H4mm3R Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 cycki Cie nie bolą od machania ??? A co Ty od moich cycków chcesz ?
H4mm3R Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 New Audi RS4 Avant - Trailer - YouTube
Arturoo Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 kurna nie ma hi hi ani ha ha ....tak będzie
Guregoru Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Nie... i czekał z montażem tego gówna aż pojedziemy .... :polew: ale go zaskoczyłem bo przystanołem sie odlać w lasku ... :polew::polew: Nie czekałem aż pojedziecie tylko zawsze ściągam na parkingach pod hipermerketami bo kradną same flagi a to nie są flagi za 15 zł z tesco tylko na poprzednie euro kupowałem w firmie niedaleko mnie 45 zł/sztuka więc mi ich szkoda co się do tych fanek przypierdalacie też sobie takie zainstalowałem co by naszych dopingować więc luzik mi tutaj chociaż jeden porządny kibic Guru Diman, no bez jaj Pucek ja wiem że u was na dole nie ma piłki nożnej ale niektórzy jeszcze oglądają takie rzeczy w telewizji
Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Nie czekałem aż pojedziecie tylko zawsze ściągam na parkingach pod hipermerketami bo kradną same flagi a to nie są flagi za 15 zł z tesco tylko na poprzednie euro kupowałem w firmie niedaleko mnie 45 zł/sztuka więc mi ich szkoda bezrobotny ,a kupuje chusteczki za 5 dych:facepalm: :decayed:
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 Proszę o zapoznanie się z info w 1 poście - dzięki http://a4-klub.pl/slaskie-91/iv-urodziny-zlotow-slaskich-river-park-2012-a-211368/#post2506930
Mario22 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Elo Rysunek z lekarzem mało zabawny... u nas był ostatnio kierowca po towar dużym zestawem... jak wyszedł z kabiny to szedł o lasce i miał lekko 60 lat... jak papiery podpisywał to mróżyl oczy i zblizał głowe do dokumentów ... jego wzrok i stan zdrowia pozostawiał wiele do zyczenia.... potem sa wypadki...
Rekomendowane odpowiedzi