polew: :polew: :polew:
A4-Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 loża szyderców się rozkręca już nie tylko Miron żarty sobie robi :decayed: Bierzemy przykład od naszego [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:14_________________________________________________Jeszcze nam to tak nie wychodzi ale mam nadzieję że szybko sie uczymy oj tak miron jest mistrzem ciężko mu dorównać Było sie odzywać, teraz zainteresowanie wzbudziłeś :polew: :polew: :polew: :polew: mianowicie? teraz na mnie będzie najazd? :decayed: może może a mam Ci oddać grill i żądać zwrotu kasy? :decayed: a mam Ci nie oddać Twojego :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: o Tyyyyy kurde :decayed: jaki cwany [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:34_________________________________________________zapomniałem że masz mój grill :polew: No więc nie pyskuj mi tutaj :bicz3: :polew: :polew: :polew: się załawtiłem ani w tą ani w drugą bo masz mój grill ale jak go odzyskam to moge pyskować
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 najlepszy jest do tego Mario :decayed: Jak ty możesz o Mario takie rzeczy wygadywać
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 najlepszy jest do tego Mario :decayed: Maria zostaw już w spokoju. Weź się wyloguj i wejdź później to se poczytasz :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 To czemu kolega nie ma A4 :gwizdanie: Bo Audi sie nie psuje ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Audi sie pier... oli co chwile... :polew:
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 najlepszy jest do tego Mario :decayed: Maria zostaw już w spokoju. Weź się wyloguj i wejdź później to se poczytasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 To czemu kolega nie ma A4 :gwizdanie: Bo Audi sie nie psuje ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Audi sie pier... oli co chwile... :polew: No ale nie powiesz mi że bardziej niż Seat :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 To czemu kolega nie ma A4 :gwizdanie: Bo Audi sie nie psuje ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Audi sie pier... oli co chwile... :polew: Ale widzisz ludność dzieli się na tych co mają Audi i tych co o Audi marzą... sam dojdź do wniosku w której jesteś grupie
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 To czemu kolega nie ma A4 :gwizdanie: Bo Audi sie nie psuje ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Audi sie pier... oli co chwile... :polew: No ale nie powiesz mi że bardziej niż Seat :polew: :polew: :polew: No lekko że bardziej poogladaj rankingi... no i rocznik robi swoje... jeszcze tylko wsadze Big T i bede wam łoił d*py za każdym razem jak pojedziemy na kebaby ... :polew: [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 20:47_________________________________________________ To czemu kolega nie ma A4 :gwizdanie: Bo Audi sie nie psuje ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Audi sie pier... oli co chwile... :polew: Ale widzisz ludność dzieli się na tych co mają Audi i tych co o Audi marzą... sam dojdź do wniosku w której jesteś grupie Toś poleciał.... ok sprzedam Leona i kupie se 3 takie jak ty masz za to ... :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 To czemu kolega nie ma A4 :gwizdanie: Bo Audi sie nie psuje ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Audi sie pier... oli co chwile... :polew: Ale widzisz ludność dzieli się na tych co mają Audi i tych co o Audi marzą... sam dojdź do wniosku w której jesteś grupie Dobre, muszę to sprzedać dalej :polew: :polew:
A4-Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 To czemu kolega nie ma A4 :gwizdanie: Bo Audi sie nie psuje ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Audi sie pier... oli co chwile... :polew: Ale widzisz ludność dzieli się na tych co mają Audi i tych co o Audi marzą... sam dojdź do wniosku w której jesteś grupie :polew:
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tylko my nic nie robimy i jak na razie ledwo nam dorównałeś Jakaś laska nam tu wątek przegląda
Rekomendowane odpowiedzi