Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomek, pisałem na temat oleju do drugiego Tomka W klekocie nie ma problemów z ciśnieniem oleju więc śmiało śmigaj na motulu trza było napisać stary tomek :decayed: To se chłopie nagrabiłeś :baseball: :baseball: :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:13_________________________________________________ Piszcie ciule co chcecie... wole miec małe problemy zimą z odpalaniem ale prawie 400Nm i 170 kucy pod maską ... i spalanie na poziomie 6 litrów ... :banan1: :banan1: :banan1: Mario nie mów że wykorzystując te 170 kucy będzie Ci palił 6l bo wtedy byś miał takie perpetum mobile w wersji seat leon Noooo i mam ... chcesz kupic za 31 000 tyś jest do sprzedania moje perpetum mobile ... :decayed: :decayed: Chyba musiał by mieć pusty łeb żeby kupić takiego strucla za 31 tyś zł :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:13_________________________________________________ Żeby zmienić z jakiegokolwiek oleju na Motula to akurat wcale nie trzeba siedzieć długo w wątku o olejach Ale żeby walić takie teksty to zdecydowanie za krótko siedziałeś w wątku o olejach to lejcie sie Nie bo go niechcący zabije :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:14_________________________________________________ Dobra spadam do pracy, jak dojadę to zaś wejdę na forum aby pośmiać się z kolegi z Trynku A ty pamiętasz że ja mam bliżej do Ciebie do pracy niż do domu się schadzka szykuje :decayed: :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 się schadzka szykuje :decayed: :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew: A co chcesz się przyłączyć na trzeciego
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 się schadzka szykuje :decayed: :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew: A co chcesz się przyłączyć na trzeciego :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 się schadzka szykuje :decayed: :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew: A co chcesz się przyłączyć na trzeciego :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 I nie proponuj mi tego proszę nigdy więcej :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja mam zalany na zimę Liqui Moly Top Tec 4600 5W30 a Motul sie popsuł
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale w 2 statystykach jestem w pierwszych dziesiatkach Ja tam pamiętam takie czasy [br] zawsze 2gi :polew: Nie chcę być świnią ale.......................... no dobra będę nie tylko w statystykach na forum jest drugi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :baseball:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:02_________________________________________________ Dobra spadam do pracy, jak dojadę to zaś wejdę na forum aby pośmiać się z kolegi z Trynku A ty pamiętasz że ja mam bliżej do Ciebie do pracy niż do domu No to dawaj bo ja już jestem w robocie tylko nie każ mi długo czekać na siebie Ja mam zalany na zimę Liqui Moly Top Tec 4600 5W30 a Motul sie popsuł też jestem zdania że coś nie tak z tym olejem
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 moja hydraulika po nim nie padła jeszcze (jakieś 20k dopiero zrobione) .............zobaczymy jak będzie dalej
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 moja hydraulika po nim nie padła jeszcze (jakieś 20k dopiero zrobione) .............zobaczymy jak będzie dalej A Ty co? Nie jedziesz na spota? O jakim oleju mówisz?
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 I nie proponuj mi tego proszę nigdy więcej :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Tomek będzie zawiedziony :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 I nie proponuj mi tego proszę nigdy więcej :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Tomek będzie zawiedziony :polew: Nooooooo ;(
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 moja hydraulika po nim nie padła jeszcze (jakieś 20k dopiero zrobione) .............zobaczymy jak będzie dalej A Ty co? Nie jedziesz na spota? O jakim oleju mówisz? jestem w pracy do jutra [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 19:13_________________________________________________ I nie proponuj mi tego proszę nigdy więcej :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Tomek będzie zawiedziony :polew: Tyś jest ściul :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 19:14_________________________________________________ I nie proponuj mi tego proszę nigdy więcej :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Tomek będzie zawiedziony :polew: Nooooooo ;( a Ty mnie przerażasz :shocked: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja też w pracy do jutra i nudzi mi się więc można by było jakieś zawody zrobić
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 w szachy bo w bierki to nie bardzo nam pójdzie :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 w szachy bo w bierki to nie bardzo nam pójdzie :polew: :polew: w szachy nie, bo to wymaga myślenia, lepiej coś bardziej kontaktowego
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 w szachy bo w bierki to nie bardzo nam pójdzie :polew: :polew: w szachy nie, bo to wymaga myślenia, lepiej coś bardziej kontaktowego Nie będziemy sobie z tobą walić konia na skypie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 w szachy bo w bierki to nie bardzo nam pójdzie :polew: :polew: w szachy nie, bo to wymaga myślenia, lepiej coś bardziej kontaktowego Nie będziemy sobie z tobą walić konia na skypie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
A4-Tomek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 w szachy bo w bierki to nie bardzo nam pójdzie :polew: :polew: w szachy nie, bo to wymaga myślenia, lepiej coś bardziej kontaktowego Nie będziemy sobie z tobą walić konia na skypie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: dokładnie Buliku siednijcie se przy jakiej flaszce i po kłopocie :naughty:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 w szachy bo w bierki to nie bardzo nam pójdzie :polew: :polew: w szachy nie, bo to wymaga myślenia, lepiej coś bardziej kontaktowego Nie będziemy sobie z tobą walić konia na skypie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ale mi doj*b...łeś. Wstyd mi za Ciebie Poza tym mnie chłopcy nie interesują A ja w pracy nie mam skypa :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 w szachy bo w bierki to nie bardzo nam pójdzie :polew: :polew: w szachy nie, bo to wymaga myślenia, lepiej coś bardziej kontaktowego Nie będziemy sobie z tobą walić konia na skypie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ale mi doj*b...łeś. Wstyd mi za Ciebie Poza tym mnie chłopcy nie interesują A ja w pracy nie mam skypa :gwizdanie: No nie wiem nie wiem [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 19:37_________________________________________________ w szachy bo w bierki to nie bardzo nam pójdzie :polew: :polew: w szachy nie, bo to wymaga myślenia, lepiej coś bardziej kontaktowego Nie będziemy sobie z tobą walić konia na skypie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: A ty skończ pier**lić i na spota przyjedź w końcu
Rekomendowane odpowiedzi