Arturoo Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 no posucha ale to wszędzie prawie tak jest ...urlopy
Guregoru Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jakie urlopy... do roboty lebiegi ---------- Post dopisany at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany at 07:42 ---------- Kto dzisiaj będzie na spocie
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Siema, kto dziś wpada? Ja chciałem przyjechać... Z tego co wiem to Diman ma wpaść...
Arturoo Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ja odpadam.....wpadnie mi w nawyk niedługo
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ja na bank jestem No i sam nie wiem czy jechać, przecież nie będziemy tam stali we dwoje, na dodatek chciałem przyjechać na motorze i rozpętała się burza
Guregoru Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jak chcesz. Ja na pewno będę ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- Napisał bym coś ale szkoda słów
diman Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 no i miałem być a wyszło jak zawsze może zimą będzie więcej czasu
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jak chcesz. Ja na pewno będę ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- Napisał bym coś ale szkoda słów Nie sr** ogniem, przecież dzwoniłeś
Guregoru Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jak chcesz. Ja na pewno będę ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- Napisał bym coś ale szkoda słów Nie sr** ogniem, przecież dzwoniłeś Nie mówię o Tobie, Czesterze i Tomku tylko o reszcie
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jak chcesz. Ja na pewno będę ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- Napisał bym coś ale szkoda słów Nie sr** ogniem, przecież dzwoniłeś Nie mówię o Tobie, Czesterze i Tomku tylko o reszcie czyli o mnie - goń się leszczu w sobotnią przed imprezową szychtą
tomaszstn Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jak chcesz. Ja na pewno będę ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- Napisał bym coś ale szkoda słów Nie sr** ogniem, przecież dzwoniłeś Nie mówię o Tobie, Czesterze i Tomku tylko o reszcie Siemka. No i byłoby nas czterech a tak każdy został w domu
Guregoru Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 wybacz Zastanowię się ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- Jak chcesz. Ja na pewno będę ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- Napisał bym coś ale szkoda słów Nie sr** ogniem, przecież dzwoniłeś Nie mówię o Tobie, Czesterze i Tomku tylko o reszcie czyli o mnie - goń się leszczu Ty masz rodziną to co innego ---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- Jak chcesz. Ja na pewno będę ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- Napisał bym coś ale szkoda słów Nie sr** ogniem, przecież dzwoniłeś Nie mówię o Tobie, Czesterze i Tomku tylko o reszcie Siemka. No i byłoby nas czterech a tak każdy został w domu Trzech, Pucek mówił że nie przyjedzie
danielom Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Widze, że gliwickie spoty tętnią życiem
Guregoru Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 No coś takiego jak w Żorach w czasie kiedy Gliwice do was nie przyjeżdżają
Rekomendowane odpowiedzi