tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Damian mam jeszcze zebranie na 18.00 o którym całkiem zapomniałem ale jak będziesz wychodził z domu o 18.45 to o której szacujesz że będzie w okolicach węzła sośnica?
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Damian mam jeszcze zebranie na 18.00 o którym całkiem zapomniałem ale jak będziesz wychodził z domu o 18.45 to o której szacujesz że będzie w okolicach węzła sośnica? hmm zależy jak mocno będę miał turbinę zagrzaną ale myślę że max 5 minut mi to zajmie ale jak chcesz to możemy poczekać parę minut
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Damian mam jeszcze zebranie na 18.00 o którym całkiem zapomniałem ale jak będziesz wychodził z domu o 18.45 to o której szacujesz że będzie w okolicach węzła sośnica? hmm zależy jak mocno będę miał turbinę zagrzaną ale myślę że max 5 minut mi to zajmie ale jak chcesz to możemy poczekać parę minut Nie nie trzeba, powinienem zdążyć ale jakby co to zadzwonię, nie śpiesz się i oszczędzaj turbo
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Damian mam jeszcze zebranie na 18.00 o którym całkiem zapomniałem ale jak będziesz wychodził z domu o 18.45 to o której szacujesz że będzie w okolicach węzła sośnica? hmm zależy jak mocno będę miał turbinę zagrzaną ale myślę że max 5 minut mi to zajmie ale jak chcesz to możemy poczekać parę minut Nie nie trzeba, powinienem zdążyć ale jakby co to zadzwonię, nie śpiesz się i oszczędzaj turbo spoko
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Damian mam jeszcze zebranie na 18.00 o którym całkiem zapomniałem ale jak będziesz wychodził z domu o 18.45 to o której szacujesz że będzie w okolicach węzła sośnica? hmm zależy jak mocno będę miał turbinę zagrzaną ale myślę że max 5 minut mi to zajmie ale jak chcesz to możemy poczekać parę minut Nie nie trzeba, powinienem zdążyć ale jakby co to zadzwonię, nie śpiesz się i oszczędzaj turbo spoko Diman przemyśl to jeszcze ... może lepiej na niego ni eczekac on ma 1,8 T a to nie jedzie ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 acha i jeszcze po rzepa jedziesz więc tak szybko będziesz na sośnicy dobra powinienem zdążyć ale jakby co będę dzwonił[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 15:40_________________________________________________ Mario Ty świnio :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 acha i jeszcze po rzepa jedziesz więc tak szybko będziesz na sośnicy dobra powinienem zdążyć ale jakby co będę dzwonił[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 15:40_________________________________________________ Mario Ty świnio :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No coooo siedzisz w tym allegro jak cep zamiast sie umowic z Patrykiem w Gliwicach na program ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: :decayed: :wink4:
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 acha i jeszcze po rzepa jedziesz więc tak szybko będziesz na sośnicy dobra powinienem zdążyć ale jakby co będę dzwonił[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 15:40_________________________________________________ Mario Ty świnio :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No coooo siedzisz w tym allegro jak cep zamiast sie umowic z Patrykiem w Gliwicach na program ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: :decayed: :wink4: on już się takimi starymi wozidłami nie zajmuje
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 acha i jeszcze po rzepa jedziesz więc tak szybko będziesz na sośnicy dobra powinienem zdążyć ale jakby co będę dzwonił[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 15:40_________________________________________________ Mario Ty świnio :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No coooo siedzisz w tym allegro jak cep zamiast sie umowic z Patrykiem w Gliwicach na program ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: :decayed: :wink4: on już się takimi starymi wozidłami nie zajmuje W sumie masz racje.... takie to się teraz już tylko Gazuje ... :polew:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 acha i jeszcze po rzepa jedziesz więc tak szybko będziesz na sośnicy dobra powinienem zdążyć ale jakby co będę dzwonił[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 15:40_________________________________________________ Mario Ty świnio :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No coooo siedzisz w tym allegro jak cep zamiast sie umowic z Patrykiem w Gliwicach na program ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: :decayed: :wink4: on już się takimi starymi wozidłami nie zajmuje W sumie masz racje.... takie to się teraz już tylko Gazuje ... :polew: Chyba Ty nadajesz się do zagazowania Nigdy w życiu, ja nie mam kuchenki Ja wiem gdzie zrobić ale 1200zł muszę nazbierać, tak aby moja się nie dowiedziała
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja jak skończę pracę do 18.00 to też może bym się z Wami zabrał :shocked: co się dziwisz , w końcu musi zacząć pracować jak każdy z nas to mu widać nic nie pasuje chodziło mi o pracę w firmie - montaż mebli mi wyskoczył jasne to co Ty teraz za stolarza robisz :polew: :polew: z tego co ostatnio opowiadał to chyba nie wolni jesteście i tyle hehe mi się widzą inne ale skąd tą kasę brać ;( okradaj babcie na mieście [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 14:30_________________________________________________P.S. ja tak robię i żyję
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dobry Wieczór Po spocie Kato... Spocik udany... tylko jakies ściule jechały A4 ...
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 więcej razy z tymi b5'tkami nie jadę same napinatory pozabijali by nas
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 więcej razy z tymi b5'tkami nie jadę same napinatory pozabijali by nas Tak to jest Diman... kupuja fury za 8 tysi i wielkie kozaki ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 więcej razy z tymi b5'tkami nie jadę same napinatory pozabijali by nas Tak to jest Diman... kupuja fury za 8 tysi i wielkie kozaki ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 po zlociku w SK Diman - dzięki za transport
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dobry Wieczór Po spocie Kato... Spocik udany... tylko jakies ściule jechały A4 ... Bo jakaś B7 tarasowała lewy pas :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi