Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: siemano po długiej trasie szybkie oględziny sprawdzenie czujnikami wszelakiej maści i przywieźliśmy taki oto wózek http://allegro.pl/show_item.php?item=2054281707 :naughty: na razie po trasie spisuje się znakomicie

Na OZetach siemianowych :decayed:

no ale powiem ci, że na tej maździe się super prezentują :wink4:

te mazdy są takie tanie ? :blink:

no też się zdziwiłem jak mi tą aukcje pokazali :przebiegly: ale stan tego wozidla wręcz perfekcyjny normalnie fabryka :naughty:

a w środku więcej miejsca jak w A4 ?

no o co najmniej 20cm na długości swoboda z tyłu i to przy normalnym ustawieniu siedzenia z przodu ach te A4 co za ciźba :evil:

ja cięzko myślę żaby zmienić na większe, chciałem taką jak ma Pelex, ale za dużo to pali w mieście - a ja jeżdżę 90% miasto :disgust:

Diman, dałeś mi do myślenia :mysli:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Diman ladna ta mazda i ogolnie inne marki sa duzo DUZO tansze niz audi :confused4:

jesli chodzi o gwint to najwieksza roznica miedzy KW a TA jest taka ze KW przetrzyma duzo wiecej i nad tym sie trzeba zastanowic a dopiero pozniej patrzec na twardosc :tongue4:

Opublikowano

:hi: siemano po długiej trasie szybkie oględziny sprawdzenie czujnikami wszelakiej maści i przywieźliśmy taki oto wózek http://allegro.pl/show_item.php?item=2054281707 :naughty: na razie po trasie spisuje się znakomicie

Na OZetach siemianowych :decayed:

no ale powiem ci, że na tej maździe się super prezentują :wink4:

te mazdy są takie tanie ? :blink:

no też się zdziwiłem jak mi tą aukcje pokazali :przebiegly: ale stan tego wozidla wręcz perfekcyjny normalnie fabryka :naughty:

a w środku więcej miejsca jak w A4 ?

no o co najmniej 20cm na długości swoboda z tyłu i to przy normalnym ustawieniu siedzenia z przodu ach te A4 co za ciźba :evil:

ja cięzko myślę żaby zmienić na większe, chciałem taką jak ma Pelex, ale za dużo to pali w mieście - a ja jeżdżę 90% miasto :disgust:

Diman, dałeś mi do myślenia :mysli:

stary sam się grubo zdziwiłem jak do tego wsiadłem super wypas, zadbana w środku, nawet to wygląda i cena mega dobra :kox:

Opublikowano

co do mazd to za przystepne pieniadze mozna kupic rx8 :gwizdanie: no ale niewiem w jakim stanie bo niewiem ile powinny ksoztowac ale na allegro sa w dobrej kasie

Opublikowano

co do mazd to za przystepne pieniadze mozna kupic rx8 :gwizdanie: no ale niewiem w jakim stanie bo niewiem ile powinny ksoztowac ale na allegro sa w dobrej kasie

rx8 wporzowa fura ale raczej nie na rodzinne wypady :gwizdanie:

Opublikowano

Siemanko wieczórkiem :hi:

Egon mam nadzieję że nie pokazałeś nam jak się powinno myć A4 i sam tak nie robisz :decayed:

Opublikowano

Podniecacie się nad tą mazdą, tylko najpierw poczytajcie jak to gnije i jakie to ma silniki...

ale fakt, tanie auto z bardzo wporzowym wypasem, dla nie wymyślających ludzi w sam raz :rolleyes:

Opublikowano

Podniecacie się nad tą mazdą, tylko najpierw poczytajcie jak to gnije i jakie to ma silniki...

ale fakt, tanie auto z bardzo wporzowym wypasem, dla nie wymyślających ludzi w sam raz :rolleyes:

toś doj**ał za to twoje wozidlo jest dla za***iście wymagających :wallbash: nie ma gdzie siedzieć z tyłu a wypas pozostawia wiele do myślenia

Opublikowano

Egon mam nadzieję że nie pokazałeś nam jak się powinno myć A4 i sam tak nie robisz :decayed:

to tak sie nie powinno myc ?? :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

mazdy są raczej mało awaryjne :cool1: a blacha już chyba inna jak kiedys? :mysli:

Opublikowano

toś doj**ał za to twoje wozidlo jest dla za***iście wymagających :wallbash: nie ma gdzie siedzieć z tyłu a wypas pozostawia wiele do myślenia

Diman, a czy ja piszę coś o moim aucie? wyluzuj tatko... :rolleyes:

trochę czytałem o tych autach, myślicie dlaczego są takie tanie? dziwnie podejrzanie nie? cóż, moja b5 i tak jest najlepszejsza :polew:

Opublikowano

mazdy są raczej mało awaryjne :cool1: a blacha już chyba inna jak kiedys? :mysli:

z tego co się dowiedziałem to silniki trochę lipne bo z forda a tam problemy z wtryskiwaczami ale w audi wcale ale to wcale nie jest lepiej jeszcze większe buble robią :wallbash:

Opublikowano

Diman, właśnie to miałem na myśli, diesle w tym aucie to lipa, sprzęgło i wtryski padają jak muchy, blacha cienka jak papier gnije, nie widziała nawet ocynku, tak nawet piszą na forum mazdy, które auto jest teraz bezawaryjne? żadne, masz kupić nowe auto i za max 3 lata zmienić na nowe, dlaczego nie zmieniam auta? bo jak mam kupić b7 z obojętnie jakim silnikiem gdzie każdy ma konkretne bolączki to wolę dalej jeździć tym co mam bo gdyby nie moje wymysły to nie wkładam w tego trupa ani grosza

Opublikowano

z tego co się dowiedziałem to silniki trochę lipne bo z forda a tam problemy z wtryskiwaczami ale w audi wcale ale to wcale nie jest lepiej jeszcze większe buble robią :wallbash:

Pucek ma rację z tą 6. Tam gdzie lakierowałem zderzak, lakiernik mówił że te 6 masakrycznie gniją. W aucie z 2004 czy 2005 roku były wymieniane dwa progi i tylne nadkola bo aż dziury miały, masakra :thumbdown:

to tak sie nie powinno myc ?? :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

To ja przyjadę do Ciebie i mi też umyjesz bo mam brudno w środku :naughty:

Opublikowano

dobra spadam do wyra bo od 3.00 na nogach i po 900km trasy czas sie wyspac bo na rano arbajt :kwasny:

nara :hi:

Opublikowano

dobra spadam do wyra bo od 3.00 na nokach i po 900km trasy czas sie wyspac bo na rano arbajt :kwasny:

Szczęśliwej i bezpiecznej drogi/pracy :wink4:

Opublikowano

dobra spadam do wyra bo od 3.00 na nokach i po 900km trasy czas sie wyspac bo na rano arbajt :kwasny:

Jaki ty miły jesteś... co ta miłosc z toba robi .. :polew: :polew: :polew:

:decayed:

Opublikowano

Jaki ty miły jesteś... co ta miłosc z toba robi .. :polew: :polew: :polew:

:decayed:

A co Ty na Pucka tutaj jedziesz? Chcesz się odegrać za posty z Żorskich?

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.