tomaszstn Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Wiem, ale nie mam czasu, wolę coś tutaj na miejscu Bart-S sprzedaje swoją B6 ---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- :hi: B6 małe autko dla kobiety
Guregoru Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 rankiem ---------- Post dopisany at 06:29 ---------- Poprzedni post napisany at 06:28 ---------- Wiem, ale nie mam czasu, wolę coś tutaj na miejscu Bart-S sprzedaje swoją B6 ---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- :hi: B6 małe autko dla kobiety Uważasz się za kobietę i chcesz sobie kupić coś małego :polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Wiem, ale nie mam czasu, wolę coś tutaj na miejscu Bart-S sprzedaje swoją B6 ---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- :hi: B6 małe autko dla kobiety Tomek musi pomyśleć teraz nad czymś typu przedłużany sprinter z siedzeniami
Guregoru Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Wiem, ale nie mam czasu, wolę coś tutaj na miejscu Bart-S sprzedaje swoją B6 ---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- :hi: B6 małe autko dla kobiety Tomek musi pomyśleć teraz nad czymś typu przedłużany sprinter z siedzeniami Może sobie autobus kupi
Arturoo Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 bym się nie zdziwił gdyby boxerem 7 osobowym na spota wpadł
Guregoru Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 bym się nie zdziwił gdyby boxerem 7 osobowym na spota wpadł Hyhy
Mario22 Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Siema z wieczora:hi: Pozdrowienia z goracej tunezji gdzie glownym srodkiem transportu jest renault thalia oczywiscie leciwa i zdezelowana lub kon czy wielblad. Trafilo sie na drodze jedno B8 jeden nowy jaguar a tak to same truposze... Za to drogi maja super i te palmy hmmm robi to robote. Mi juz mija pierwszy tydzien wracam w niedziele za tydzien to w piatek zawitam na spota. Pozdro for all.
tomaszstn Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Siema, Mario Tobie to dobrze a ja w pracy Chłopaki, ładnie to obgadywać kogoś jak go nie ma :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
A4-Tomek Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 nie marudź Tomasz przynajmniej o czymś pisali a nie rzucali kapeluszami Pozdrowienia po wypadzie na Kasprowy wierch
tomaszstn Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Ładnie tam, ja miałem przejrzyste niebo i żadnej chmurki ale jak coś się snuje po szczytach to też fajnie wygląda
Rekomendowane odpowiedzi