tomaszstn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Siemka ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- Logo i tytuł zmienione Spoty oficjalnie na Arenie Najpierw sobie w podpisie zmień :polew::polew:
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Siemka ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- Logo i tytuł zmienione Spoty oficjalnie na Arenie Najpierw sobie w podpisie zmień :polew::polew: Mój podpis moja sprawa :tongue4: ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Panowie potrzebuję kogoś z vagiem na piątek jak jest taka możliwość
egon47 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Siemka ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- Logo i tytuł zmienione Spoty oficjalnie na Arenie Najpierw sobie w podpisie zmień :polew::polew: Mój podpis moja sprawa :tongue4: ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Panowie potrzebuję kogoś z vagiem na piątek jak jest taka możliwość znow jakis nowy co vaga potrzebuje z vaguje i juz sie niepojawi na zlocie moze jeszcze ramki albo naklejki chcesz
A4 Mario Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Siemka ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- Logo i tytuł zmienione Spoty oficjalnie na Arenie Najpierw sobie w podpisie zmień :polew::polew: Mój podpis moja sprawa :tongue4: ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Panowie potrzebuję kogoś z vagiem na piątek jak jest taka możliwość Najpierw kolego to ty poszukaj dobrej myjni ... :polew::polew:
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Siemka ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- Logo i tytuł zmienione Spoty oficjalnie na Arenie Najpierw sobie w podpisie zmień :polew::polew: Mój podpis moja sprawa :tongue4: ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Panowie potrzebuję kogoś z vagiem na piątek jak jest taka możliwość znow jakis nowy co vaga potrzebuje z vaguje i juz sie niepojawi na zlocie moze jeszcze ramki albo naklejki chcesz O tak naklejki naklejki naklejki :slina::slina: :decayed: ---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- Siemka ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- Logo i tytuł zmienione Spoty oficjalnie na Arenie Najpierw sobie w podpisie zmień :polew::polew: Mój podpis moja sprawa :tongue4: ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Panowie potrzebuję kogoś z vagiem na piątek jak jest taka możliwość Najpierw kolego to ty poszukaj dobrej myjni ... :polew::polew: Ja nie muszę mój i tak zawsze będzie lepiej wyglądał od twojego
danielom Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Siemka ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- Logo i tytuł zmienione Spoty oficjalnie na Arenie Najpierw sobie w podpisie zmień :polew::polew: Mój podpis moja sprawa :tongue4: ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Panowie potrzebuję kogoś z vagiem na piątek jak jest taka możliwość Jak sie odobrazisz na Żory to wpadnij w czwartek i sie podlaczy.
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Panowie potrzebuję kogoś z vagiem na piątek jak jest taka możliwość Najpierw kolego to ty poszukaj dobrej myjni ... :polew::polew: :polew::polew::polew::polew:
SebolA4 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Siema z Wieczora Nie ma to jak wrócić 30 min temu z rannej zmiany:hi:(Ja prze to auto się zajadę)
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jak sie odobrazisz na Żory to wpadnij w czwartek i sie podlaczy. nie kumam o co chodzi w tej wypowiedzi Potrzebuję kogoś kto dobrze ogarnia vaga
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ja dość sobie radzę z ogarnianiem od gniazda do wtyczki . . . . . . te a Krolu nie może być??????? przecie on to ma jak to mówią w małym paluszku ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- Siema z WieczoraNie ma to jak wrócić 30 min temu z rannej zmiany:hi:(Ja prze to auto się zajadę) no żeś się trochu zasiedział
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ja dość sobie radzę z ogarnianiem od gniazda do wtyczki . . . . . . te a Krolu nie może być??????? przecie on to ma jak to mówią w małym paluszku Z Krolem się zgadać to prędzej sobie uzgodnię w ASO, że mi to za darmo zrobią
tomaszstn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Guru, Daniel chyba ma na myśli ostatnio Twoją nieobecność lenisz się chłopie, lenisz:grin:
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Guru, Daniel chyba ma na myśli ostatnią Twoją nieobecność lenisz się chłopie, lenisz:grin: Wręcz przeciwnie, właśnie pracuję; ciężko pracuję
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Guru, Daniel chyba ma na myśli ostatnią Twoją nieobecność lenisz się chłopie, lenisz:grin: Wręcz przeciwnie, właśnie pracuję; ciężko pracuję to ,że siedzisz na forum i klepiesz post za postem to nie ma nic wspólnego z pracą
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ostatnio to i ja bumele nawet na żorskich strzelam
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ja dość sobie radzę z ogarnianiem od gniazda do wtyczki . . . . . . te a Krolu nie może być??????? przecie on to ma jak to mówią w małym paluszku Z Krolem się zgadać to prędzej sobie uzgodnię w ASO, że mi to za darmo zrobią :decayed:
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Guru, Daniel chyba ma na myśli ostatnią Twoją nieobecność lenisz się chłopie, lenisz:grin: Wręcz przeciwnie, właśnie pracuję; ciężko pracuję to ,że siedzisz na forum i klepiesz post za postem to nie ma nic wspólnego z pracą Oj tam oj tam
Rekomendowane odpowiedzi