Polko_V Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 My takie rzeczy mamy w standardzie a kolega musi se dorezać. Pelex spokojnie, ja już się powoli przyzwyczajam, posiedź trochę tutaj to wszystko ogarniesz. no właśnie w audi to też nie jest standard nawet B7 nie miały podłokietnika no i dzień dobry w niedzielę Powiem szczerze że nie wiedziałem że łokcia nie było w standardzie Widziałem kilkanaście A4 i w każdej był, nawet uwagi na to nie zwracałem. Myślałem że to gratis dokładali poważnie Tomku...łokcie były jako opcja:wallbash: ja np musiałem sobie dorezać
stanley Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 My takie rzeczy mamy w standardzie a kolega musi se dorezać. Pelex spokojnie, ja już się powoli przyzwyczajam, posiedź trochę tutaj to wszystko ogarniesz. no właśnie w audi to też nie jest standard nawet B7 nie miały podłokietnika no i dzień dobry w niedzielę Powiem szczerze że nie wiedziałem że łokcia nie było w standardzie Widziałem kilkanaście A4 i w każdej był, nawet uwagi na to nie zwracałem. Myślałem że to gratis dokładali poważnie Tomku...łokcie były jako opcja:wallbash: ja np musiałem sobie dorezać nawet w B8 nie ma chyba podłokietnika w standardzie
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 To Gites Egon Nowy mod w B8 mirona ... czeka już z niecierpliwością na przesyłke ... http://www.ebay.de/itm/Luxurios-Auto-Logo-Wing-Vorne-Motorhaube-Metall-Aufkleber-Embleme-A4-A6-A8-Q5-Q7-/220888931822?pt=DE_Autoteile&hash=item336e019dee :decayed::decayed::decayed:
diman Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 bo Audi jak to powiedział Hammer zabawki dla bogatych za wszystko się dopłaca
Pucek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 To ja miałem jakąś wypasioną wersję bo 10 poduch, pakiet zima, odpowiedni napęd i podłokietnik
diman Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 To ja miałem jakąś wypasioną wersję bo 10 poduch, pakiet zima, odpowiedni napęd i podłokietnik bo to konfigurował jakiś bogaty dupek
Mario22 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 To ja miałem jakąś wypasioną wersję bo 10 poduch, pakiet zima, odpowiedni napęd i podłokietnik bo to konfigurował jakiś bogaty dupek Pucek miał wersje SNOB
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 To ja miałem jakąś wypasioną wersję bo 10 poduch, pakiet zima, odpowiedni napęd i podłokietnik
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 rankiem no Guru...to jest rankiem a nie koło 11:tongue:
egon47 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 ---------- Post added at 17:08 ---------- Previous post was at 17:06 ---------- CO myslicie zeby zalozyc juz watek o BT kto z kim jedzie co pijemy i o ktorej wyjezdzamy ??
Rekomendowane odpowiedzi