egon47 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Pany do łyknięcia do piątku za 32 koła: http://allegro.pl/audi-s4-b5-2-7-biturbo-460km-lepszy-niz-rs4-i2074002527.html Potem prawdopodobnie trafi do Dojczlandii- wolałbym aby została w Polszy Dogi uwierz mi ze jak bym sprzedal moja to bym przygarnal ta Ese ;(
A4-Tomek Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Pany do łyknięcia do piątku za 32 koła: http://allegro.pl/audi-s4-b5-2-7-biturbo-460km-lepszy-niz-rs4-i2074002527.html Potem prawdopodobnie trafi do Dojczlandii- wolałbym aby została w Polszy Dogi uwierz mi ze jak bym sprzedal moja to bym przygarnal ta Ese ;( zamienisz się? :polew: nie no tak serio to cholernie szkoda żeby trafiła do szkopów
H4mm3R Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Każdego szkoda i przestańcie lamencić jak c*py
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Diman a Ty coś ostatnio się obijasz i nie przyjeżdżasz na spociki, teraz też widzę że w domu [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 20:41_________________________________________________machnął czapką i uciekł :gwizdanie: no taki mój los Kasia trochę więcej musi pracować i muszę się zając małym ale jak się tylko ociepli to nie omieszkam się pojawić i to z Wiktorem na razie niestety jest za zimno, żebym go zabrał ze sobą nie wytrzymał by tam tak długo siedzieć on jeszcze nie potrafi chodzić więc było by mu zimno no to znowu machnę tą czapką Dokładnie jak już będzie ciepło to zrobimy mu na Arenie przewózkę różnymi furkami to dzieciak będzie wniebowzięty
diman Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Diman a Ty coś ostatnio się obijasz i nie przyjeżdżasz na spociki, teraz też widzę że w domu [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 20:41_________________________________________________machnął czapką i uciekł :gwizdanie: no taki mój los Kasia trochę więcej musi pracować i muszę się zając małym ale jak się tylko ociepli to nie omieszkam się pojawić i to z Wiktorem na razie niestety jest za zimno, żebym go zabrał ze sobą nie wytrzymał by tam tak długo siedzieć on jeszcze nie potrafi chodzić więc było by mu zimno no to znowu machnę tą czapką Dokładnie jak już będzie ciepło to zrobimy mu na Arenie przewózkę różnymi furkami to dzieciak będzie wniebowzięty
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Diman a Ty coś ostatnio się obijasz i nie przyjeżdżasz na spociki, teraz też widzę że w domu [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 20:41_________________________________________________machnął czapką i uciekł :gwizdanie: no taki mój los Kasia trochę więcej musi pracować i muszę się zając małym ale jak się tylko ociepli to nie omieszkam się pojawić i to z Wiktorem na razie niestety jest za zimno, żebym go zabrał ze sobą nie wytrzymał by tam tak długo siedzieć on jeszcze nie potrafi chodzić więc było by mu zimno no to znowu machnę tą czapką Dokładnie jak już będzie ciepło to zrobimy mu na Arenie przewózkę różnymi furkami to dzieciak będzie wniebowzięty A ile już ma? Audi już chyba odróżnia od innych aut co? Tatuś wiedzę przekazał nie
diman Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Diman a Ty coś ostatnio się obijasz i nie przyjeżdżasz na spociki, teraz też widzę że w domu [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 20:41_________________________________________________machnął czapką i uciekł :gwizdanie: no taki mój los Kasia trochę więcej musi pracować i muszę się zając małym ale jak się tylko ociepli to nie omieszkam się pojawić i to z Wiktorem na razie niestety jest za zimno, żebym go zabrał ze sobą nie wytrzymał by tam tak długo siedzieć on jeszcze nie potrafi chodzić więc było by mu zimno no to znowu machnę tą czapką Dokładnie jak już będzie ciepło to zrobimy mu na Arenie przewózkę różnymi furkami to dzieciak będzie wniebowzięty A ile już ma? Audi już chyba odróżnia od innych aut co? Tatuś wiedzę przekazał nie no niestety jeszcze jest za mały 1 maja skończy rok i wtedy myślę że można mu zacząć coś przekazywać
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 zapisz go do klubu - staż mu może już lecieć
Mario22 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Ładne foteliki... podobały by mi się w LEo ... http://allegro.pl/mitsubishi-lancer-evo-8-9-fotel-fotele-recaro-i2078625605.html
Mario22 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 fajne Nooo nie tak super jak te z RS4 ale mając takie juz bym nie narzekal ...
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Ładne foteliki... podobały by mi się w LEo ... http://allegro.pl/mitsubishi-lancer-evo-8-9-fotel-fotele-recaro-i2078625605.html za***iste, ale co z tylną kanapą ?
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Pany do łyknięcia do piątku za 32 koła: http://allegro.pl/audi-s4-b5-2-7-biturbo-460km-lepszy-niz-rs4-i2074002527.html Potem prawdopodobnie trafi do Dojczlandii- wolałbym aby została w Polszy Dogi - gdyby to nie był dla mnie najgorszy okres pod wzgledem kasy - to bardzo ale to bardzo poważnie pomyślał bym o Twojej furce - kupił bym ją sobie do niedzielnego polatania - za rok pewnie miał bym dużo większe szanse na zakup
diman Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 zapisz go do klubu - staż mu może już lecieć he no to jest jakieś wyjście tylko czy on wybierze również niemca czy może jakieś inne wozidło np. Dacie
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 zapisz go do klubu - staż mu może już lecieć he no to jest jakieś wyjście tylko czy on wybierze również niemca czy może jakieś inne wozidło np. Dacie no tak ................... ale miejmy nadzieję ,że będzie miał gust po mamie ................ i wybierze ................. no to zapisuj [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:24_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi